This version of the page http://hh.ua/article/14208 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-05. The original page over time could change.
Дорога на роботу – також робота
  • Работа в Украине
  • RU
    RU
    • EN

Дорога на роботу – також робота

Більше половини офісних працівників дістаються роботи цілу годину або більше. 38% опитаних використовують для цього два або три види транспорту. На незручний маршрут погоджується заради цікавої роботи переважна більшість респондентів. І тільки 13% співробітників обирають місце роботи виключно за територіальною ознакою. Такі дані були отримані в результаті дослідження Міжнародного кадрового порталу hh.ua.

Дорога до офіса забирає в українців багато часу і сил, а іноді може бути виснажливішою за саму працю. У 52% офісних співробітників дорога на роботу займає годину або більше. «Білих комірців», які живуть недалеко від офісу та витрачають на дорогу менше 30 хвилин, щаслива меншість (20% респондентів).

Більше половини співробітників (62% опитаних) дістаються офіса одним видом транспорту. Решта змушені робити одну або навіть дві пересадки. Подібна статистика пояснює, чому більшість українських офісних працівників мріють про гнучкий графік та віддалену роботу.

Офісні працівники згодні на незручний маршрут, щоб виконувати цікаву роботу. Тільки 13% завжди шукають вакансії за територіальною ознакою, а не через кар'єрні амбіції чи бажання заробляти більше.

Щоб не жертвувати заради цікавої роботи можливістю економити час на щоденних і досить стомлюючих поїздках в офіс, українці тепер можуть шукати роботу поруч з потрібною станцією метро. Цього літа таку можливість для своїх користувачів надав кадровий портал HeadHunter.

Дані було отримано в результаті опитування, що проходило серед зареєстрованих користувачів сайту hh.ua в січні 2013 року. В опитуванні взяли участь 3520 респонденти, серед яких 35% - чоловіки, 65% - жінки віком від 20 до 35 років.


Результаты предыдущих исследований










Tweet

Інформація для ЗМІ та представників компаній

Шановні журналісти, для того, щоб отримати нові дослідження або коментарі чи уточнення до вже опублікованих, звертайтеся до менеджера зі зв’язків зі ЗМІ HeadHunter Україна Наталії Маціпури, написавши їй на адресу n.matsipura@hh.ua, або зателефонувавши за тел. 8 (044) 230-87-39 (вн.6318).


Представників компаній з питань проведення досліджень чи опитувань на замовлення просимо звертатися до департаменту продажів sales@hh.ua Тел. 80 (44) 230 87 398.


Компанія HeadHunter аналізує найбільшу базу резюме і вакансій у російськомовному Інтернеті, яка оновлюється щосекунди – це резюме понад 7 мільйонів фахівців із 8 різних країн Північної і Східної Європи. Ми проводимо опитування як по всій базі, так і для майже 400-тисячної аудиторії економічно активного населення України.





Понравилась статья? Расскажите о ней друзьям:




Tweet



Код для вставки в блог