This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=96 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-14. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    

Центр надання адміністративних послуг
офіційний сайт

Офіційний сайт
Єдиної інформаційної мережі комунальних платежів та ЖКГ 

Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Доступне та соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Developed by JoomVision.com
  • Головна
  • Наше місто
  • Виконавчі органи
  • Структурні підрозділи
  • Бюджет міста
  • Стратегія розвитку
  • Соціально-економічний стан та звіти
  • Генеральний план
  • ДЛЯ БІЗНЕСУ
  • Міські програми
  • Громадська рада
  • Державні закупівлі
  • Архітектура і землеустрій
  • Транспорт та зв'язок
  • Освіта
  • Охорона здоров'я
  • Соціальний захист
  • Цивільний захист та охорона праці
  • Культура та туризм
  • Молодь та спорт
  • Адміністративна комісія
  • Податкова інспекція
  • Пенсійний фонд
  • Служба зайнятості
  • Казначейська служба
  • Статистика інформує
  • Міліція інформує
  • Архівний відділ
  • Міста-побратими
  • Тарифи
  • Енергозбереження
  • Про сайт


Про головне

 Увага! Оголошено конкурс на кращий проект меморіального комплексу на честь «Небесної сотні»

 

Подайте пропозицію чи скаргу щодо життєдіяльності міста 

 

Розрахуватись за спожиті послуги – обов’язок кожного!

 

Графік ремонту ЦТП: КП "Південно-Західні тепломережі",  КП "Хмельницьктеплокомуненерго"

 

 

 

Написати листа міському голові

Ви маєте можливість подати пропозицію або скаргу міському голові, заповнивши приведену нижче форму:
Email:
Тема:
Текст:
Анти-СПАМ:15+7=?

Пошук по сайту

 
 

Опитування

Що б Ви хотіли додати у проект розвитку парку ім. М.Чекмана?
 


Хмельничани сумлінно виконали свій громадянський обов'язок – взяли активну участь у позачергових виборах Президента України
Понеділок, 26 травня 2014, 10:14
За оперативною інформацією у місті Хмельницькому в голосуванні на позачергових виборах Президента України взяли участь 72,46 % від загальної кількості виборців. Лідером виборчих перегонів, як і по всій країні, став Петро Порошенко, за нього віддали свої голоси 59,36% хмельничан, внесених до списків виборців.
Далі симпатії мешканців нашого міста розподілилися таким чином - Юлія Тимошенко (12,79%), Олег Ляшко (11,23%), Анатолій Гриценко (6,12%), Сергій Тігіпко(2,07%), Ольга Богомолець (2,02%), Олег Тягнибок (1,73%), Вадим Рабинович (1, 01%), Дмитро Ярош (0,78%).
 
“Хмельницькводоканал” нагадує
Понеділок, 26 травня 2014, 09:36
З метою дотримання санітарно-епідеміологічного благополуччя міста та покращення якості питної води, 27 травня міське комунальне підприємство “Хмельницькводоканал” проводитиме планову промивку та знезараження водопровідних мереж і споруд міста.
Під час промивки, з 8.00 до 18.00, вода буде не придатною до вживання та приготування їжі.  Для поліпшення якості промивки внутрішньобудинкових мереж, бажано після 16.00 години почергово відкривати крани у мийках, раковинах і ваннах. Адміністрація підприємства сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності,  спричинені проведенням необхідних робіт.
Детальніше...
 
Вибори в Хмельницькому
Неділя, 25 травня 2014, 20:09

Станом на 20.00 годину (на момент закінчення голосування) участь у голосуванні на виборчих дільницях міста Хмельницького взяли 148794 виборця (72,31%).
Станом на 15.00 годину на виборчих дільницях міста Хмельницького проголосувало 95924 виборця (46, 61%).

Станом на 11.00 годину участь у голосуванні на виборчих дільницях міста Хмельницького взяли 35293 виборця (17,15 %) .

Станом на 8.00 годину всі виборчі дільниці міста Хмельницького приступили до роботи. Організаційних, матеріально-технічних проблем, правопорушень, надзвичайних ситуацій на виборчих дільницях міста Хмельницького не зафіксовано.

