This version of the page http://www.bitrix24.ua/features/crm.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-26. The original page over time could change.
Бітрікс24: CRM: клієнти та продажі
Главная страница
  • Що це?
  • Можливості
  • Ціни
  • Застосунки
  • Партнери
  • Підтримка

CRM: клієнти та продажі

  • Cоцмережа
  • Завдання та проекти
  • Чат і відеодзвінки
  • Документи
  • Диск
  • Календарі
  • Пошта
  • CRM
  • Телефонія
  • HR
  • Мобільність
  • Ще
  • База клієнтів

    CRM (Customer Relationship Management) - система управління взаємовідносинами з клієнтами.

    Ведіть базу лідів, контактів і компаній, з якими ви співпрацюєте, фіксуйте всі події (наприклад, дзвінки, листи, зустрічі, угоди), пов'язані з цією компанією, виставляйте рахунки клієнтам, плануйте свою діяльність, будуйте «воронку продажів» звіти та графіки.

  • Жива стрічка в CRM

    «Жива стрічка» - загальний центр комунікації та управління даними CRM. Відстежуйте всі нові події в CRM за допомогою «Живої стрічки», швидко реагуйте на них і отримуйте зворотний зв'язок від колег, обговорюйте важливі моменти, обмінюйтеся даними, отримуйте і змінюйте будь-яку інформацію про рахунки, угоди та клієнтів, плануйте справи.

    Слідкуйте за важливими угодами і клієнтами та отримуйте в режимі реального часу оновлення по них в єдиній «Живій стрічці» CRM. «Жива стрічка» прозора і наочно представляє керівнику хроніку роботи за кожним клієнтом і угодою, відображає роботу всіх менеджерів CRM. Керівник бачить, як працює весь відділ продажів, які угоди створюються і розвиваються, які справи виконуються.

  • Управління операціями

    Угода - кінцева мета і бажаний результат роботи. Відзначайте в CRM, на якому етапі зараз угода: в обробці, в очікуванні додаткової інформації, на стадії переговорів, комерційної пропозиції або вже укладена. Всі статуси угоди відзначаються візуально. В угоді можна вказати відповідального, терміни, суму, компанію або контакт, додати товар з каталогу, обмежити доступ до перегляду угоди.

    Ви побачите в хронологічному порядку всі події , які відбулися з угодою, починаючи зі створення. У звіті за операціями зможете побудувати «воронку» і оцінити ефективність роботи відділу продажів.
  • Рахунки

    Виставте рахунок в CRM і надішліть клієнту по e-mail. Зробіть це у своєму «Бітрікс24», не перемикаючись на інші інформаційні системи.

    Відстежте ланцюжок продажу в CRM - від дзвінка клієнта до виставлення рахунку клієнту. Перемикайте статуси рахунків залежно від стану угод. Всі рахунки зберігаються в базі CRM, і ви легко їх знайдете внутрішнім пошуком.

    Працюйте з рахунками скрізь, де знаходитесь - не важливо, в офісі ви або в дорозі. Використовуйте будь-який пристрій - ноутбук, планшет або смартфон.
  • Дзвінки клієнтам з CRM

    Зателефонуйте клієнту з «Бітрікс24» на його мобільний або стаціонарний телефон. Зв'яжіться з клієнтом, де б він не знаходився, завдяки вбудованій в ваш «Бітрікс24» IP-телефонії.

    Телефонуйте, переглядаючи списки контактів, компаній або лідів, при роботі з картками, виставлення рахунку, плануванні справ, надсиланні повідомлень і т.д.

    Запишіть розмову з клієнтом! Файл запису збережеться в CRM і його зможуть прослухати колеги та керівництво. Дзвінки з «Бітрікс24» вигідніше, ніж skype і більшість сервісів IP-телефонії. До того ж, вам не доведеться нічого налаштовувати - IP-телефонія вже працює в «Бітрікс24».
  • Листи клієнтам

    Відправте груповий лист прямо зі списку лідів, контактів або компаній. Напишіть лист з інтерфейсу угоди та відправте його відразу багатьом адресатам. Прикріпіть до листа документи, вибравши файли на комп'ютері або з бібліотеки порталу.

