УНІКАЛЬНИЙ ТЕРУАР
 
ЗАПРОШЕННЯ НА ЕКСКУРСІЮ
 
ПРОФЕСІОНАЛИ РЕКОМЕНДУЮТЬ

«Артемівськ Вайнері»

«Артемівськ Вайнері» – найбільше підприємство в Східній Європі з виробництва ігристих вин класичним пляшковим методом. Увесь цикл виробництва в "Артемівськ Вайнері" розташований на глибині більше 72 метрів у підземних гіпсових тунелях, що цілий рік зберігають унікальні мікрокліматичні умови – постійну температуру і вологість.

Загальна площа підземних штолень, у яких одночасно зберігається 30 млн. пляшок артемівського ігристого вина, складає понад 25 га. Перевірені часом традиції виробництва, а також новітні технології й устаткування дозволяють виробляти ігристе вино за якістю порівняне з продукцією кращих світових виробників.

Ось вже більш ніж півстоліття – завдяки високим стандартам якості, орієнтації на споживача, впровадженню інноваційних методів виробництва, єдності і професіоналізму команди – підприємство по праву вважається лідером галузі.

04.04.2014

Фруктова феєрія від Artemovsk Winery у «Піднебесній»

З 27 до 31 березня у місті Ченду, китайській провінції Сичуань, відбулася найбільша ювілейна 90-а Китайська Національна виставка продуктів харчування та напоїв (The 90th China Food&Drinks Fair (Chengdu-2014).

детальніше
08.01.2014

CHARTE BAR: Новорічний подарунок мешканцям Маріуполя від ARTEMOVSK WINERY

30 грудня до сім’ї популярної мережі барів від «Артемівськ Вайнері» приєднався 4-й заклад. У найбільшому торговельно-розважальному центрі Маріуполя ПОРТ СІТІ відкрився бар ігристого настрою – CHARTE BAR.

детальніше
07.01.2014

З Новим роком та Різдвом Христовим!

З Новим Роком та Різдвом Христовим!
Бажаємо вам веселих свят
і відмінного настрою.
Нехай наступний рік буде мирним
і благодатним для кожного з нас.
Нехай здійсняться всі заповітні бажання
і втіляться в життя нові задуми.
І нехай у Новому році у вас
будуть тільки радісні події
і приємні приводи!

детальніше