This version of the page http://24tv.ua/home/showNews.do?video&videoMenuId=86 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-23. The original page over time could change.
Відео - Відео
Підписка на новини дає унікальну можливість читати тільки ті новини, які Ви хочете бачити!
За замовчуванням усі новини будуть відображатись в розділі Мої новини,
а також, на Ваш вибір, в одному з запропонованих сервісів.
Зберегти налаштування
Для подальшої зміни способу отримання Моїх новин зайдіть в налаштування свого профілю.
Коментарі доступні для наступних соцмереж:
  • НОВИНИ
  • УКРАЇНА
  • СВІТ
  • БЛОГИ
  • ФУТБОЛ 24
УКР РУС
LIVE
Вхід
ОНЛАЙН
НОВИНИ
Україна
Шустер Live
Світ
Спорт
Шоу-біз
Технології
Життя
Підсумки
Крупним планом
Персона
Економіка
Випуск новин
ПРОГРАМИ
Спортивні
Пізнавальні
Більше програм

ВІДЕО НОВИНИ

Слідкувати

Економіка
Зберігання коштів безпечніше на фінансових ринках, — інвестиційні поради
Економіка держави нині переживає не найкращі часи. Рівень ВВП поступово знижується, промислового виробництва — падає, а інфляції — розкручується. Не менше проблем і в банківській сфері. Тим не менш врятувати фінансовий сектор можна, зазначають експерти.
14:54
Україна
Треба, щоб мирний план Президента здобув підтримку, – Клімкін
За словами міністра закордонних справ Павла Клімкіна, головним завданням є те, щоб мирний план Президента отримав підтримку та щоб були створені передумови для його реалізації.
14:53
Україна
Диверсанти хочуть знищити командирів українських прикордонслужб, — помічник голови ДПС
За словами помічника голови Держприкордонслужби Сергія Астахова, сьогодні українські військові воюють з озброєним криміналітетом, але це лише частково український супротивник.
14:34
Україна
Україна виконує транзит газу до Європи у повному обсязі, — голова "Нафтогазу"
Глава НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв заявив, що Україна виконує транзит природного газу до Європи в повному обсязі.
14:00
Світ
Держсекретар США з екстреним візитом прибув до Іраку
Держсекретар США Джон Керрі з екстреним візитом відвідав Ірак. Дипломат спробує допомогти місцевій владі з врегулюванням конфлікту, який триває з початку червня.
13:51
Світ
З нового року таджики зможуть потрапити до Росії лише зі закордонним паспортом
Російська Федерація заборонила громадянам Таджикистану в'їзд у країну за внутрішнім паспортом. Відповідну постанову підписав прем'єр-міністр Дмитро Медведєв.
13:37
Україна
Рада ЄС завершила технічну підготовку до підписання Угоди з Україною
Рада ЄС завершила технічну підготовку до підписання Угоди про асоціацію між ЄС та Україною. Одразу після підписання почне діяти зона вільної торгівлі.
12:57
Україна
Всупереч мирному плану терористи продовжують обстріли, але отримують відсіч, — РНБО
Речник РНБО Володимир Чеповий констатував, що прикордонники відбили напад в районі населеного пункту Бірюкове Луганської області.
12:45
Україна
В Маріуполі відбувся автопробіг на честь міліціонерів, які захищали місто [Відео]
Цей автопробіг був організований для вшанування честі міліціонерів, які захищали Маріуполь. Він є першим із національною символікою, після звільнення Маріуполя. Містом проїхали близько 20 машин із українськими прапорами.
12:34
Україна
Росія пропонує країнам Балтії дешевий газ в обмін на вихід з НАТО
Президент Литви Даля Грібаускайте в інтерв'ю німецькому виданню Focus заявила, що Росія пропонує балтійським країнам знижку на газ в обмін на вихід з НАТО.
12:28
Економіка
Український експорт до ЄС зросте на третину
Урядовці переконані, що український експорт до Європейського Союзу зросте на третину. Сприятиме цьому, насамперед, підписання економічної частини угоди про асоціацію з ЄС.
11:52
Україна
Рада ЄС має підтримати “мирний план” Порошенка, — Ештон
Верховний представник ЄС з питань закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон вважає, що необхідно підтримати мирний план Президента України Петра Порошенка з врегулювання ситуації на сході країни.
11:19
Україна
В Маріуполі прикордонники посилили морський кордон [Відео]
У Донецькій області посилили охорону морського кордону. В Маріуполі прикордонники з Криму посилили прикордонний загін морської охорони, головне завдання - не допустити бандформувань.
11:06
Україна
У Львові активісти мирно протестують біля відділення "Сбербанку" [Відео]
Біля одного з відділень "Сбербанку" у Львові активісти зібралися на мирний протест. Офіс фінустанови активісти прикрасили антивоєнними плакатами та гаслами про фінансування тероризму.
10:58
Україна
Російські ЗМІ відверто брехали про українських прикордонників
Російські ЗМІ поширили інформацію про 15 українських прикордонників, які нібито попросили притулку в Росії через репресії з боку "Правого сектору".
10:57

1 2 3 4 5 6 7 8 9
 

ТЕМИ ДНЯ

АТО НА СХОДІ УКРАЇНИ

У Донецьку викрали двох міліціонерів "Новобранці" — чергова короткометражка від "Babylon`13"  На сьогоднішній день в Україні є 50,4 тисяч вакансій, — Денісова 

ГОЛОВНІ НОВИНИ

Україна, ЄС та Росія до 27 червня можуть провести тристоронні переговори "Нафтогаз" розраховує відновити тристоронні переговори по газу за участю ЄС і Росії   На Донеччині у зоні АТО загинули 4 дитини, — МОЗ 

УКРАЇНА-РОСІЯ

У Маріуполі невідомі знищили терористичні агітматеріали Бородай і Царьов поставили умови для початку переговорів із Києвом  На Донбасі відновлюють трансляцію українських телеканалів 

Якщо Ви виявили помилку на сайті, повідомте нам про це