ШУКАЄТЕ ЩОСЬ?

ШУКАЄТЕ ЩОСЬ?

Про що Ваше питання?
Ці питання виникають досить часто. Є шанс, що Ви знайдете відповідь нижче.

  • ВСІ

    1. Чому інгредієнти вказані англійською мовою?

      Список інгредієнтів на упаковці продукту дає можливість людям, що страждають від алергії, до здійснення покупки перевірити, чи містить продукт речовини, на які у них є алергічна реакція. Це можливо завдяки використанню загальноприйнятих позначень у всіх країнах Європи.

      З цією метою Міжнародний комітет розробив номенклатуру речовин, використовувану виробниками косметичної продукції (INCI: Міжнародна номенклатура косметичних речовин). Якщо у Вас виникають питання по окремих інгредієнтах, Ви можете звернутися безпосередньо до нас. Ми з задоволенням надамо Вам додаткову інформацію

    2. Як тестується переносимість продуктів серії NIVEA MEN?

      Переносимість шкірою наших продуктів ретельно перевіряється перед випуском продукції на продаж. Тести проводяться в нашому дослідницькому відділі, і, на додаток до них, у незалежних дослідницьких інститутах. Тим не менш, не представляється можливим повністю виключити непереносимість, яка може бути викликана індивідуальною гіперчутливістю до одного з інгредієнтів продукту.

    3. Продукти, що не містять спирту: Чи може продукт не містити спирт, якщо в якості одного з інгредієнтів вказаний цетиловий спирт?

      У хімії виділяють групу речовин під загальною назвою «спирти». Їх фізичний стан може варіюватися від рідини до твердої речовини, при цьому вони можуть володіти різними властивостями. Якщо на етикетці продукту зазначено «без вмісту спирту», ​​це означає, що продукт не містить етиловий спирт, який також є компонентом алкогольних напоїв.

      У косметиці етиловий спирт використовується в якості освіжаючого і зміцнюючого інгредієнта. У повному описі інгредієнтів на упаковці етиловий спирт вказується як «alcohol» чи «alcohol denat». Аліфатичні спирти (наприклад, цетиариловий спирт або ланоліновий спирт) являють собою тверді речовини. Вони використовуються, наприклад, як емульгуючі речовини, які надають продукту необхідну консистенцію.

    4. Який зміст води в кремах / лосьйонах?

      Вміст води у всіх емульсіях на ринку (незалежно від виробника) становить 70-90%. Останні наукові дослідження показали, що зволожуючий ефект знижує сприйнятливість чутливої ​​шкіри.

      Вміст води в NIVEA Creme складає близько 70%. Він являє собою водно-масляну емульсію. NIVEA Creme широко використовується протягом кількох десятків років завдяки високому показнику толерантності шкіри і чудовим зволожуючим властивостям.

  • ГОЛІННЯ

    1. Що краще: вологе чи сухе гоління?

      Це залежить від стану Вашої шкіри і від того, до чого Ви звикли (наприклад, сухе гоління рекомендується тим, хто страждає від хронічної вугрової хвороби). Перевагою вологого гоління є ретельність, а перевагою сухого - швидкість і зручність. Але, в будь-якому випадку, використання засобу після гоління необхідне, оскільки воно сприяє відновленню шкіри. Наприклад, засоби, збагачені зволожуючими елементами і вітамінами, живлять шкіру обличчя і наповнюють її життєвою силою.

      Для вологого і сухого гоління використовуйте Philishave Cool Skin - електричну бритву, рекомендовану NIVEA MEN для догляду за шкірою.

    2. А що як я поріжусь?

      Холодної води зазвичай буває достатньо, щоб зупинити кровотечу від дрібних порізів. При більш сильній кровотечі можна використовувати антибактеріальний і кровоспинний олівець (продається в будь-якій аптеці).

    3. У мене майже завжди роздратована шкіра, після гоління з'являються червоні плями. Від чого це?

