This version of the page http://brok.0352.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-16. The original page over time could change.
Рекламна компанія «БРОК» - 0352.ua - сайт міста Тернополя
  • Сайт міста Тернополя /
  • Довідник /
  • Реклама, поліграфія /
  • Рекламні агентства /
  • Рекламна компанія «БРОК»
  • Опис
  • Відгуки
  • Будівництво
  • Реклама
  • Оформлення
  • Комерція
  • Поліграфія
  • Реклама на транспорті

Рекламна компанія «БРОК»

Люкс
Адреса Львів, проспект Шевченка, 7,
Львів, проспект Липинського, 58
Телефон +380 (32) 244-44-55,
+380 (32) 244-44-88,
+380 (32) 242-75-31
Email адрес
Сайт brok.lviv.ua

Реклама, поліграфія / Рекламні агентства

Реклама на транспорті

Реклама на транспорті - один з найпопулярніших видів масової реклами, вона має низку переваг.

- Багаторазовий (постійний) характер використання – нанесена на транспортний засіб, вона може бути там не один день;

- Ефективність у порівнянні з іншими видами зовнішньої та внутрішньої реклами – транспортний засіб із зображенням реклами постійно знаходиться в русі, що дає можливість довести рекламну інформацію до якомога широкого кола споживачів.

Реклама на транспорті класифікується на три види:

1. Внутрішні рекламно-інформаційні модулі, розміщені в салоні транспорту. 
Даний вид реклами є надзвичайно ефективним і досить дешевим беручи до уваги кількість щоденних контактів. Салонна реклама працює з однаковою ефективністю в усіх видах громадського транспорту: трамвай , тролейбус, маршрутні таксі, поїзди.

2. Зовнішні рекламні плакати, розміщені на бортах транспортних засобів. 
Розмір рекламної поверхні у цього виду реклами набагато більший, ніж у будь-якого іншого рекламоносія. В залежності від вибору маршруту транспортного засобу можна обмежити рекламну кампанію межами одного району або охопити все місто, створивши відчуття глобального промоушену. У Вас є можливість вибору своєї цільової аудиторії, розміщуючи рекламу на маршрутах, що проходять через елітні, спальні або промислові райони міста.

3. Брендування корпоративних машин. 
Перевагою цього виду реклами є:

разова оплата;

- економія на оренді, ваш транспорт – це безкоштовна і вигідна площадка для розміщення реклами.

Розміщення реклами на автомобілях підприємства позитивно позначається й на загальному іміджі компанії

4. Розміщення реклами на брендмобілях. 
Брендмобіль – це реклама, яка постійно перебуває в центрі руху цільової аудиторії. Цей вид реклами пропонує Вам індивідуальний підхід в питанні адресної програми. Завдяки правильному та індивідуально розробленому маршруту Ви зможете протягом дня слідувати за своєю цільовою аудиторією, привертаючи увагу яскравим сюжетом та звуковим супроводом.

Реклама, поліграфія / Рекламні послуги

Реклама - Іміджева реклама

Проводимо комплексне рекламне оформлення об’єктів по містах західної України 

Візуальна реклама - це невід'ємний елемент сучасного життя. Вона є однією з домінант, засобів поширення інформації і являє собою складову частину тих груп соціальних інститутів, які активно впливають на різні сфери суспільного життя. До візуальної реклами відносять: вивіски фасадні, вивіски інтер'єрні, лайт-бокси, штендери (стрітлайни), касетони, стелли.

  

Брендування кіосків на сьогоднішній день - один з найефективніших способів впровадження бренду, тієї чи іншої торгової марки. Зумовлено це тим, що кіоски, як правило, розташовані у місцях, де проходять великі пішохідні та автомобільні потоки безпосередніх споживачів. А ще важливим є те, що у місцях заорендованих торгових точок завжди можна придбати даний товар. Результати досліджень показують значні збільшення продаж товарів ТМ, якою забрендований кіоск.

 

 
 

 

Наддахові конструкції вважаються найпрестижнішим та елітним видом зовнішньої реклами. Розміщення реклами на даху будівлі часто дозволяє досягти ефективної передачі рекламного повідомлення за рахунок винятковості місця. Наддахові конструкції є виділені із загальної маси рекламоносіїв, що безперечно є її перевагою. Також до переваг можна віднести можливість нестандартних проектів, індивідуальність і ексклюзивність кожної конструкції. Переглянути адресну програму...

 

  

Брендмауер-панно розтягнуте на стіні будівлі, що дозволяє використовувати велику рекламну площу. Розміщується поблизу жвавих трас, завдяки чому реклама щодня потрапляє у поле зору величезної кількості потенційних споживачів. Саме по цій причині брандмауери незамінні у підтримці іміджу бренда. Переглянути адресну програму...

