This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/ford_news_newtransit (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-04. The original page over time could change.
ОНОВЛЕНІ МОДЕЛІ FORD TRANSIT І TRANSIT CONNECT ОТРИМАЛИ ПОДВІЙНУ ПЕРЕМОГУ У ХОДІ АРКТИК-ТЕСТУ ДЛЯ ФУРГОНІВ; АВТОМОБІЛІ ВПОРАЛИСЯ З ЛЬОДОМ, СНІГОМ, ЕКСТРЕМАЛЬНИМ ХОЛОДОМ, А ТАКОЖ З КОНКУРЕНТАМИ / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти Книга рекордів
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини Запис до сервiс центру



 
Новини

ОНОВЛЕНІ МОДЕЛІ FORD TRANSIT І TRANSIT CONNECT ОТРИМАЛИ ПОДВІЙНУ ПЕРЕМОГУ У ХОДІ АРКТИК-ТЕСТУ ДЛЯ ФУРГОНІВ; АВТОМОБІЛІ ВПОРАЛИСЯ З ЛЬОДОМ, СНІГОМ, ЕКСТРЕМАЛЬНИМ ХОЛОДОМ, А ТАКОЖ З КОНКУРЕНТАМИ

КЕЛЬН, Німеччина, 11 березня 2014 року – Компанія Ford Motor досягла видатної подвійної перемоги у одному з найсуворіших випробувань продуктивності автомобіля на планеті – Арктик-тесті для фургонів.

Оновлені моделі Ford Transit і Ford Transit Connect фінішували першими у відповідних класах після участі у найскладнішому п’ятиденному випробуванні, у ході якого автомобілі та водії долали труднощі у суворих умовах льоду, морозу та снігу на обледенілому півночі Фінляндії, де температура може опуститись аж до -50 C.

Відеоролик зі стислим описом події можна побачити тут.

Продемонструвавши слалом на обледенілому аеродромі та здолавши виснажуючий 700-кілометровий маршрут по покритим льодом, роз’їждженим шляхам, фургони Transit завдяки своїй загальній продуктивності перемогли у категоріях, що враховували паливну економічність, вантажопідйомність і керованість.

«Кожен наш новий автомобіль Transit випробується у найскладніших кліматичних та дорожніх умовах світу задовго до запуску моделі, а тому вони готові до викликів такого типу, - розповідає Пол Рендл, директор європейського відділення Ford з питань розробки лінійки світових комерційних автомобілів. – Наші клієнти покладаються на автомобілі Transit для виконання необхідної роботи, а ми забезпечили їх готовність до цього незалежно від погоди».

Професійні водії з шести європейських видань про комерційні автомобілі сіли за кермо фургонів для участі в Арктик-тесті та визнали два автомобіля Transit переможцями. Це рішення вперше надало компанії Ford подвійну перемогу за 23-річну історію існування заходу. Він також передбачав випробування запуску двигуна, а також систем обігріву й обдуву стекол після того, як автомобілі залишили на вулиці на ніч при температурі значно нижче точки замерзання.

Оновлений Ford Transit отримав найвищу або майже вищу оцінку в дев’ятьох з 13 категорій у боротьбі з конкуруючими автомобілями компаній Mercedes-Benz, Opel і Volkswagen. Менший новий Ford Transit Connect вважався кращим або майже кращим у семи категоріях, і він особливо вразив своєю керованістю та стабільністю на льоді у порівнянні з суперниками з Citroen, Renault та Volkswagen.

«Фургони Ford стали беззаперечними переможцями у надзвичайно слизьких умовах, а це величезна перевага, адже обледенілі дороги можна побачити будь-де, не тільки на випробувальних трасах, - відмічає Хайккі Лаурель з фінського видання Auto Tekniikka ja Kuljetus, що організовує щорічний захід. – Наше випробування підштовхує фургони до межі можливого, і воно може стати досить шокуючим, якщо ви не звикли до скандинавських зим».

Автоцентр «Віннер Автомотів»
пр-т Московський 24д
Київ, 04073, Україна
Тел. 496-00-06

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д