За інформацією окружної виборчої комісії територіального виборчого округу №190 (м. Хмельницький) загальна кількість виборців, включених до списків виборців, становить 205781 особу.
 
Інформація для виборців
Субота, 24 травня 2014, 16:01

Територіальний виборчий округ № 190 - місто Хмельницький

адреса окружної виборчої комісії

м. Хмельницький, вул. Гагаріна, 3-А, тел: (0382) 76-20-29

 

Офіційний сайт ЦВК (виборчі дільниці та опис їх меж) http://www.cvk.gov.ua/

 
Абетка для виборця на день голосування
Субота, 24 травня 2014, 09:15
У неділю, 25 травня, відбуватимуться позачергові вибори Президента України. А в деяких регіонах нашої держави одночасно пройдуть ще й місцеві вибори.
Коли голосувати?
Голосування проводитиметься 25 травня з 08:00 до 20:00 без перерви.
Де голосувати?
 
Голосувати можна буде або на виборчій дільниці, до якої Ви відноситеся за місцем своєї реєстрації, або ж на яку Ви тимчасово змінили місце голосування. Якщо Ви самостійно через свій вік, стан здоров’я чи інвалідність не можете з’явитися на дільницю, то маєте право голосувати за місцем свого перебування.
Детальніше...
 
Працівники комунальних підприємств упродовж минулого тижня нанесли більше 600 кв. м. дорожньої розмітки
П'ятниця, 23 травня 2014, 15:19
Управління житлово-комунального господарства повідомляє про основні обсяги робіт, виконані підпорядкованими йому комунальними організаціями впродовж тижня, від 14 до 21 травня. Працівники комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг провели ямковий ремонт 1408,8 м2асфальтобетонного покриття асфальтобетоном на вулицях міста. Нанесли 616,82 м2 дорожньої розмітки.
Детальніше...
 
Юні художники показали як бачать небезпеку у побуті
П'ятниця, 23 травня 2014, 14:41
В Хмельницькій дитячій школі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва відкрито виставку малюнків "Небезпека очима дітей". Тут зібрані десятки кращих робіт учнів навчальних закладів міста. Оцінити роботи юних художників та ще раз нагадати про небезпеку в побуті може кожний бажаючий до 30 травня. Мета мистецького заходу - виховання у дітей навичок культури безпечної поведінки вдома та на вулиці, насамперед тоді, коли вони знаходяться без постійного нагляду дорослих, а також здобуття знань і вмінь як діяти у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками.
Детальніше...
 
Проаналізувавши роботу житлово-комунального господарства міста в осінньо-зимовий період 2013-2014 років, виконавчий комітет оцінив її позитивно
П'ятниця, 23 травня 2014, 10:25
«Ми повинні максимально працювати на випередження. Головне – системно йти у напрямку вирішення проблемних питань, виявляти в галузі вузькі місця і якісно їх усувати», - таке головне завдання поставив міський голова Сергій Мельник перед працівниками житлово-комунального господарства під час розгляду питання “Про підсумки роботи житлово-комунального господарства міста в осінньо-зимовий період 2013-2014 років та завдання на наступний осінньо-зимовий період”. Саме це питання було ключовим і слухалося у розширеному засіданні виконавчого комітету.
Детальніше...
 
Просвітяни міста Хмельницького вшанували 153-тю річницю перепоховання Тараса Шевченка на Чернечій горі
П'ятниця, 23 травня 2014, 10:16
Вчора у виставковій залі Народного Дому "Просвіти" відомий подільський митець Іван Юрков представив колекцію "Кобзарів" різних років видання. Унікальність колекції в тому, що обкладинки книжок, виконані в техніці перегородчатої емалі, є високохудожніми ілюстраціями до безсмертних творів Кобзаря. А світлиця Народного Дому того знаменного для всіх українців дня радо вітала учасників учительського конкурсу "Мій Шевченко". Добрим вдячним словом усіх присутніх привітали методист науково-методичного центру Хмельницької міської ради Віра Копія і голова Хмельницького міського Товариства "Просвіти" імені Тараса Шевченка Зоя Діденко.
Детальніше...
 
