This version of the page http://www.uba.ua/ukr/Asters/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-18. The original page over time could change.
Асоціація правників України
Для нормальної роботи з сайтом АПУ та адекватного відображення матеріалів на Вашому комп’ютері, користуйтесь, будь ласка, браузери Mozilla Firefox, Opera, Chrome чи Internet Explorer не нижче 7 версії. Дякуємо за співпрацю!
  • ENG
    УКР
    РУС


ЛОГІН
ПАРОЛЬ
НАГАДАТИ ПАРОЛЬ

Версія для друку

Юридична фірма «Астерс»

Юридична фірма «Астерс»

Рік заснування - 1995.

Астерс є однією з найбільших юридичних фірм України, що надає клієнтам повний спектр правових послуг. Команда Астерс налічує понад 100 працівників, серед яких 65 юристів. Дев'ятеро партнерів відповідають за злагоджену роботу всього колективу.

Багаторічний досвід талановитої та динамічної команди дозволяє надавати високоякісні послуги з банківського та фінансового права, ринків капіталу, антимонопольного, конкуренційного та корпоративного права, злиттів та поглинань, міжнародної торгівлі, вирішення спорів, кримінального право, трудових відносин, сімейного права, нерухомості та будівництва, оподаткування та телекомунікацій.

У 2011 та 2012 роках за результатами щорічного дослідження  «50 провідних юридичних фірм України» , що проводиться газетою  «Юридична практика»  спільно з  «Комерсант Україна» , Астерс визнано Юридичною Фірмою №1 в Україні.