This version of the page http://ntn.ua/uk/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-19. The original page over time could change.
Новини - Телеканал НТН
Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 19 червня 2014
Найкращі детективи світу

Новини

Вибрати дату

Новою ведучою підсумкового випуску новин "Головний Свідок" стала Катерина Махонич

18 червня 2014, 13:51Головний свідокРанковий "Свідок"
Ведучою підсумкового випуску програми гострих новин України та світу "Головний свідок" стала Катерина Махонич. Катерина як і раніше залишається ведучою і редактором програми "Ранковий Свідок" на НТН.

З Днем Народження керівника редакції програми "Речовий доказ" Сергія Оратовського!

16 червня 2014, 13:16Речовий доказ
Бажаємо найяскравіших фактів у Вашому житті, приводів для радості і невичерпного оптимізму! Бажаємо ЗАВЖДИ залишатися такою ж неординарною і талановитою людиною, і нехай "Речовим доказом" Вашого успіху стануть - здоров'я, натхнення та успіх. Нехай азарт на пошук нових ідей не проходить, нехай скрізь буде пропуск, і ракурс виходить найвдалішим!

Прем'єра серіалу "Низьке зимове сонце"

12 червня 2014, 17:32
26 червня о 22:00 на НТН стартує прем'єра серіалу "Низьке зимове сонце", одного з флагманських серіалів американського телеканалу AMC. Головну роль зіграв Марк Стронг, номінант на премію Британської академії кіно і телевізійних мистецтв. Цей універсальний лиходій знайомий глядачам за ролями: лорд Бреквуд в "Шерлоку Холмсі", бос наркомафії в "Піпці" і сер Годфрі в "Робін Гуді".

НТН покаже бойовик-короткометражку 15-річного режисера, знятий на iPhone

10 червня 2014, 12:18
29 червня телеканал НТН покаже бойовик-короткометражку "Віддзеркалення" лауреата фестивалю "ІНТЕРФІЛЬМФЕСТ" Антона Яковенка. Антон - наймолодший учасник фестивалю. Йому всього 15 років. Свій шедевр він знімав на iPhone.

НТН запустив оновлений сайт

6 червня 2014, 14:30
Телеканал НТН провів реструктуризацію і оновив дизайн свого сайту www.ntn.ua Новини телеканалу тепер становлять більшу частину головної сторінки, рубрики подані більш зручно.

НТН виховуватиме "серіальний" смак телеглядача

2 червня 2014, 15:48Свідок
Телеканал НТН приступив до виробництва щотижневої програми про європейський та американський детектив. Програма розважального формату розповідатиме про новини зі знімального майданчика, "кіноляпи", життя акторів...

"Старий добрий детектив" на НТН з 19 травня

14 травня 2014, 16:38Свідок
З 19 травня НТН запускає лінійку "Старий добрий детектив" , яка з'явиться в ефірі по буднях з 10 ранку. Таким чином НТН вводить в сітку ще один двогодинний слот зарубіжного детективу. Лінійка стартує...

Слоган "Найкращі детективи світу" став торговою маркою телеканалу НТН

12 травня 2014, 16:44Свідок
Телеканал з новим позиціонуванням увійшов до осіннього сезону минулого року, провівши повний ребрендинг. Найкращі детективні серіали світу складають ядро вечірнього прайму НТН у будні.

Серіал "Охоронець" на НТН

15 квітня 2014, 23:24Свідок
За їхніми спинами ховаються багаті та знамениті. Захищаючи від куль чуже життя, вони ризикують власним. На НТН стартував показ серіалу "Охоронець" - яскраво про специфіку небезпечної професії.

Провокації телевізійні проти інтернет-провокацій - НТН

28 березня 2014, 18:38Свідок
"Нас вразило, як маніпулятори спробували "розвернути" сюжет, який розкривав їхні ж технології, на свій бік. Але ми підемо ще далі. "Агенти" покажуть...

"Українська армія потребує народної підтримки" - Олександр Мельничук

6 березня 2014, 18:17
Телеканал НТН зробив серію роликів на підтримку Збройних сил України і розмістив їх в своєму ефірі. Від сьогодні телеканал НТН запустив в ефір серію роликів власного виробництва "Я Пишаюся своєю армією!".

НТН закріпився на шостому місці найбільших каналів

16 січня 2014, 15:16Свідок
Найуспішнішими проектами НТН були ексклюзивні серіальні лінійки і програми власного виробництва - історичний цикл "Легенди карного розшуку", "Агенти впливу" та інформаційна програма "Свідок".

Майбутнє ТБ очима керівників НТН

21 листопада 2013, 16:02
На честь Всесвітнього дня телебачення два директора телеканалу НТН - Генеральний директор Олександр Мельничук та Директор з виробництва Сергій Мамаєв - розповіли у своєму інтерв'ю MMR про майбутнє телебачення, конкуренцію з Інтернетом і цензуру.

З чого почався телевізійний шлях Олександра Бондарчука?

18 листопада 2013, 12:23Свідок
Ведучий програм "Свідок" та "Агенти впливу" на телеканалі НТН Олександр Бондарчук розпочав свою телевізійну кар'єру у 2000 році. Але саме на НТН зміг втілити у життя свою давню мрію - створити окрему передачу на кримінальну тематику.

Катерина Булатова: "Я часто посміхаюсь і обожнюю свою машину"

18 листопада 2013, 11:41Свідок
Упродовж майже 5 років Катерина повідомляє телеглядачам програми "Свідок" про події, соціальні проблеми і катастрофи. Утім її називають однією їх найбільш позитивних і добрих телеведучих, у якої не буває поганого настрою.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
реклама

Зараз в ефірі

Далі

  • 09:00
    Випадковий свідок
  • 10:00
    Серіал "Коломбо"
  • 12:00
    Свідок
  • 12:30
    Серіал "Детективи"
  • 13:05
    Серіал "Вулиці розбитих ліхтарів - 12"
Vents
vents
centropttorg.ru
Современные события, новости мвд башкирии сегодня изучайте здесь - Рустория. ЧП Батайска.
rustoria.ru
Купить очки rayban
Ангельские глазки купить, дешево! С доставкой
optics-club.ru

Телебачення для всієї родини