Реклама, поліграфія / Зовнішня реклама

Реклама - Зовнішня реклама

Проводимо рекламні кампанії по містах західної України.

 

Рекламні площини - найтрадиційніший, найдієвіший та найдешевший вид зовнішньої реклами. Реклама на рекламних щитах - один з самих розповсюджених видів реклами, який охоплює найбільший сегмент аудиторії. Своєю масштабністю дозволяє добитися ефекту «пізнаваності» продукту, що рекламується у більшості потенційних покупців. Поділяються : - біллборди, призматрони, сітілайти, беклайти. Переглянути адресну програму...

 

Призматрон – динамічна рекламна конструкція переважно формату 3х6м. На призматроні розміщуються три зображення, що послідовно змінюються. Зміна зображень на рекламоносії додатково привертає увагу людей. Дана конструкція використовується із зовнішньою підсвіткою.

 

Бек-лайт - це рекламна конструкція, що обов'язково має внутрішнє підсвічування, що забезпечує відмінну видимість і високу ефективність реклами в темний час доби

 

Сіті-формат - це конструкції із внутрішнім підсвічуванням, форматом рекламної площі 1,2х1,8., які встановлюються, як правило в центральній частині міста, біля торгівельних центрів та в місцях інтенсивного пішохідного руху. Саме пішоходи вважаються основною аудиторією даного формату. Сіті-формат поділяють на два види:

- city-light - статичний (1 рекламне зображення);

- skroll-light - рухомий (до 5-ти рекламних зображень)

Реклама, поліграфія / Друкарні

Друк банера

Друк банера давно з успіхом застосовується в проведенні рекламних компаній по усьому світі. Будучи традиційним і апробованим засобом зовнішньої реклами, друк банера зарекомендував себе як один з найбільш ефективних інструментів рекламного впливу на аудиторію. Саме широта охоплення аудиторії стала причиною популярності друку банера в рекламодавців, багато хто з яких використають рекламні щити як основний інструмент повідомлення рекламної інформації до потенційного клієнта. У поле охоплення рекламного щита попадає будь-яка людина на вулиці, його габаритні розміри дозволяють із однаковою легкістю донести інформацію, як до пішохода, так і до автомобіліста, а якісний друк банера багаторазово підсилює ефективність рекламного повідомлення.

Пропет на власній виробничій базі виготовляє друк банера, як для зовнішнього застосування, так і для використання усередині точок продажів. Досвід роботи в даному сегменті та новітнє технічне устаткування дозволяють гарантувати висока якість виробленої продукції.

 

Широкоформатний друк на папері

Широкоформатний друк на папері один з найпоширеніших видів міської реклами. Широкоформатний друк давно зарекомендував себе як один з найбільш ефективних видів зовнішньої реклами. Успіх широкоформатного друку на папері в першу чергу пов'язаний з величезною кількістю рекламних контактів. Величезне охоплення аудиторії робить широкоформатний друк незамінним засіб при веденні успішної рекламної кампанії. Сьогодні широкоформатний друк на папері є одним із самих бажаних рекламо носіїв. Розмаїтість форматів дозволяє максимально точно спланувати рекламну акцію й оптимізувати її ефективність.

Пропет пропонує комплексний підхід до реалізації успішної рекламної кампанії по широкоформатному друці. Високотехнологічне виробництво дозволяє в короткий термін виготовити друк будь-якого формату: від брандмауерів і біллбордів, афіш і сіті-формату. Контроль якості виробленої продукції здійснюється на всіх стадіях виробничого циклу.

 

Широкоформатний друк на плівці

Широкоформатний друк на плівці широко застосовується в зовнішній рекламі. На сьогоднішній день це, мабуть, один із найбільш потрібних видів реклами, що відіграють ключову роль у проведенні успішної рекламної кампанії.

Популярність широкоформатного друку на плівці зв'язана в першу чергу з величезним охопленням рекламної аудиторії. Магістральний щит, біллборд, має прямий і безпосередній вплив на водіїв і пасажирів транспортних засобів, тобто на аудиторію, що представляє собою переважно середній клас суспільства. Рекламний вплив широкоформатного друку на плівці на цей сегмент аудиторії ідеально підходить для просування більшості товарів масового споживання.

