This version of the page http://rada.berdyansk.net/?cat=49 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-28. The original page over time could change.
Новини промисловості | Бердянська міська рада

Новини промисловості

Обговорення питань соціально-економічного розвитку міста

23.06.2014 року у міськвиконкомі відбулося засідання Бердянської трьохсторонньої  соціально-економічної ради.
Учасники заходу: члени Бердянського союзу промисловців, підприємців та роботодавців, представники виконавчої влади, профсоюзних комітетів міста.
Проводив засідання голова Бердянського союзу промисловців, підприємців та роботодавців Степаненко А.А.
З метою вирішення проблем, що стосуються  підтримки місцевого товаровиробника,  залучення  інвестицій, запровадження програм енергозбереження, зайнятості населення та створення нових робочих місць  було розглянуто  наступні питання:

>> далее >>

Вербицька Ірина Леонідівна

Обговорення проекту Програми підтримки місцевих товаровиробників м.Бердянськ на 2014-2015 роки

19.05.2014 року відбулося засідання робочої комісії з розробки Програми підтримки місцевих товаровиробників міста Бердянська на 2014-2015 роки, метою якого було обговорення проекту Програми спільно з представниками влади і бізнесу, враховуючи усі надані пропозиції та визначені проблеми, що стримують розвиток зазначеної галузі.
12.06.2013 року рішенням тридцять дев’ятої сесії міської ради затверджена Стратегія розвитку міста Бердянська на період до 2017 року, де у пріоритеті 4 “Сприятливе підприємницьке середовище та конкурентноспроможна промисловість” заплановано розробку Програми підтримки місцевих товаровиробників. Основною метою Програми є створення сприятливих умов для стабільного розвитку місцевих товаровиробників. Для досягнення визначеної мети розроблено дев’ять пріоритетних напрямів з конкретними завданнями, строками їх виконання та відповідальними.

>> далее >>

Вербицька Ірина Леонідівна

Шановні суб’єкти господарювання!

З 23 по 25 квітня 2014 року в м. Київ на території Міжнародного виставкового центру (Броварський проспект, 15) планується проведення чергового Міжнародного екологічного форуму “Довкілля для України”.

Організаторами заходу є Міністерство екології та природних ресурсів України та ТОВ “Український центр міжнародних виставок, конференцій та форумів”.

Основні розділи Міжнародного екологічного форуму:

>> далее >>

Рибнікова Олена Анатоліївна

До уваги суб’єктів господарювання!

У м. Астана (Республіка Казахстан) буде проводитися IV Міжнародна об’єднана виставка “KazFood’2014” та “Kazakhstan International Halal Expo’2014”.

Для детальної інформації про виставки та з метою участі у вищезазначених виставкових заходах просимо безпосередньо звертатися до організатора за адресою www.expodamu.kz.

Пропонуємо прийняти участь усіх бажаючих.

Рибнікова Олена Анатоліївна

До уваги суб’єктів господарювання!

З 17 по 26 січня 2014 року в м. Берлін (Федеративна Республіка Німеччина) відбудеться міжнародна виставка-ярмарок “Зелений тиждень-2014”. На виставці традиційно демонструється продукція харчової, лісової промисловості, ландшафтного господарства та садівництва, технології розведення домашньої худоби та птахівництво.

Насичена ділова програма “Міжнародного Зеленого Тижня” 2014 року буде сприяти встановлення взаємовигідних контактів між виробниками та покупцями сільськогосподарських товарів зі всього світу.

>> далее >>

Рибнікова Олена Анатоліївна

До уваги суб’єктів господарювання

До уваги суб’єктів господарювання, провідних вітчизняних підприємств АПК, установ та організацій, підприємств сільськогосподарського машинобудування

Міністерством аграрної політики України проводиться робота щодо організації національної виставки України у 2014-2015 роках в Латвійській Республіці.

>> далее >>

Рибнікова Олена Анатоліївна

До уваги суб’єктів господарювання міста Бердянська!

5-7 листопада 2013 року у м. Київ та 20-22 листопада 2013 року у м. Харкові Міністерством економічного розвитку та торгівлі України спільно з GIZ проводить черговий відбір серед кандидатів на стажування у Німеччині за Програмою Федерального міністерства економіки з підготовки управлінських кадрів Німеччина-Україна.
Дана програма є елементом зовнішньоекономічної політики Німеччини і шляхом стажувань в Німеччині сприяє виходу українських підприємств на міжнародні ринки, пошуку шляхів реструктуризації підприємств, підвищенню кваліфікації українських менеджерів через отримання ними нових компетенцій в сферах ведення бізнесу з німецькими та іншими іноземними партнерами, ведення переговорів з представниками інших країн тощо.

>> далее >>

Рибнікова Олена Анатоліївна

Підведення підсумків проведення міської виставки – ярмарки “Бердянськ – 2013”

20.09.2013 року у міськвиконкомі відбулося засідання щодо підведення підсумків проведення міської виставки – ярмарки “Бердянськ – 2013”.

На засідання було запрошено членів організаційного комітету з проведення виставки – ярмарку , учасників виставки – ярмарку “Бердянськ – 2013”, ЗМІ.
>> далее >>

Рибнікова Олена Анатоліївна

17.09.2013 року відбулося святкування 60-річчя створення Українського товариства сліпих (УТОС) Бердянського учбово-виробничого підприємства

>> далее >>

Рибнікова Олена Анатоліївна

11.09.2013 року у міськвиконкомі відбулося засідання Бердянської міської тристоронньої соціально-економічної Ради

11.09.2013 року у міськвиконкомі відбулося засідання Бердянської міської тристоронньої соціально-економічної Ради, на якій розгладалося виконання територіальної угоди між виконавчим комітетом Бердянської міської ради, Бердянським Союзом промисловців і підприємців (роботодавців) та Бердянської міською Координаційною Радою голів профспілкових організацій на 2012-2013 роки за перше півріччя 2013 року.
>> далее >>

Рибнікова Олена Анатоліївна