This version of the page http://adm.km.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-17. The original page over time could change.
Хмельницька обласна державна адміністрація ... Офіційна сторінка

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Повідомлення
До уваги громадян!
17.06.2014 впродовж 11:00-12:00 відбудеться "гаряча" телефонна лінія "Запитай у влади" за участю заступника голови - керівника апарату облдлержадімістрації Лесі Стебло.
Дзвінки прийматимуться за номером 76-57-82.
16 06 2014
Докладніше ...


Управління цивільного захисту населення ОДА інформує про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 10 червня по 15 червня 2014 року.
1. Надзвичайні ситуації:
- за тиждень зареєстровано 1 надзвичайну ситуацію;
11.06.2014 р. о 16.40 в м. Хмельницькому по вул. Тихій, внаслідок перекидання рейсового автобусу загинула 1 людина та 19 осіб, в т. ч. двоє дітей, госпіталізовані в міську та обласну лікарні з травмами різного ступеня важкості.
16 06 2014
Докладніше ...


Інформація щодо отримання послуг з перевезення обласною державною адміністрацією
Відповідно до Закону України “Про здійснення державних закупівель” обласна державна адміністрація 8 листопада 2013 року розпочала процедуру «Відкритих торгів» на закупівлю послуг “Перевезення пасажирів наземним транспортом поза розкладом (код 016-2010:49.39.3)”.
12 06 2014
Докладніше ...


Довідка про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 2 червня по 9 червня 2014 року
1. Надзвичайні ситуації:
- за тиждень НС не зареєстровано і від початку року зареєстровано 1 надзвичайну ситуацію;
2. За оперативними даними, які поступили до кризового центру ОДА, внаслідок нещасних випадків у побуті (невиробничий травматизм):
- протягом тижня загинуло 16 людей та травмовано (госпіталізовано) 29 людей;
11 06 2014
Докладніше ...


Чужої біди не буває
Дивлячись по телевізору події, що проходять на сході та півдні України, ми не завжди розуміємо складність того, що бачимо, а оцінюємо тільки тоді, коли це стосується нас особисто. Антитерористична операція, що проходить на сході України, зачепила і Летичівський район.
10 06 2014
Докладніше ...


Інформація про роботу державних інспекторів праці Територіальної державної інспекції з питань праці у Хмельницькій області впродовж січня-травня 2014 року
З початку 2014 року державними інспекторами праці охоплено перевірками 358 підприємств, в яких здійснено 381 первинну та повторну перевірки виконання вимог приписів.
Протягом січня-травня 2014 року державними інспекторами праці складено та передано до судів області 325 протоколів про адміністративне правопорушення, судами прийнято 250 рішень щодо адміністративної відповідальності роботодавців.
06 06 2014
Докладніше ...


Оголошено конкурс!
Обласна державна адміністрація оголошує конкурс на заміщення вакантної посади консультанта апарату Хмельницької обласної державної адміністрації, на якого покладено повноваження щодо проведення внутрішнього аудиту.
До участі в конкурсі запрошуються особи з повною вищою економічною або юридичною освітою (професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста), стажем роботи за фахом на керівних посадах на державній службі не менше як 5 років.
06 06 2014
Докладніше ...


Оголошується конкурс на відбір інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку
У конкурсному відборі можуть брати участь підготовлені місцевими держадміністраціями та обласними, районними, районними у містах, міськими, селищними, сільськими радами (далі – заявники) інвестиційні програми (проекти), які затверджені в установленому законодавством порядку.
Умовами фінансування інвестиційних програм (проектів) за рахунок бюджетних коштів є:
05 06 2014
Докладніше ...


Як захистити себе від небезпеки під час відпочинку в лісі
Відпочинок у лісі - один з найцікавіших, корисних і захоплюючих видів туризму і просто прекрасного дозвілля. Саме тому багато людей, одного разу переночувавши біля багаття, вже рідко можуть відмовитися від цього хобі.
Зрозуміло, щоб прогулянка лісом не перетворилася на біду, варто пам'ятати хоча б елементарні правила безпеки в лісі. Причому почати згадувати їх варто не в лісі, а вдома, коли ви укладаєте свій рюкзак.
05 06 2014
Докладніше ...


Відділ містобудування та архітектури облдержадміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста
Основні професійні та кваліфікаційні вимоги до кандидатів:
повна вища архітектурна освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем – магістр або спеціаліст; досконале володіння державною мовою; вміння працювати на комп'ютері.
04 06 2014
Докладніше ...


< Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Наступна >>

Архів новин || Пошук новин

 

 Новини

Визначено коло питань, які пропонуватимуться до проекту порядку денного сесії обласної ради
На 18 червня заплановане пленарне засідання двадцять четвертої сесії обласної ради. Тож сьогодні під керівництвом голови обласної ради Івана Гончара відбулось засідання президії, де голови комісій, керівники депутатських фракцій та груп проаналізували проекти рішень порядку денного чергової сесії. Участь у заході взяв голова обласної державної адміністрації Леонід Прус.
16 06 2014
Докладніше ...


