NESQUIK®. Максимум вітамінів та гарного настрою для вашої дитини

   

Nesquik ® - це швидкорозчинний напій з какао, вітамінами і мінеральними речовинами. Чашка напою Nesquik ® з гарячим молоком - прекрасна можливість для дитини швидко прокинутися і отримати заряд енергії, вітамінів і мінеральних речовин - кальцію, магнію, фосфору.

Із самого свого народження дитина відчуває турботу мами. Бажання захистити і подарувати щастя йде з самого її серця, тож здоровий та активний малюк – гордість кожної сім’ї. Саме тому у середині XX століття, у 1948 році, компанія Nestle створила зовсім особливий і несхожий на інші, та такий корисний продукт спеціально для дітей. Какао Nesquik® має неперевершений смак, а його унікальний склад дозволяє насолоджуватись ароматним напоєм одночасно отримуючи всі необхідні речовини для повноцінного розвитку дитячого організму. До того ж Nesquik® так легко готувати: слід просто розмішати дві чайні ложки какао-порошку у стакані теплого або холодного молока. Діти люблять пити його на сніданок, бо цей дуже смачний напій допомагає прокинутись і зустріти новий день з бадьорістю і добрим настроєм.

Секрет Nesquik® в тому, що він містить багато вітамінів та мінералів, які наповняють енергією, що так необхідна маленьким відкривачам світу. У складі какао-порошку є залізо, і його головне завдання – сприяти утворенню гемоглобіну у крові, завдяки якому кисень доставляється у клітини. Це необхідно для здорової роботи всієї нервової системи, а особливо – мозку. Nesquik® також збагачений вітамінами групи В. Вітамін В1 (тіамін) забезпечує нормальне функціонування м'язів, серця і нервової системи. Вітамін В3 (РР) – важлива складова у процесі вироблення енергії і утворення жирів та білків. Вітамін В5 бере участь в обміні речовин, а В6 необхідний для вироблення антитіл та еритроцитів, він також регулює роботу гормонів. Вітамін В9 (фолієва кислота) піклується про клітини та генетичну інформацію у них. До того ж у Nesquik® присутній вітамін С, антиоксидант, важливий для покращення стану імунної системи і відновлення тканин, який нажаль, наш організм відтворювати не здатен. До складу Nesquik® входить і магній, що приймає участь у регулюванні м’язових скорочень та роботи нервової функції. Об’єднуючись всі разом, ці речовини створюють необхідну базу для здоров’я зростаючого організму, що так цінують мами у кожному продукті.

Саме Nesquik®, зі своїм шоколадним смаком та чарівним ароматом, став одним з найулюбленіших дитячих напоїв у всьому світі. Адже з ним кожен ваш сніданок набуде неперевершеної веселої атмосфери і допоможе у цьому кролик Квікі – швидкий та енергійний незмінний символ Nesquik®, що так обожнює какао.

Подаруйте своїй дитині ранкове домашнє свято із Nesquik®.

https://www.facebook.com/Nesquik.Ukraine?fref=ts