Кабмін схвалив проект закону про податковий компроміс
П'ятниця, 23 травня 2014, 09:13
21 травня 2014 року на засіданні Уряду схвалено проект закону «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей уточнення податкових зобов’язань з податку на прибуток підприємств та податку на додану вартість у разі застосування податкового компромісу». Відповідно до установленого порядку, вказаний законопроект направляється Урядом до Парламенту для його реєстрації та спрямування для подальшого опрацювання профільному комітету Верховної Ради України. Основні положення законопроекту передбачають можливість звільнення від відповідальності платників податків за заниження податку на додану вартість та податку на прибуток за періоди до 2014 року за умови сплати 15% податкових зобов’язань. Така акція буде тривати 60 днів з дня набрання чинності таким законом.
Детальніше...
 
Юні хмельничани декламували безсмертні твори Кобзаря
Четвер, 22 травня 2014, 16:19
Сьогодні у сквері імені Тараса Шевченка біля пам’ятника народному поету пройшли шевченківські читання "Юнь шанує Кобзаря", які були присвячені 153-й річниці перепоховання – Т. Шевченка. Саме 22 травня 1861 року тіло великого українського поета було перевезено на рідну землю і поховано на високій Чернечій горі біля Канева, над величним Дніпром. З тих часів народ називає Чернечу гору Тарасовою. На початку юні хмельничани поклали до пам’ятника Кобзаря квіти. У мистецькому заході взяли участь читачі обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Шевченка та бібліотек Хмельницької міської централізованої бібліотечної системи – лауреати міського конкурсу читців "Душа поетова святая", які читали поезії великого Кобзаря та авторські вірші про Пророка українського народу.
Детальніше...
 
Протягом тижня працівники ЖЕКів відремонтували 115 м.кв. м’якої покрівлі житлових будинків
Четвер, 22 травня 2014, 15:27
Для утримання в належному стані житлового фонду та прибудинкових територій працівники житлово-експлуатаційних контор міста за минулий тиждень, від 15 до 21 травня, виконали такі основні види та обсяги робіт:
Виконано ремонт 10 м2м’якої покрівлі та  оголовка – вул. Подільська, 12.
Відремонтовано та пофарбовано обладнання на 10 дитячих майданчиках – вул. Проскурівського підпілля, 203, 209, 215, вул. Курчатова, 1к, 2, 4/3, вул. Подільська, 25, вул. Кам’янецька, 48, 52, вул. Прибузька, 2, 6.
Детальніше...
 
Більше статей...
  • Зміни у законодавстві України
  • Нове призначення
  • 22 травня є останнім днем, коли можна звернутися до суду з позовом про уточнення списку виборців, щоб проголосувати 25 травня
  • Пенсійний фонд інформує про зміни у пенсійному забезпеченні
  • Про сплату єдиного податку та єдиного внеску для спрощенців в умовах мобілізації
  • РЕМ повідомляє
  • Під час депутатського дня міські обранці розглянули питання із різних сфер життєдіяльності Хмельницького
  • Бібліотеки інформують хмельничан про вибори Президента України і виборче законодавство
  • Хмельницьке музичне училище відзначило своє 55-річчя
  • До послуг користувачів - веб-портал електронних послуг у Пенсійному фонді України
  • Останній шлях Кобзаря
  • Музей історії міста запрошує ознайомитись із новою виставкою
  • Нагальні питання щодо адаптації особливих дітей у суспільство фахівці обговорили у форматі круглого столу
  • РЕМ повідомляє
  • Головний документ громадянина України юним хмельничанам, які виховуються в родинах опікунів, урочисто вручили у міській раді
  • Міський голова зустрівся із міжнародними спостерігачами організації ENEMO
  • Переселенцям з Автономної Республіки Крим надається дієва допомога
  • Відзавтра в Хмельницькому змінюється вартість проїзду в громадському транспорті
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 9 з 181
Сертифіковано в Україні

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02