This version of the page http://www.fortuna-bank.ua/?p=27 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-24. The original page over time could change.
ФОРТУНА-БАНК
Головна - Фізичним особам

Платіжні картки

Телефон цілодобової підтримки: +380 (44) 247-89-48

Рекомендації держателям платіжних карток

Перелік банкоматів Банків-Партнерів

Фортуна-банк - асоційований член всесвітньо відомої платіжної системи VISA International та Національної системи масових електронних платежів. Ми пропонуємо широкий спектр послуг з використанням міжнародних пластикових карток VISA та НСМЕП. 

Операції по карткам VISA Фортуна-банку обробляються в процесінговому центрі ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України", який також надає послуги цілодобової служби підтримки клієнтів. 

З карткою VISA Фортуна-банку Ви зможетe: 

  • oформити додаткові картки для себе або своїх рідних, не відкриваючи додаткових рахунків та на свій розсуд установити і регулювати ліміти використання цих карток за кількістю операцій та розмірами їх сум;
  • pозраховувати на ті кошти, які внесли на рахунок, - незнижуваний залишок для карток усіх типів, на відміну від більшості банків, - відсутній;
  • здійснити без комісійну оплату товарів та послуг у найкращих готелях, крамницях, ресторанах Києва, України та світу (понад 24 млн. підприємств торгівлі та сервісу);
  • зняти готівку в банкоматах та касах банків як в Україні (більше 14 000 банкоматів), так і по всьому світу (більше 800 000 банкоматів).

До Ваших послуг також додаткові можливості та зручності: 

  • отримання SMS-повідомлень про спроби проведення та проведені операції по картці. Це ефективний засіб контролю за спробами несанкціонованого використання картки;
  • цілодобова служба підтримки клієнтів допоможе Вам при виникненні питань з використання картки, а при її втраті - захистить Вас від втрати грошів.

Не обмежуйте себе - зверніться до Фортуна-банку або зателефонуйте до нас за номерами в Києві (044) 467-73-30/467-73-32 і менеджери будуть раді відповісти на всі Ваші запитання. 

Для отримання додаткової інформації пишіть на е-mail: info@fortbank.com.ua

Типи карток

Visa Electron 

Visa Electron є міжнародними платіжними картками. Це найбільш популярні в нашому регіоні картки, невелика вартість робить ці картки найбільш доступними для користувачів. По цім карткам отримують готівкові кошти в банкоматах та розраховуються в торгово - сервісних підприємствах, де є логотип Visa/Visa Electron. Розрахунки за такими картками виконуються виключно з допомогою електронних устроїв - за допомогою банкоматів та POS-терміналів. Проте слід знати, що такі картки не використовуються для розрахунків в мережі Internet та оплати товарів і послуг у торговельно-сервісних точках, обладнаних імпринтерами.

Visa Classic

Універсальні платіжні картки, розраховані на широке коло споживачів для здійснення платежів. За даними карткам можливе одержання готівки в банкоматах і оплати товарів і послуг в усім світі, де є присутнім логотип Visa/Visa Electron. Картка даного типу має додатковий захист у вигляді чіпу. За допомогою карток даного класу можливо бронювати та купувати авіаквитки, бронювати номер у готелі або орендувати автомобіль, а також здійснювати розрахунки в мережі Інтернет, замовляти товари та послуги поштою або по телефону. 

 

Visa Gold 

Дані платіжні картки є ознакою заможності і респектабельності клієнта. Вони, що гарантують своїм власникам високу якість обслуговування в усім світі, а також ряд додаткових послуг і можливостей, - таких як одержання значних знижок при оплаті товарів і послуг за кордоном, вигідні пропозиції готелів і компаній по оренді автомобілів і т.д. До послуг власників цих карток - Всесвітня Служба Підтримки Клієнтів платіжної системи Visa International, сприяння якої полягає в здійсненні термінової заміни загубленої/викраденої картки та екстренній видачі готівки. 

Ваша карта Visa Gold відкриває перед Вами двері у світ приголомшливих привілеїв і можливостей. Visa Gold, один з лідируючих продуктів, приймається по усім світі і дозволяє Вам насолодитися вражаючою фінансовою волею. Карта Visa Gold надає Вам не тільки чудову можливість оплачувати будь-які товари і послуги, а також ряд важливих привілеїв, здатних зробити Ваше життя простіше і яскравіше. Починаючи з послуг для туристів, що містять у собі медичну і юридичну допомогу, і закінчуючи бездоганною клієнтською підтримкою у випадку крадіжки або втрати Вашої карти. Просто насолоджуйтеся життям - усе під контролем! 

Переваги 

Використання платіжної картки VISA має цілий ряд переваг для її власника: 

По-перше, власник картки отримує новий ступінь свободи - відкривши картковий рахунок у гривнях або в доларах США чи євро, можна здійснювати розрахунки за отримані товари та послуги, отримувати готівкові кошти в місцевій валюті з мінімальною комісією в 200 країнах світу. На картковий рахунок фізичної особи можуть бути внесені готівкою або перераховані будь-які кошти від Вас та Ваших рідних. Безготівкові перекази на рахунок можливо здійснювати з будь-якої кредитно-фінансової установи будь-якої країни світу. 

По-друге, відпадає необхідність у конвертуванні коштів у валюту країни перебування - за допомогою картки Ви отримаєте ту валюту, яка має обіг на території країни, конвертування відбувається автоматично незалежно від того, у якій валюті ведеться рахунок (у гривнях, у доларах США або в євро). 

По-третє, знімається проблема митного оформлення вивозу коштів за межі України - згідно з чинним законодавством платіжна картка, емітована українським банком, підлягає лише усному декларуванню на митниці (гроші фактично не залишають меж держави, фізично вивозиться лише сама картка). 

По-четверте, використання платіжної картки є найбільш безпечним на сьогодні засобом розрахунку (у разі крадіжки/втрати картки рахунок за заявою користувача блокується та всі операції по конкретній картці стають неможливими). До того ж, передбачено цілий комплекс термінових заходів у разі втрати картки - відправка нової картки міжнародним кур'єрським зв'язком, телексна авторизація, термінова видача готівки тощо. 

По-п'яте, Банк передбачив можливість випуску додаткових карток різним особам до одного рахунку головного власника. 

По-шосте, Банк у розвитку своїх послуг з використанням пластикових карток використовує обладнання та комплектуючі світових лідерів - банкомати виробництва Wincor Nixdorf, ПОС-термінали Verifone, смарт-чіпи Axalto. Це дає нам можливість гарантувати своїм клієнтам послуги на найвищому технологічному на сьогодні рівні. 

Фортуна-банк завжди ставив на меті індивідуальний підхід до кожного клієнта та оперативність у здійсненні обслуговування та реагуванні на запити клієнтів. Які б проблеми не виникли з Вами або із Вашою платіжною карткою - фахівці банку завжди прийдуть на допомогу.

 

 

Visa Electron

 

Visa Classic

 

Visa Gold

0 800 601 601
Контакт центр

Україна, 04070, м. Київ,
вул. Боричів Тік, 35-В