    Для складання стандартних листів використовуйте шаблони-заготовки. Підставте в шаблони інформацію з CRM, щоб ваші листи стали персоніфікованими.

    Поставте в якості зворотної адреси спеціальний e-mail для CRM, тоді вся переписка збережеться на порталі і буде доступна менеджерам і керівництву.
  • Управлiння справами

    Плануйте свої справи не виходячи з CRM: для контактів, компаній, угод і лідів. Ставте завдання колегам, призначайте зустрічі і дзвінки, відправляйте листи. Керуйте справами - завершуйте, редагуйте, переносьте. Визначайте пріоритетні напрямки в роботі, за якими багато запланованих термінових справ. Відбирайте однотипні справи за допомогою фільтра, наприклад, усі дзвінки на сьогодні.

    Призначте відповідальних менеджерів відразу при імпорті даних CRM. Перегляньте справи підлеглих: що вони робили вчора, чим зайняті зараз і що запланували на найближчий час.

  • Обробка лiдiв

    Додайте всі «ліди» в CRM: дзвінок, візитка, лист, замовлення в інтернет -магазині, будь-який інший вхідний контакт.

    CRM запобігає створенню дублікатів - не просто повідомляє, що такий контакт, компанія, лід вже є, а й відображає список схожих записів.

    CRM містить інструменти для створення звітів, імпорту/експорту контактів, аналізу та сегментації цільової аудиторії. На основі отриманих з CRM даних ви можете розподіляти списки потенційних клієнтів між менеджерами відділів продажів, планувати рекламні акції і згодом аналізувати їх ефективність.

  • Звiти. Воронка продажiв

    Отримуйте звіти в розрізі рахунків, угод і справ. І, найголовніше, будуйте за цими звітами графіки. CRM містить типові звіти та конструктор для створення нових звітів. Оцініть за допомогою цих звітів ефективність роботи менеджерів з продажу, підрахуйте обсяги угод за контактами або компаніями, дізнайтеся на яких стадіях перебувають угоди і чи потрібно їх «підштовхнути».

    Погляньте на «воронку продажів», і відразу побачите скільки угод в обробці, скільки на стадіях уточнення інформації та комерційних пропозицій, скільки в процесі переговорів, і, нарешті, скільки угод уже укладено.

  • Розумний пошук по CRM

    У CRM вбудований власний пошуковий механізм, який виводить інформацію тільки по базі CRM. «Розумний» пошук економить час, сильно звужуючи пошук і позбавляючи менеджера від просіювання непотрібної інформації.

    Ви миттєво потрапляєте до картки потрібної угоди, до контакту або компанії, всього лише набравши в рядку запиту, скажімо, ім'я клієнта. При цьому результати пошуку не містять надлишкової і непотрібної інформації з інших розділів порталу.
  • Каталог товарів і послуг

    Вбудований каталог товарів і послуг дозволяє формувати угоди в самій CRM без прив'язки до інтернет-магазину. Створіть будь-яку структуру в своєму каталозі - вкладеність розділів нічим не обмежена. Додайте товари в каталог і впорядкуйте їх за категоріями. Налаштуйте фільтр у списку товарів і збережіть установки.

    Продавайте товари в будь-якій валюті, зручною для клієнта. Товари в каталозі можуть бути в різних валютах, а їх ціна при продажу автоматично перераховується.
  • Інтеграція з сайтом

    Завантажуйте автоматично в CRM ліди з сайту на платформі «1С-Бітрікс». Не потрібно збирати і додавати їх вручну. Просто зв'яжіть будь-яку веб-форму на сайті з вашим «Бітрікс24», і дані з цієї веб-форми будуть автоматично вирушати в CRM. Ваші потенційні клієнти заповнюють анкети, бріфи, форму зворотного зв'язку, підписуються на ваші розсилки, і тут же в CRM з'являються нові ліди. Залишається «просіяти» ці ліди на спам, відсортувати за важливістю і перетворити на контакти або угоди.

