This version of the page http://www.factor.ua/structure/vsfactor/Internet/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-22. The original page over time could change.
Інтернет проекти - ФАКТОР
УКР
РУС
ENG
Підприємства
Видавничий будинок «Фактор»
Періодичні видання
Професійна література
Інтернет проекти
Видавництво «Віват»
Аудиторська фірма «Фактор-Аудит»
Друкарня «Фактор-Друк»
Служба передплати і кур’єрської доставки «Фактор-Преса»
Торговельний центр «Фактор»
Освітній центр «Фактор»
Нові напрямки бізнесу
Робота у компанії

Інтернет проекти

Інтернет-портал Бухгалтер.com.ua – це спеціалізований інформаційно-аналітичний ресурс для бухгалтерів, аудиторів, приватних підприємців, організацій та їх керівників, студентів та викладачів і всіх зацікавлених осіб у різних сферах діяльності.

Цей проект створений професіоналами для професіоналів з використанням самих передових Інтернет-технологій і унікальних пропозицій, щоб максимально задовольнити інформаційну потребу і надати максимум уже звичних і нових для користувача послуг в одному місці не відходячи від комп'ютера з мінімальною затратою сил і часу.

Детальніше...>>>

***

Сайт газети «Податки та бухгалтерський облік» дозволяє бухгалтерам оперативно отримувати цінну інформацію, негайно дізнаючись про всі зміни в законодавстві, обговорювати з колегами актуальні професійні (і не тільки) проблеми, орієнтуватися на думку провідних фахівців.
Одним з головних переваг сайту www.nibu.factor.ua є велика база регулярно оновлюваних довідкових матеріалів, зручна система пошуку потрібних матеріалів, а також «Золотий фонд» - унікальне зібрання кращих матеріалів газети за кілька років.

Детальніше...>>>


 




Сайти корпорації «Фактор»:

ВБ «Фактор» щорічно видає понад 185 найменувань нормативно-правової та методичної літератури загальним тиражем 750 тис. примірників

Видавництво «Пелікан» – дипломант міжнародних книжкових виставок, неодноразовий переможець конкурсів «Форум видавців» та «Книжковий дивосвіт України».
Copyright © 2004–2014 ООО НПП «Фактор».
Створено у Screen Interactive
Головний офіс:
Україна, 61002, м. Харків,
вул. Сумська, 106-а.

Тел./факс: (057) 719-41-09
E-mail: pr@factor.ua
Зворотний зв’язок
Всі контакти
Copyright © 2004–2014 Адреса: Україна, 61002, м. Харків,вул. Сумська, 106-а.
Тел./факс: (057) 719-41-09