За допомогою до голови облдержадміністрації
Надання матеріальної допомоги, покращення житлових умов, соціальний захист – ось ті питання, з якими найчастіше звертаються жителі не лише Хмельниччини до керівництва нашої області. Не був виключенням і сьогоднішній понеділок у облдержадміністрації, адже прийом громадян здійснював очільник краю Леонід Прус.
16 06 2014
Докладніше ...


На колегії УМВС в області
Криміногенну ситуацію в області було обговорено на засіданні колегії УМВС України в області. Участь у зібранні, яке провів начальник обласного управління МВС Олександр Розізнаний, взяв і голова облдержадміністрації Леонід Прус.
Стисло відзначивши завдання, які поставив Президент України, Леонід Іванович зосередив увагу присутніх на тому, що нинішні події вимагають використання всього наявного потенціалу і внутрішніх резервів.
16 06 2014
Докладніше ...


Новини регіонів
Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») зібрала чимало учасників
Вже не один рік приймає на відпочинок дівчат та хлопців Ізяславського району наметовий туристично-краєзнавчий табір «Січ», який діє на базі Великорадогощанської ЗОШ І-ІІ ступенів та Великорадогощанського Січового Товариства. Табір вже завоював добру славу серед дітей району, ставши справжнім осередком змістовного дозвілля, оздоровлення та патріотичного виховання дітей та підлітків на основі козацької педагогіки.
16 06 2014
Докладніше ...


Новини регіонів
Спільними зусиллями на розвиток Полонського району
13 червня 2014 року за ініціативи голови Полонської районної державної адміністрації Анатолія Рибачка відбулось засідання «круглого столу» за участю керівників промислових підприємств, агроформувань, приватних підприємців та громадських організацій. Приводом для зібрання став аналіз соціально-економічного становища району та пошук шляхів збалансування дохідної частини районного бюджету.
16 06 2014
Докладніше ...


«Сквер літературного читання»
Хмельницькою обласною універсальною науковою бібліотекою імені Миколи Островського відкрито Літній читальний зал «Сквер літературного читання» в міському сквері імені Тараса Григоровича Шевченка.
Відкриття пройшло під гаслом українських бібліотек «Бібліотек@ – територія єдності».
Святкова подія зібрала чимало любителів книги – відвідувачі пришкільних таборів шкіл міста, педагогічні фахівці, мами з малечею, молодь міста та пересічні хмельничани.
16 06 2014
Докладніше ...


Уряд забезпечить житлом сім`ї загиблих воїнів, - Володимир Гройсман
Мінрегіон проробляє можливості щодо надання житла сім`ям воїнів, загиблих під час бойових дій на Сході України. Про це повідомив Віце-прем`єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман під час відвідування Житомирщини.
16 06 2014
Докладніше ...


Звернення Президента України Петра Порошенка
Дорогі співвітчизники!
Сьогодні в Луганську та Маріуполі сталася жахлива трагедія. Загинули наші військові та прикордонники. Я схиляю голову перед героями, які загинули під час бойового завдання з відновлення державного кордону України. І водночас я пишаюсь українськими військовослужбовцями, прикордонниками, спецназівцями і десантниками, які рішуче продовжують боротися за мир на нашій землі.
Україна сьогодні сумує за загиблими героями. Я отримав чисельні дзвінки від лідерів демократичних країн світу, які висловлюють нам свої щирі співчуття. Ми зробимо все можливе, щоб винні у загибелі військових були знайдені, щоб терористи отримали адекватну відповідь і були покарані.
15 06 2014
Докладніше ...


Голова облдержадміністрації здійснив робочу поїздку на Деражнянщину
Очільник краю Леонід Прус відвідав СТОВ імені Шевченка, школу, амбулаторію, сільський музей у с.Копачівка та ПрАТ «Деражнянський молочний завод».
СТОВ ім. Шевченка очолює Сергій Шаповалов, який і зустрічав гостей на своєму господарстві. Він розповів, що товариство було організовано у грудні 2003 року. Незважаючи на відносно невеликий період діяльності, підприємство по праву вважається кращим у районі. Господарство займається розведенням великої рогатої худоби м'ясних і молочних порід, вирощуванням зернових, технічних та кормових культур.
14 06 2014
Докладніше ...


Очільник краю Л.Прус знайомився із соціально-економічним станом Новоушиччини
Голова Хмельницької облдержадміністрації Леонід Прус побував з робочим візитом у Новоушицькому районі. Його зустріла делегація у складі голови районної ради Віти Гребенюк, заступника голови райдержадміністрації Валерія Бакулея, керівника апарату Віктора Костюченка.
Маршрут очільника області розпочався з огляду потужностей Новоушицької філії ТОВ "Агробізнес".
13 06 2014
Докладніше ...


Пам'яті жертв комуністичних репресій
Сьогодні о 13:00 громадськість, духовенство, керівництво міста та області зібрались на центральній площі міста Хмельницького – майдані Незалежності. Усі вони прийшли, аби взяти у ході, присвяченій пам’яті священнослужителів і вірних Церкви, що загинули у часи комуністичного режиму.
13 06 2014
Докладніше ...