      Швидше за все, це викликано тим, що Ви голитесь проти росту волосся.
      Можливо ще й тим, що Ви занадто сильно натискаєте на станок при голінні, або використовуєте ароматизовані й з вмістом спирту продукти для гоління.
      Подразнення може викликати і звичка витирати насухо шкіру рушником після гоління замість того, щоб промокати її.
      А можливо, Ви користуєтесь електричною бритвою, що вириває щетину зі шкіри? Найчастіше це відбувається з тієї причини, що рівень встановленої швидкості роботи бритви занадто низький.
      Проконсультуйтеся з дерматологом, щоб уникнути подібних проблем надалі

    4. У мене часто трапляється вростання волосся на обличчі. Чому це відбувається і як цього уникнути?

      Вростання волосся на обличчі найчастіше трапляється від неправильного гоління.

      Правило номер 1 при вологому голінні: ніколи не голіться проти росту волосся! Гоління у всіх напрямках швидко й ефективно видаляє волосся, але призводить до стресу шкіри і можливого запалення. Якщо шкіра обличчя груба — волоссю ще складніше пробитися назовні — воно залишається під поверхнею шкіри і росте всередину.

      Порада: регулярне відлущування видаляє відмерлі клітки шкіри. І остання, але важлива обставина: якщо Ваша шкіра у дуже поганому стані, це може призвести до деформації волосяних фолікул, а іноді до зміни напрямку росту волосся. Це, в свою чергу, буде сприяти росту волосся під шкірою. Врослу волосину часто можна видалити за допомогою пінцета (акуратно!), але тільки в тому випадку, якщо на обличчі немає ознак запалення і подразнення шкіри. У цьому випадку важливо проконсультуватися з дерматологом.

    5. У чому різниця між гелями, піною та кремами для гоління?

      Вибір засобу для гоління залежить від Ваших уподобань.

      Перевага піни у тому, що її можна швидко та ефективно використовувати одразу після розприскування із флакона.

      Гель наноситься рукою, при цьому не треба збовтувати флакон. Невелика кількість гелю перетворюється на значний об'єм піни за допомогою кругових рухів пальцями.

      Використання крема для гоління - це традиційний підхід, але для цього необхідна щіточка. Робіть кругові рухи вологою щіточкою, поки не утвориться м'яка піна.

  • ПІСЛЯ ГОЛІННЯ

    1. Чи пропонує NIVEA MEN засоби після гоління без вмісту спирту?

      Так! Лінійка продуктів NIVEA MEN Sensitive (у білій упаковці) розроблена спеціально для чоловіків з чутливою шкірою.

    2. Чи можу я обійтись без засобу після гоління?

      Цей засіб завершує процес гоління. Щоденне гоління — це стрес для шкіри обличчя, але якщо використовувати потрібний засіб після гоління, то цей вплив може бути врівноважений.

      Засіб після гоління з доглядом для шкіри NIVEA MEN відновлюють ліпідний баланс шкіри, роблять її м'якішою, а вітаміни і провітаміни захищають шкіру і підтримують процес регенерації.

    3. Моя шкіра дуже чутлива — якщо я використовую засіб після гоління, шкіра у мене «горить». Чи є якісь альтернативні продукти, які я можу використовувати після гоління?

      Так. Відчуття печіння, яке Вас турбує, швидше за все  викликане вмістом спирту й ароматизаторів у засобі, яким Ви користуєтесь. Спробуйте використовувати продукт без запаху і без вмісту спирту.

    4. Я використовую засіб після гоління. Відчуття печіння шкіри – це невід’ємна частина процесу догляду за шкірою після гоління?

      Звісно ні. Відчуття печіння викликає спирт, що міститься в більшості засобів після гоління. У всіх продуктах після гоління дуже важлива складова догляду за шкірою, тому цілком доречно використовувати продукти, що містять менше спирту чи взагалі на безспиртовій основі. Вони не викликають печіння шкіри і забезпечують оптимальний догляд.

  • ДОГЛЯД ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ

    1. Чому мені необхідно використовувати засоби для догляду за шкірою, розроблені спеціально для чоловіків?

      Шкіра обличчя чоловіка відрізняється від шкіри обличчя жінки за багатьма аспектами: вона до 30% товща і містить більш щільну сітку жирової тканини, що називається підшкірна клітковина. Вона також має більш високі властивості по зв'язуванню води, що  дозволяє їй виглядати більш щільною і  пружною порівняно зі шкірою жінки. Вона не настільки сильно піддається зневодненню, внаслідок цього на ній меншою мірою утворюються зморшки.

