Ваш браузер не підтримує програвач Adobe Flash Player або версія наявного програвача Adobe Flash Player є застарілою.
Клацніть тут, щоб завантажити версію Adobe Flash Player 9.0.124 або новішу версію для перегляду флеш-вмісту.
 
 

Нехай фотографії та відео будуть поруч завдяки PlayMemories

Пам'ятаєте ту прекрасну вечірку минулого року, де Ви зняли декілька чудових фотографій? І де вони зараз? Часто багато улюблених фотографій та відеороликів губляться десь у глибинах різних пристроїв або забуваються на старих носіях пам'яті та комп'ютерах. Тепер Ви можете звільнити їх завдяки PlayMemories. Це прекрасний, зручний спосіб зберігати, впорядковувати фото й відео з будь-якого фотоапарата, смартфона, відеокамери чи планшета, а також легко знаходити їх та ділитися ними без потреби змінювати розміри та формат. Тож усе, що треба буде робити, це просто знімати незабутні фотографії.

Домашня сторінка PlayMemories

Без турбот знаходьте та впорядковуйте свої фото за датою чи місцезнаходженням завдяки PlayMemories Home. Програма працює на комп'ютері та підтримує зв'язок з усіма Вашими фотоапаратами та відеокамерами — отже зображення та відеоролики можна легко впорядковувати та редагувати, а також обмінюватися ними будь з ким.

Дізнатися про PlayMemories Home

Install Встановити програму PlayMemories Home (Windows)

Встановити програму PlayMemories Home (Mac)

PlayMemories Studio

Керуйте фотографіями й відеоматеріалами та оживляйте їх через свою консоль PlayStation®3 із PlayMemories Studio. Ви можете додавати звукові ефекти або монтувати ролики, швидко та інтуїтивно створюючи ідеальне домашнє відео через контролер PlayStation®3.

Дізнатися про PlayMemories Studio

PlayMemories Mobile

Наводьте, знімайте, завантажуйте, діліться. Із PlayMemories Mobile це дуже легко. За допомогою найновішого фотоапарата Sony із вбудованим Wi-Fi® Ви зможете відправляти фотографії на свій смартфон або планшет. Як тільки фото опиниться на Вашому мобільному пристрої, Ви можете відправити його рідним електронною поштою або опублікувати на Facebook®, щоб побачили друзі – як забажаєте. Окрім того, за допомогою програми PlayMemories Mobile Ви можете використовувати свій смартфон у якості пульта дистанційного керування фотоапаратом та робити найкращі групові знімки чи змінювати налаштування за допомогою свого телефону чи планшета.

  

 

Виходьте на зв'язок через PlayMemories за допомогою цих пристроїв

Фотоапарати та відеокамери

Виходьте надвір зі своїм фотоапаратом Cyber-shot™, α, NEX чи відеокамерою Handycam® та знімайте фантастичні сюжети, а потім за лічені секунди завантажуйте їх до PlayMemories.

Дізнатися більше про фотоапарати та відеокамери

Портативні комп'ютери VAIO

Створюйте міні-фільми, редагуйте свої зображення та відеоролики, потім легко обмінюйтеся ними з друзями та родиною за допомогою свого ноутбука VAIO.

Дізнатися більше про ноутбуки та комп'ютери VAIO

PlayStation®3 PS Vita та PSP

За допомогою PlayMemories Studio, просто як у грі, можна впорядковувати зображення і відеоролики на PlayStation®3 та додавати до них ефекти. А потім можна брати свої витвори з собою на PS Vita та PSP.

Дізнатися більше про PlayStation®3

Xperia™

Знімайте чіткі, жваві фотографії та завантажуйте їх до PlayMemories зі свого смартфона Sony.

Дізнатися більше про Xperia™