This version of the page http://www.presa.ua/index.php?mod=mod5&id=289 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-15. The original page over time could change.
Державне підприємство по розповсюдженню періодичних видань "Преса"
ПРО ПІДПРИЄМСТВО
ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА
ПОСЛУГИ ТА ТАРИФИ
КОНТАКТИ
ВКЛЮЧЕННЯ ДО КАТАЛОГУ
КАТАЛОГИ
ПЕРЕДПЛАТА ON-LINE
ДЕРЖАВНІ ЗАКУПІВЛІ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
    КНИГИ РФ
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
Держспецзв’язку
УДППЗ Укрпошта
Видавці України





10 квітня розпочинається передплата на періодичні видання на ІІ півріччя 2014 року.

10.04.14


Державне підприємство по розповсюдженню періодичних видань «Преса» повідомляє, що 10 квітня розпочинається передплата на періодичні видання на ІІ півріччя 2014 року.

Здійснити передплату за «Каталогом видань України» та за «Каталогом видань зарубіжних країн» можна в мережі регіональних дирекцій УДППЗ «Укрпошта»: операційних залах поштамтів і вузлів зв’язку; пунктах приймання передплати, відділеннях зв’язку – за готівку; в пунктах приймання передплати, відділеннях зв’язку – за безготівковим розрахунком, а також на сайті www.ukrposhta.ua.

Крім того, передплату на улюблені українські та зарубіжні видання можна оформити на сайті ДП «Преса» www.presa.ua за допомогою сервісу «Передплата On-line»; оплату можна здійснити в банку, за допомогою системи Webmoney або платіжною карткою Visa чи MasterCard.