 

Будівництво (послуги) / Будівельні і ремонтні роботи

БудівництвоРеконструкція

 

Індивідуальне житло

Вже багато років ми здійснюємо будівельні та оздоблювальні роботи на високому рівні. Наша компанія заснована в 1994 році і, за час свого існування, здобула багатий досвід будівництва та оздоблювальних робіт. Безліч зданих об'єктів і вдячні відгуки клієнтів дозволяють нам пишатись своєю працею.

 

Промислові об’єкти

Компанія «БРОК», володіючи великим досвідом та матеріально-технічною базою, спеціалізується на будівництві і здачі об'єктів під ключ. Наша компанія проводить комплекс будівельних робіт зі зведення нових та реконструкції старих будівель, виконує будь-які види ремонтних робіт.

 

Будівництво (послуги) / Будівництво домів, об’єктів нерухомості

БудівництвоПроектні роботи

Компанія "БРОК” пропонує до Ваших послуг виготовлення проектів та погодження їх в дозвільних інстанціях, заощаджуючи Ваш час та кошти.

 

1. Виготовлення та погодження ескізного проекту (СЕС; МНС; Архітектура; МВК).
Технічні умови на газ, воду, світло та теплопостачання.

 

2. Виготовлення та погодження робочого проекту.
Дозвіл на початок робіт "Архбудконтроль”
3. Здача об’єкту в експлуатацію

 

 

 

 

ОформленняГрафічний дизайн

Фірмовий стиль - "обличчя” підприємства. Від того, наскільки воно вирізнятиме Вас серед інших компаній, відповідатиме внутрішній політиці Вашої структури та характеризуватиме її діяльність, залежить успіх у цілому.

 

Дизайнери нашої компанії створять додаткові елементи корпоративного стилю, рекламно-поліграфічну продукцію різної складності (календарики, флаєри, буклети, каталоги та ін.), запропонують оригінальні ідеї макетів, які зберігатимуть індивідуальні риси Вашої компанії, забезпечать їх якісний та оперативний друк.

 

До Ваших послуг

  • створення логотипу та ін. елементів фірмового стилю;
  • виготовлення поліграфічної та сувенірної продукції;
  • абонентське обслуговування та супровід бренду;
  • редизайн логотипу та доробка фірмового стилю;
  • рекламна фотографія;
  • розробка елементів зовнішньої реклами;
  • оформлення транспорту.


ОформленняДизайн інтер`єру

Житлові інтер'єри

Дизайн інтер'єру - це індивідуальний світ, в якому поєднується гармонія, зручність, функціональність та ексклюзивний стиль. Вдало вибраний дизайн інтер'єру позитивно впливає на самопочуття, настрій та працездатність людини. Тому цю справу, безумовно, слід довірити фахівцям.

 

Громадські інтер'єри

Ми проектуємо, візуалізуємо та втілюємо в життя інтер'єри громадського типу, будь якого характеру та напрямку. 3D візуалізація дає змогу максимально точно відобразити майбутній інтер'єр та всі його елементи.Ми допоможемо Вам визначитися із стильовим оформленням, продумаємо найбільш ефективне функціональне призначення, створимо трьохвимірні ескізи і креслення, підберемо кольори та матеріали і складемо комплексний дизайн-проект, який в подальшому втілимо в життя.

 

 

Меблі / Виготовлення меблів

Меблеве устаткування

 

 

Проект – Виготовлення – Встановлення

Виготовляючи меблеве устаткування ми використовуємо найсучасніші матеріали та технології, які в поєднанні підтримують загальний стиль інтер’єру, відповідають практичності та функціональності.

 

Торгівельне обладнання

Це один з основних критеріїв формування майбутньої торгової площі. Адже правильний підбір форми, стилю та розташування обладнання, дає змогу покупцеві краще та зручніше оцінити товар і, як наслідок, гарантує власнику магазину високий рівень продаж.

 

Громадські заклади

Ресторани, бари, фастфуди – це насамперед заклади, в яких відвідувачі харчуються та відпочивають. Тому предмети інтер’єру а також меблеве устаткування повинні відповідати всім нормам стандарту. Матеріали, які використовуються - екологічно чисті, приємні на дотик та в поєднанні підтримують загальний стиль інтер’єру.

 

Для офісу

Виготовляючи меблеве устаткування для офісних приміщень, ми, перш за все, звертаємо увагу на зручність та функціональність виробів, створюємо правильне планування, поєднуємо матеріали та кольори, що в подальшому забезпечує спокійну робочу атмосферу в офісі.

 

Для дому

На сьогоднішній час люди відійшли від стандарту, особливо коли оформляють своє помешкання меблевим устаткуванням. Тому у нас є можливість задовольнити кожного замовника, втілити його фантазії та забезпечити затишок в оселі.