This version of the page http://www.farmak.ua/event (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-03. The original page over time could change.
Фармак
  • ua
  • ru
  • en
Ми для Вас та Вашого здоров’я!
КСВ Події
  • 03червня
    2014

    3-й день донора крові в ПАТ «Фармак»

    30 травня в компанії «Фармак» відбувся День донора крові. Більше 100 наших працівників виявили бажання здати кров на потреби хворих дітей Київського обласного онкологічного центру. Акція проходила на території медпункту ПАТ «Фармак» за підтримки виїзної бригади фахівців Київського обласного центру крові.

  • 06травня
    2014

    «Фармак» визнано кращим підприємством м. Київ з охорони праці

    Компанія «Фармак» посіла перше місце в конкурсі «Краще підприємство з охорони праці у м. Київ» в 2013 році. Конкурс був проведений Київською міською організацією профспілок і приурочений до Всесвітнього дня охорони праці, який відзначається 28 квітня.

  • 05травня
    2014

    Компанія «Фармак» звітує про виконання плану з КСВ за 2013 рік

    Компанія «Фармак», дотримуючись кращих практик, розпочала звітування про виконання плану дій з корпоративної соціальної відповідальності. Ознайомитись із першими результатами можна на сайті: http://farmak.ua/report

  • 15квітня
    2014

    «Фармак» другий рік поспіль підтримав акцію «Зробимо Україну чистою»

    Компанія «Фармак» другий рік поспіль стала партнером екологічної акції «Зробимо Україну чистою». Цього року, окрім партнерства в місті Київ, «Фармак» виступив регіональним партнером у місті Шостка (Сумської області), в якому компанія будує новий завод з виробництва субстанцій.

  • 07квітня
    2014

    Ексклюзивний кейс від «Фармак» для Академії КСВ

    Компанія «Фармак», підтверджуючи свою прихильність принципам прозорості та відкритості, поділилась власним досвідом у створенні Стратегії КСВ зі слухачами Академії КСВ.

  • 11грудня
    2013

    Працівники «Фармак» здали кров для онкохворих дітей

    В компанії «Фармак» пройшов другий День донора крові. Понад 50 працівників фармкомпанії здали кров для Київського обласного онкологічного центру для потреб хворих дітей. Захід відбувся наприкінці листопада у приміщенні медпункту «Фармак» і за підтримки виїзної бригади фахівців Київського обласного центру крові.

  • 18листопада
    2013

    «Фармак» поділився досвідом в КСВ з бізнесменами Нідерландів

    Компанія «Фармак» поділилась власним досвідом у впровадженні КСВ із представниками голландських бізнес-структур під час семінару «Економічне обґрунтування КСВ: голландський і український контекст».

  • 12вересня
    2013

    «Фармак» підтримав «Спортивну битву районів» у Києві

    Компанія «Фармак» підтримала цикл із 10 спортивних змагань у м. Київ з метою популяризації здорового способу життя серед української молоді.

  • 10липня
    2013

    Кожен донор крові – герой!

    В компанії «Фармак» відбувся День донора крові – більше 60 працівників здали кров для Київського обласного онкологічного центру для потреб хворих дітей. Захід пройшов 5 липня у приміщенні медпункту «Фармак» за підтримки виїзної бригади фахівців Київського обласного центру крові.

Завантажити прес-кіт Підписатися на RSS канал

Угода про використання персональних даних

Я даю Публічному акціонерному товариству «Фармак» (далі – Компанія «Фармак») свою письмову безумовну та безвідкличну згоду на обробку моїх Персональних даних, які містяться у заповненій мною формі. Обробка Персональних даних включає в себе вчинення будь-яких дій та/або сукупності дій, що пов'язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, зміною, поновленням, використанням і поширенням (розповсюдженням, реалізацією, передачею), знеособленням, знищенням моїх Персональних даних, з метою обробки надісланого мною запиту чи надання відповіді на поставлене мною питання.

Обсяг моїх Персональних даних, щодо яких здійснюється процес обробки, та які можуть бути включені до бази персональних даних компанії «Фармак», визначається як будь-яка інформація про мене (зазначена в заповненій мною формі), що стала відома компанії «Фармак».

Надана мною згода на обробку моїх Персональних даних не вимагає здійснення компанією «Фармак» повідомлень про передачу моїх Персональних даних третім особам, згідно з нормами ст. 21 Закону України «Про захист персональних даних». Я підтверджую, що мені зрозумілі мої права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», а також мета обробки моїх Персональних даних, в тому числі збір моїх Персональних даних. Я погоджуюсь, що строк обробки моїх Персональних даних - безстроковий.