This version of the page http://www.mercury-bank.com/crediting.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-24. The original page over time could change.
Кредитування фізичних осіб в Україні АТ БАНК 'МЕРКУРІЙ' (Харків, Харківська область, Суми)
  • Про банк
  • Контакти
  • Новини

Кредити

 

АТ БАНК «МЕРКУРІЙ» надає вигідні умови кредитування для фізичних осіб та пропонує скористатись наступними кредитними програмами:

 

 іпотечне кредитування за стандартами Державної іпотечної установи
  - на придбання житла  (строк кредитування – до 30 років)

 

кредити на придбання житла за програмою "Доступне житло"


  

кредити на купівлю житла на первинному ринку нерухомості під заставу майнових прав на нерухомість (строк кредитування – до 10 років)

 

кредити для придбання об'єктів нерухомості, що належать АТ БАНКУ «МЕРКУРІЙ» (право власності, на які перейшло банку при реалізації функцій заставоутримувача)

 

Програма здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов

 

споживчі кредити під заставу рухомого майна або поруки юридичної/фізичної особи (строк кредитування – до 1 року)

 

кредитні ліміти на платіжні картки (овердрафт)

 

Для одержання кредиту за будь-якою програмою кредитування позичальнику необхідно надати в банк: паспорт, довідку про присвоєння ідентифікаційного номеру, довідку з місця роботи про доходи за останні 6 місяців з розбивкою по місяцях. Перелік документів може доповнюватися в залежності від програми кредитування.

 

Для оформлення залога за кредитом необхідно надати додатково перелік документів.

Орієнтовна сукупна вартість кредиту (супутні послуги, в т.ч. на користь третіх осіб) визначається перед укладанням кредитного договору.

версія для друку