    Відкритий API дозволяє підключати будь-які зовнішні сервіси.
  • Інтеграція CRM з iнтернет-магазином

    Встановіть зв'язок CRM з вашим інтернет-магазином на платформі «1С-Бітрікс» - і ваші менеджери зможуть обробляти замовлення, отримані на сайті Інтернет-магазину, безпосередньо в CRM. Налаштуйте цю інтеграцію один раз за допомогою майстра, щоб вести в CRM єдину клієнтську базу і конвертувати кожне замовлення в продаж. Облік і аналіз інформації про клієнтів допоможе збільшити обсяг повторних продажів.

    Прямо з CRM продавці будуть вести і «дотискати» угоди до успішного завершення. Для цього в CRM: і система обліку всіх взаємодій з клієнтами, і потужна система побудови звітів, і безліч підручних ефективних інструментів.
  • Інтеграція з 1С

    Вам не доведеться запитувати і дублювати дані в різних системах , тому що CRM і «1С» автоматично обмінюються інформацією, пов'язаною з виставленням рахунків та каталогом товарів.

    Завдяки інтеграції з «1С» у вашій CRM завжди актуальний каталог товарів, «свіжий» прайс-лист і правильні дані по залишках товарів на складі. Менеджери CRM завжди в курсі проходження оплати за рахунками і їм не потрібно турбувати бухгалтера.

    Інтеграція CRM з 1С включена тільки до комерційних тарифів «Бітрікс24» і до «коробкової» версії.
  • Бiзнес-процеси в CRM

    Обробку Лiдiв і Угод ви можете автоматизувати за допомогою бізнес-процесів. Включіть в бізнес-процес всі можливі дії над елементом CRM: розіслати листи, призначити відповідальних, поставити завдання співробітнику і т.д.

    Бізнес-процес може автоматично змінювати статуси елементів CRM, заповнювати поля, створювати нові елементи, наприклад, угоди.
  • Конструктор фiльтрiв

    Для зручності роботи з інформацією в CRM вбудовані фільтри з можливістю гнучкого налаштування. Відсортуйте списки угод, контактів, компаній і інших елементів CRM. Наприклад, відберіть незакриті угоди, впорядковані за терміном. Перегляньте угоди, за якими немає справ і подумайте, як їх «штовхнути». Виведіть список угод, якими ніхто не займається і станьте в них відповідальним.

    Створіть скільки завгодно власних фільтрів за допомогою візуального конструктора. Залиште свої персональні фільтри і використовуйте їх багаторазово.
  • Права доступiв і ролi

    Ви можете дуже гнучко розподіляти доступ до елементів CRM між співробітниками компанії. Групі, департаменту або окремому користувачеві на порталі зіставляється роль (менеджер, адміністратор, керівник тощо). У відповідності до цих ролей «роздається» доступ до елементів CRM.

    Директору ви можете дозволити робити все, Начальнику - майже все, а Менеджеру - тільки найнеобхідніше. Наприклад, призначте групі «Продажі» роль «Менеджер» і задайте в налаштуваннях ролі - що може робити учасник цієї групи з усіма компаніями, що знаходяться в певному статусі - «Свої», «Всі відкриті» або «Всі».

  • Мобiльна CRM

    Працюйте з CRM на будь-якому мобільному пристрої - планшеті або смартфоні. Робіть це звідки завгодно в зоні обслуговування вашим оператором.

    Оперативно отримуйте інформацію та мобільно керуйте CRM: каталогом товарів, клієнтською базою, своїми справами та угодами.

    Скачайте мобільну CRM для вашого «Бітрікс24» в App Store або Google Play Market і встановіть на смартфон або iPad. Детальніше
200 000+
компаній
вже використовують Бітрікс24