This version of the page http://www.budmax.ua/ua/service/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-15. The original page over time could change.
Budmax — Общая информация

Сервіс

  • Виїзд торговельного представника на об'єкт, формування замовлень, професійні консультації
  • Доставка товару транспортом «БудМакс», в т. р. по області
  • Гнучка накопичувальна система знижок
  • Гнучка система оплати, в т. р. відвантаження товарів з відсроченням платежу й оплата за товар через банк без комісійних
  • Доставка товарів під замовлення, вибір по каталогу
  • Тонування фарб та штукатурок
  • Різання ДСП та інших листових матеріалів з дерева, обклеювання кромкою (тільки Київ)

Опитування

Якщо виникне необхідність придбати будівельні або меблеві матеріали й доставити їх на об'єкт, скоріш за все Ви:





Загальна інформація про сервіси компанії

Виїзд торговельного представника на об'єкт, формування замовлення, професійні консультації

Сьогодні «БудМакс» обслуговує тисячі постійних клієнтів по всій території України й має ресурс, достатній для початку або продовження роботи з вашою компанією, забезпечивши при цьому високий рівень сервісу.

Ваша компанія — найважливіший клієнт для «БудМакс»! Тому що ми прагнемо показати вам наші нові можливості, надати вам найкращі умови на ринку дистрибуції будівельних і меблевих матеріалів, почати з вами плідне співробітництво й успішно підтримувати його в майбутньому.

Зв'яжіться з найближчою філією «БудМакс» вже зараз, позначте профіль діяльності вашої компанії й розкажіть нам про напрямки в будівництві й виробництві меблів, по яких працює ваша компанія. Ми організуємо зустріч із торговельним представником «БудМакс» на об'єкті будівництва, допоможемо у виборі товару, надамо професійні консультації по будівельних технологіях, перевіримо розрахунки матеріалів для підлоги, покрівлі, водопровідної системи тощо, допоможемо сформувати замовлення й організувати доставку товару. А якщо процес будівництва вже йде повним ходом і необхідно терміново виконати невеликий дозаказ, не залиште без уваги можливість домовитися з торговельним представником захопити із собою товар, щоб не зупиняти технологічний процес.

Також Ви можете зформувати запит на одержання статусу Партнера «БудМакс», заповнивши відповідну форму в розділі «Контакти» нашого сайту.

Доставка товару транспортом «БудМакс», в т. р. по області

Щоб допомогти нашим клієнтам максимально сконцентрувати свої ресурси на технологічних процесах, застосовуючи при цьому мінімум зусиль на замовлення й постачання товарів, «БудМакс» утримує величезний парк автомобілів, що складається з більш ніж 70 вантажних автомобілів вантажопідйомністю від півтора до 20 тонн, маючи при цьому додаткову підтримку наших партнерів — компаній, які спеціалізуються на перевезеннях вантажів.

Більше того, усі торговельні представники «БудМакс» забезпечені автомобілями з типом кузова «пикап», що дозволяє оперативно виконувати постачання малогабаритного товару вагою до 300 кг.

Доставка товарів здійснюється на об'єкти, розташовані в радіусі 100 км від філій, але «БудМакс» завжди готовий до конструктивного діалогу з нашими клієнтами й не обмежується цими умовами. Наші клієнти й «БудМакс» знають ціну часу.

Гнучка накопичувальна система знижок

В процесі роботи з нашими клієнтами, «БудМакс» використовує гнучкий підхід до надання знижок окремо на різні групи товарів. Розмір знижки залежить від обсягів, періодичності постачань, комплексності замовлення в цілому.

Ви налаштовані на продуктивну роботу з «БудМакс»? В такому випадку ви маєте бути впевнені в тому, що «БудМакс» надасть вам найкращу комерційну пропозицію, забезпечивши при цьому високий рівень сервісу! І помніть, що ціна на одну позицію далеко не завжди обумовлює вигоду. Комплексне замовлення, виконане в «БудМакс», може виявитися значно вигіднішим за пропозиції від інших компаній, навіть якщо компанії пропонують який-небудь товар по більш низьких цінах. У кожному разі, надайте «БудМакс» конкурентну комерційну пропозицію або рахунок, і ми зробимо все можливе, щоб надати вам більш вигідні умови.