Петро Порошенко провів телефонні розмови з Ангелою Меркель та Президентом Росії
12 червня 2014 року Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Федеральним Канцлером Німеччини Ангелою Меркель, під час якої було обговорено координацію зусиль з деескалації ситуації в Донецькій і Луганській області, діяльність тристоронньої Контактної групи з реалізації положень мирного плану Президента України з урегулювання ситуації на сході та низку питань щодо взаємодії України з ЄС, в т.ч. у сфері енергетичної безпеки.
Президенти України та Росії підняли питання щодо кроків, які необхідно здійснити для припинення вогню та вирішення ситуації мирним шляхом.
13 06 2014
Докладніше ...


Проведено велопробіг під гаслом «Єдина Україна»
13 червня 2014 року в рамках завершення роботи пришкільних відпочинкових таборів, відділом освіти, молоді та спорту Полонської райдержадміністрації за ініціативи районної станції юних туристів «Обрій» проведено велопробіг під гаслом «Єдина Україна».
У заході взяли участь вихованці та керівники гуртків СЮТ «Обрій», учні та педагогічні працівники навчальних закладів м. Полонного, всього близько 80 учасників.
13 06 2014
Докладніше ...


Україна розпочала операцію з відновлення державного кордону в рамках мирного плану Президента
Вчора на сході України бойовики вперше застосували танки, які, за даними української розвідки, з'явилися з боку Російської Федерації. У результаті військової операції, яка планувалась напередодні, українським військовим вдалося втримати ситуацію під контролем.
13 06 2014
Докладніше ...


Ігор Швайка офіційно відкрив Всеукраїнський день поля 2014

12 червня на території Державної наукової установи «Український науково-дослідний інститут прогнозування та випробування техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва імені Леоніда Погорілого» Міністр аграрної політики та продовольства Ігор Швайка офіційно відкрив Всеукраїнський день поля 2014.
13 06 2014
Докладніше ...


Голова облдержадміністрації відвідав Віньковеччину
Голова облдержадміністрації Леонід Прус відвідав Віньковеччину. Разом із головою райдержадміністрації Анатолієм Бузівським вони ознайомилися із роботою підприємств краю.
Так, керівник ТОВ «Агрофірма Прогрес – В» Микола Валько показав керівництву району та області у якому стані знаходяться поля, які він обробляє. До речі, землі господарства розташовані у 5-ти сільських та селищній радах.
12 06 2014
Докладніше ...


На Хмельниччині визначено об’єкти, які заплановано профінансувати державним фондом регіонального розвитку
Відбір інвестиційних програм (проектів) відбувся напередодні на засіданні комісії за участю голови обласної державної адміністрації Леоніда Пруса, його першого заступника Олександра Симчишина та голови обласної ради Івана Гончара.
«Держаний фонд регіонального розвитку на даний час є одним із основних джерел фінансування будівництва та реконструкції об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення», - зазначив на засіданні Л.Прус.
12 06 2014
Докладніше ...


Флеш-моб “Літо з книгою”.
Сонячного червневого ранку увагу мешканців центру міста Хмельницького привернули до себе учасники флеш-мобу “Літо з книгою”, який організувала обласна бібліотека для дітей імені Т.Г.Шевченка. Розпочалося дійство біля центрального входу у бібліотеку. Зустрічали читачів – учнів шкільного дитячого табору відпочинку НВО№5 їхні улюблені літературні герої, а потім усі разом дружньою бібліотечною родиною попрямували до скверу імені Шевченка.
12 06 2014
Докладніше ...


Глава держави вважає звільнення Лозинського діагнозом критичного стану судової системи
Президент України обурений історією зі звільненням В.Лозинського. «Неможливо уявити собі яскравіший за своїм негативом приклад, який би ілюстрував критичний стан судової системи. Лозинський - це її промовистий діагноз», - зазначив Петро Порошенко.
«Судова реформа сьогодні - це один з пріоритетів. За моїм дорученням створено робочу групу, яка має прискорити розгляд цієї реформи Верховною Радою України», - наголосив Президент.
12 06 2014
Докладніше ...


Застосування регіональної угоди є чинником реалізації конституційних прав та свобод працюючих
12 червня 2014 року за участю сторін соціального діалогу, представників від облдержадміністрації, Федерації профспілок та Об’єднання організацій роботодавців області, відбулося засідання територіальної тристоронньої соціально-економічної ради.
Живучи в умовах гострої соціально-економічній кризи, важко усім – і роботодавцям, і робітникам, і представникам влади. Проте будь-яка криза має свій початок і своє завершення. Зважаючи на складні часи в історії як України, так і Хмельниччини зокрема, виконання регіональної тристоронньої соціально-економічної угоди на теренах області, сприяло соціально-економічному розвитку нашого регіону, - наголосив перший заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Симчишин.
12 06 2014
Докладніше ...


< Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 Наступна >>


Використання матерiалiв сайту Хмельницької облаcної державної адміністрації дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань - гiперпосилання)
на сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації

Привітання




Copyright © ARTinSTYLE 2006, ПП Кучер                                                     ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