      Шкіра чоловіків має більш високий вміст жирів — саме тому шкіра юнаків більш схильна до утворення вугрів. 4-х ступінчата система догляду, розроблена дослідницькою групою  NIVEA MEN — від засобів для очищення, гоління і після гоління, до засобів для догляду за шкірою — призначена спеціально для задоволення цих особливих потреб

    2. Що таке Q10?

      Q10 — це споріднений зі шкірою коензим, що заряджає шкіру енергією. Шалений ритм сучасного життя, стреси і несприятливі фактори навколишнього середовища збільшують потребу шкіри в Q10. Крем NIVEA MEN ЕНЕРГОАКТИВ Q10 заряджає шкіру енергією, підтримує функцію природного відновлення шкіри.

    3. Чи необхідно мені використовувати різні продукти для догляду за шкірою взимку при низьких температурах і влітку?

      Низькі температури і повітря в приміщеннях, що обігріваються, висушують шкіру швидше. Оскільки потреба в зволоженні шкіри збільшується, узимку рекомендується використовувати креми з високим вмістом жирових компонентів, що забезпечують не лише зволоження шкіри, але і дозволяють утримувати вологу протягом більш тривалого періоду. Узимку також рекомендується використовувати нічний крем з високим вмістом жирів.

    4. Чому під очима виникають темні кола і припухлості, і чи може мені допомогти крем для очей?

      Темні кола під очима й припухлості можуть бути результатом нестачі сну чи нездорового способу життя. Тонка й чутлива шкіра навколо очей особливо гостро реагує на стрес і втому, це швидко призводить до зниження темпів виведення кінцевих продуктів обміну речовин. Аби видалити речовини, що не підлягають подальшому розпаду, артерії розширюються. Оскільки шкіра навколо очей дуже тонка (близько 0.55 мм у порівнянні з 2 мм в інших областях шкіри), розширені артерії виглядають як темні кола. Використання охолоджуючого крему для ділянок навколо очей може зробити темні кола менш помітними на вигляд і зменшити припухлість під очима.

      Невелику кількість крему слід нанести на зовнішній контур очей і акуратно промасажувати шкіру круговими рухами у бік перенісся.

  • ВЕБ-САЙТ

    1. Чому я не можу знайти такі продукти, як сонцезахисні або інші лосьйони для тіла на моєму сайті?

      На сайті NIVEA MEN представлені продукти, розроблені спеціально для чоловіків. На нашому веб-сайті NIVEA, www.NIVEA.com, ви можете побачити всі NIVEA продуктів, доступні для чоловіків і жінок.

    2. Чому немає веб-сайту NIVEA MEN для моєї країни?

      NIVEA MEN постійно працює, щоб локальні версії сайту NIVEA MEN були доступні в усіх країнах. Так як це вимагає постійних зусиль, ми сподіваємося додати веб-сайт для вашої країни в найближчому майбутньому.

    3. Чому я не можу бачити весь вміст веб-сайту? Чому я отримую повідомлення про необхідність встановлення Flash-плагіна?

      Як і більшість сучасних веб-сайтів, сайт NIVEA MEN використовує технологію Macromedia Flash. Ви можете завантажити Flash-плагін безкоштовно з сайту www.adobe.com.

    4. Текст на сайті відображається у спотвореному вигляді або не повністю.

      Проблеми відображення тексту можуть виникати через задані користувачем налаштування браузера (тобто розмір тексту може бути занадто великий), або ви можете використовувати браузер, для якого сайт NIVEA MEN не було належно оптимізований. Для досягнення найкращих результатів використовуйте Internet Explorer 9.0 або вище; Mozilla Firefox 12 і вище; Safari 6 або вище, або Chrome 19 або вище.

    5. Чи використовує сайт NIVEA MEN кукі?

      NIVEA MEN використовує кукі на своєму сайті для полегшення навігації і дозволяють користувачам зберігати персональні налаштування і вподобання. Вони обмежені в часі і зникнуть по закінченні шести місяців після відвідування сайту www.NIVEAMEN.ua. Ви можете запобігти збереженню цих даних на Вашому жорсткому диску, змінивши налаштування Вашого браузера.