• ПРО КОМПАНІЮ
  • НОВИНИ
  • ПРОДУКЦІЯ
  • ДЛЯ ГОСПОДИНІ
  • ПАРТНЕРСТВО
  • КОНТАКТИ
  • КУПУЙТЕ З ВИГОДОЮ
 

05.05.2014
ТМ "Ніжин": маркетингові комунікації за кордоном

Ми докладаємо всі зусилля, щоб використовувати різні маркетингові інструменти, як на українському ринку, так і на зарубіжних ринках. Закордонним дистрибуторам також надаємо допомогу в просуванні продукції ТМ «Ніжин» на місцевому ринку. Наприклад, з минулого місяця дві вантажні машини з рекламою продукції ТМ «Ніжин» розвозять товар в торгові точки Баку і регіони Азербайджану.
28.04.2014
Ніжинський консервний завод - одне з кращих аграрних підприємств України

Ніжинський консервний завод було вперше відзначено, як одне з кращих аграрних підприємств України. Під час церемонії «АГРАРНА ЕЛІТА УКРАЇНИ 2014» підприємство ТОВ «НКЗ» було нагороджено «Золотим колосом» - пам'ятною відзнакою, символом переможця всеукраїнського рейтингу найкращих аграрних підприємств України.
10.03.2014
Бренд Ніжин на зарубіжних ринках

ТД Ніжин продовжує успішно розвивати один зі стратегічних напрямків - ЗЕД. Зміцнюючи співпрацю з існуючими партнерами, співробітники відділу ЗЕД шукають нові ринки і можливості. Незмінно висока якість продукції ТМ Ніжин завойовує прихильність як українського, так і зарубіжного споживача.
17.02.2014
Новинки ТМ Грінвіль

В асортименті ТМ Грінвіль з'явились нова лінійка продуктів – «Морська капуста». Нова лінійка продукції ТМ Грінвіль на даний час складається з трьох видів продуктів:
•    Морська капуста «Класична»;
•    Морська капуста з морквою по-корейськи;
•    Морська капуста з морквою та селерою.
10.12.2013
Новий продукт в лінійці ТМ Ніжин - «Кукурудза ніжна вакуумована»

Раді повідомити споживачам ТМ Ніжин чудову новину – асортимент поповнився смачною новинкою «Кукурудза ніжна» у вакуумній упаковці 425 мл. Ніжні, солодкі, соковиті, хрусткі і одночасно м'які зерна кукурудзи послужать ідеальним компонентом більшості популярних салатів. Завдяки помірній солодкості, гарному золотавому кольору і насиченому смаку консервовану кукурудзу можна вживати і як самостійну закуску. З продуктом «Кукурудза ніжна» ТМ Ніжин будь-яка страва - смакота!
02.12.2013
Асортимент ТМ Ніжин поповнився новою позицією - "Горошок зелений"

У асортименті ТМ "Ніжин" з'явилася довгоочікувана новинка "Горошок зелений" 425 мл. Ніжний, солодкий, молодий відбірний горошок ідеальний і як інгредієнт різноманітних салатів, і як гарнір.
18.11.2013
Новинка 2013 року - Рататуй ТМ Ніжин

"Рататуй" ТМ Ніжин готують виключно зі свіжих українських овочів, які нарізають шматочками приблизно однакового розміру. Молоді кабачки і баклажани, солодкий червоний перець і морквина, томатна паста, часник і спеції - у складі нової закуски ТМ Ніжин тільки натуральні і корисні для здоров'я інгредієнти.
14.01.2013
Лечо ТМ"Ніжин" - Переможець!

На каналі ОРТ 12 грудня 2012 року у телепередачі «Контрольная закупка» були перевірені декілька виробників по такому виду продукції як  КОНСЕРВОВАНЕ ЛЕЧО на відповідність норм та стандартів. Вибір переможця "Контрольной закупки" – зразки ТМ «Ніжин».
Також  по даному продукту 28.03.12 була трансляція одного з  випусків  передачі на телеканалі Інтер «Знак якості», в якому КОНСЕРВОВАНЕ ЛЕЧО ТМ «Ніжин» єдиний отримав нагороду знак якості.
19.11.2012
Салати

Салати по-корейськи ТМ «Грінвіль» являються скарбницею корисних вітамінів та корисних мікроелементів.
19.11.2012
Соління

Соління ТМ «Грінвіль» виготовляються по технології натурального бродіння, згідно ДСТУ, та без додавання яких-небудь консервантів, що робить їх особливо привабливими для людей, які піклуються про своє здоров’я.
Страницы:   1   2  3