Отримавши одного разу знижку, знижка буде діяти по всій території України, не залежно від того, у якій філії «БудМакс» ви обслуговуєтеся сьогодні. Нашим постійним клієнтам ми видаємо спеціальні ідентифікаційні пластикові карти, кожна з яких має свій унікальний код. Використання карт робить процес формування замовлень більш швидким і ефективним, тому що за кодом картки в базі даних «БудМакс» можна швидко знайти всю необхідну інформацію про нашого клієнта (поточні знижки, історію взаємостосунків, контактну інформацію тощо). Ідентифікаційна карта дійсна в будь-якій філії «БудМакс».

Гнучка система оплати, у т. р. відвантаження товарів з відстроченням платежу й оплата за товар через банк без комісійних

Відвантаження товарів з відстроченням платежу надає можливість нашим клієнтам отримати значні переваги в бізнесі. Погашення заборгованості можливе як по безготівковому розрахунку, так і готівкою, шляхом внесення грошей у касу філії або шляхом перерахування коштів з будь-якого відділення нашого партнера – банку «Райффайзен банк АВАЛЬ». При цьому «БудМакс» бере на себе зобов'язання по виплаті банку комісійних за здійснення переказу!

Послуга переказу грошей через відділення банку особливо зручна для фізичних осіб і приватних підприємців, що не мають розрахункових рахунків у банках. Найближче відділення «Райффайзен банк АВАЛЬ» можна знайти за цим посиланням.

Звичайно ж, «БудМакс» надає й інші, стандартні варіанти оплати, такі як безготівковий розрахунки, розрахунки у філії через касу підприємства, включаючи операції із кредитними картами, повна або поетапна оплата заборгованості.

Плідні партнерські стосунки з «БудМакс» — найкраща гарантія одержання найвигідніших умов розрахунків на ринку будівельних і меблевих матеріалів.

Доставка товарів під замовлення, вибір по каталогу

Для забезпечення високого рівня сервісу, «БудМакс» підтримує на своїх складах запаси товарів, які найбільш розповсюджені на ринку будівельних і меблевих матеріалів. Але асортиментний ряд товарів не обмежується тільки складськими запасами! Для найбільш вимогливих клієнтів, «БудМакс» надає послуги з постачання товарів під замовлення, пропонуючи додатковий вибір з тисяч найменувань, що відрізняються по своїх характеристиках у кольорі, відтінках, декору, розмірах тощо. Фахівці «БудМакс» завжди готові виїхати на об'єкт для надання професійних консультацій з вибору товарів, використовуючи каталоги, специфікації й, звичайно ж, власний досвід.

Тонування фарб і штукатурок

Щоб піти назустріч своїм клієнтам, «БудМакс» надає послуги з тонування фарб і штукатурок тонувальними апаратами (додання кольору шляхом змішування барвників), встановленими в кожній філії «БудМакс». Ця послуга надає клієнту дві безперечні переваги: з одного боку, бажаний колір можна одержати за дуже короткий час, з іншого – досконала однорідність фарби.

За допомогою сучасного комп'ютерного обладнання, у філіях «БудМакс» можна підібрати й тонувати штукатурки, фарби для обробки фасадів і інтер'єрів приміщень, обравши будь-який з тисяч відтінків. Технологія тонування дозволяє відновити створений відтінок навіть через кілька років, за рахунок присвоювання йому певного номеру. Перед цим у спеціальній колеровочній машині фарба-основа змішується з відтінком. У майбутньому номер відтінку може придатися, якщо будинок необхідно повторно офарбити або в деяких місцях оновити фасад.

Різання ДСП та інших листових матеріалів з дерева, обклеювання кромкою (тільки Київ)

Київська філія № 2 ТОВ «БудМакс» (Видубичі) пропонує свої послуги різання ДСП, стільниць та інших листових матеріалів з дерева, а також обклеювання матеріалу кромкою на основі термопластів (ПВХ та АБС).

За допомогою спеціального програмного забезпечення, що призначене для оптимізації розкрою листових матеріалів, наші спеціалісти виконають розкрій таким чином, щоб залишок матеріалів після різання був мінімальним.

За бажанням нашіх клієнтів, готові вироби можуть бути додатково захищені стрейч-плівкою для запобігання псуванню при перевезенні.

Замовлення клієнтів (параметри та кількість деталей, найменування матеріалів, карти розкрою, параметри обклеювання кромкою) зберігаються в базі даних і можуть бути відтворені в майбутньому.

Різання та обклеювання кромкою може бути виконано як з використанням матеріалу клієнта, так і матеріалу, придбаного безпосередньо в нашій філії з урахуванням гнучкої системи оплати (в т. р. відстрочка платежу) і гнучкої системи знижок. Послуги різання та обклеювання кромкою надаються на умовах передоплати готівкою або за безготівковим розрахунком.