This version of the page http://www.metro.ua/public/zahyst_personalnyh_danyh (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-22. The original page over time could change.
Положення щодо захисту персональних даних
  • Увійти
  • чи
  • Зареєструватись
  • Немає картки METRO Подати заявку онлайн
  • РУС УКР

  •  
  • Акції
  • Торговельні Центри
  • Асортимент
  • Послуги
  • МЕТРО Бонус
  • МійMETRO
  • Стати клієнтом

Положення щодо захисту персональних даних

1. Збір, використання та/або обробка:ТОВ «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» (далі «МКК») збирає, обробляє та/або використовує інформацію, в тому числі, але не обмежуючись, Ваші персональні дані, які можуть бути внесені Вами у Форму Реєстрації для видачі картки клієнта або у будь-яку форму на сайті www.metro.ua (далі – «Персональні дані») з метою адміністрування та виконання підписаних Вами з МКК Загальних умов покупки у системі оптових торговельних центрів «МЕТРО Кеш енд Кері Україна», загального та довгострокового обслуговування клієнтів, індивідуалізації послуг для клієнтів, а також стимулювання збуту, реклами ( в тому числі, але не обмежуючись з метою надання рекламної інформації від МКК та партнерів своїм клієнтам поштою, через пропозиції «МЕТРО ПОШТА», факсом, по телефону та електронній пошті), та проведення досліджень ринку та опитувань за допомогою поштового, телефонного ( в т.ч. мобільного) зв»язку, а також електронних засобів зв’язку.

2. Захист Персональних даних: 
МКК бере на себе зобов’язання, що будь-які матеріали, інформація та відомості, які надані Вами МКК на цьому сайті, є конфіденційними і не можуть передаватися третім особам без Вашої попередньої письмової згоди, крім випадків, передбачених чинним законодавством України в тому числі, але не обмежуючись, на вимогу правоохоронних органів, за розпорядженням суду чи в рамках інших законних процедур, або якщо таке оприлюднення необхідне для розслідування, попередження чи покарання незаконних дій, шахрайства, погроз нанесення тілесних ушкоджень вам чи іншим особам, загрози національній безпеці або ж на іншу вимогу згідно з чинним законодавством України) та/або цим Положенням. 

3. Розкриття даних для технічної обробки

Оскільки МКК є частиною «МЕТРО Груп», великої міжнародної групи компаній, Ваші персональні дані можуть бути передані до одного з інформаційних центрів «МЕТРО-Груп Інформейшн Текнолоджі ГмбХ», (далі – «Інформаційні центри») і можуть оброблятись в Інформаційних центрах для досягнення цілей, зазначених у частині 1. дані можуть передаватися до країн з різними рівнями захисту даних; проте МКК та Інформаційні центри працюватимуть із дотриманням європейських так само як і українських правил та законодавчих вимог до захисту персональних даних для забезпечення відповідного рівня захисту персональних даних.

4. Доступ до Персональних даних та їх захист: 
Доступ до Ваших особистих даних буде наданий лише уповноваженим працівникам для цілей, зазначених у частині 1, а також для забезпечення захисту та обробки інформації. МКК використовує розумні технічні та організаційні засоби для захисту та, конфіденційності Ваших персональних даних, також за необхідності регулярно переглядає та покращує ці засоби для відображення законодавчих змін та/або вдосконалення технічних можливостей.

5. Правильність особистих даних, внесення змін до них, права суб’єкта персональних даних: 

Ви маєте право доступу до Ваших персональних даних та їх перегляду, а також можливість звертатися з проханням щодо виправлення, внесення змін до ваших Персональних даних, їх видалення або блокування.  Ваші права також встановлені Законом України «Про захист персональних даних», який надає суб’єкту персональних даних наступні права:
1) знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження та/або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
3) на доступ до своїх персональних даних;
4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;
5) пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та посадових осіб, до повноважень яких належить забезпечення захисту персональних даних, або до суду;
9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
11) відкликати згоду на обробку персональних даних;
12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

6. Згода на обробку персональних даних: 

Згоду на обробку Ваших персональних даних у розумінні Закону України «Про захист персональних даних» Ви надаєте шляхом підписання Форми для видачі картки клієнта/Загальних умов купівлі товарі у Торгівельних центрах МКК або шляхом заповнення будь-якої електронної форми на цьому сайті та добровільно дозволяєте використовувати свої персональні дані, внесені у форму клієнта, з метою зазначеної у пункті 1 цього Положення.

7. Відмова від наданої згоди: 
Ви можете в будь-який час відмовитися від згоди, наданою Вами за цим положенням.

8. Інформація про контактну особу МКК: 
Якщо у вас виникатимуть будь-які подальші питання та/або бажання щодо доступу до ваших персональних даних або їх перегляду, подання запитів, пов’язаних з вашими Персональними даними або відмови від Вашої згоди, наданою за цим положенням, будь ласка, звертайтеся до нашого спеціаліста із забезпечення захисту даних за номером гарячої лінії 8-800-501-40-10.

9. Зміни до форми згоди: 
Якщо МКК має намір змінити цю форму згоди, МКК повідомить вас про це. Якщо Ви у будь-якій формі (письмово або усно) не висловите заперечень щодо такої зміни протягом двох тижнів після отримання такого повідомлення, зміна вважатиметься прийнятою. МКК нагадає вам про особливе значення Ваших дій на початку такого періоду, тобто передаючи вам повідомлення про зміни.

  • Надрукувати