Графік роботи ЦОА на Трійцю!

Шановні абоненти!

Вітаємо вас з наступаючим святом Святої Трійці! Бажаємо благополуччя, миру, добра та здійснення всіх ваших надій!

Читати далі

Літні подарунки новим абонентам!

Мережа Ланет відкриває новий сезон!

Цього літа будуть зараховуватися безкоштовні місяці послуг для нових абонентів Інтернет і телебачення. Читайте подробиці в описах наступних акцій:

  • Канікули з Ланет
  • Інтернет-канікули з Ланет
  • ТВ-канікули з Ланет

Читати далі

Вимушене відключення телеканалів

Шановні абоненти!

У зв’язку із загрозою фізичної розправи над співробітниками Мережі Ланет, на «Вимогу штабу армії Південного Сходу м. Сєвєродонецьк» на підставі наказу «народного Губернатора Болотова В.Д.», сьогодні були відключені наступні телеканали: «Інтер», «Україна», «1+1», «ICTV», «СТБ», «Новий канал», «5 канал», «112 Україна», «TVi».

Читати далі

Графік роботи на травневі свята

Шановні абоненти!

У зв’язку з майбутніми травневими святами, Центр Обслуговування Абонентів працюватиме за зміненим графіком:

Читати далі

Графік роботи Центру Обслуговування Абонентів

Шановні абоненти!

Мережа Ланет від усієї душі вітає вас зі Світлим Христовим Воскресінням!

Читати далі

Мережа Ланет на Поділлі

Телекомунікаційний провайдер Мережа Ланет збільшує покриття!

Відтепер жителі с. Зарванці Вінницької області можуть отримати доступ до швидкісного оптоволоконного Інтернету, високоякісного обслуговування та різноманітних сервісів.

Читати далі

Допомагаємо разом!

2-го квітня Мережа Ланет почала збирати кошти для допомоги Збройним силам України.

До нас продовжують надходити звернення з проханням дати можливість долучитися до даної ініціативи не тільки новим абонентам, а й чинним. Звичайно ж, ми не могли залишити осторонь побажання наших користувачів.

Читати далі

Скасування плати за підключення ТБ

Шановні абоненти!

З метою підвищення комфортності користування нашими послугами, ми скасовуємо плату за підключення ТБ.

Якщо раніше при підключенні цифрового або аналогового кабельного телебачення у складі окремого пакета або комплексної послуги Інтернет+ТБ, необхідно було додатково вносити оплату в розмірі 70 грн, то починаючи з 25-го березня дана послуга надається безкоштовно.

Читати далі

Cуд заборонив трансляцію чотирьох російських каналів

25 березня Київський окружний адміністративний суд прийняв ухвалу, згідно з якою має бути припинена ретрансляція в багатоканальних телемережах на території України іноземних програм: «Первый канал. Всемирная сеть», «РТР-Планета», «Российский Информационный канал «Россия-24», «НТВ Мир».

Читати далі

Час діяти!

«Пропаганда — форма комунікації, спрямована на поширення фактів, аргументів, чуток та інших відомостей для впливу на суспільну думку на користь певної спільної справи чи громадської позиції.

Пропаганда зазвичай повторюється та розповсюджується через різні засоби масової інформації, щоб сформувати обраний результат суспільної думки.»

За останній місяць Мережа Ланет отримала велику кількість звернень від абонентів з закликами вимкнути російські пропагандистські канали. Запити надходили на електронну поштову скриньку, у вигляді особистих повідомлень та публікацій на соціальних сторінках Мережі Ланет, також надходила велика кількість телефонних дзвінків.

Читати далі

Архів новин