This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/volvo_news_conceptne (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-13. The original page over time could change.
КОМПАНІЯ VOLVO CAR GROUP ПРЕДСТАВИТЬ НА ЖЕНЕВСЬКОМУ АВТОСАЛОНІ CONCEPT ESTATE / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти Книга рекордів
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини Запис до сервiс центру



 
Новини

КОМПАНІЯ VOLVO CAR GROUP ПРЕДСТАВИТЬ НА ЖЕНЕВСЬКОМУ АВТОСАЛОНІ CONCEPT ESTATE

КОМПАНІЯ VOLVO CAR GROUP ПРЕЗЕНТУЄ НА ЖЕНЕВСЬКОМУ АВТОСАЛОНІ ТРЕТІЙ КОНЦЕПТУАЛЬНИЙ АВТОМОБІЛЬ НОВОГО НАПРЯМКУ ДИЗАЙНУ - VOLVO CONCEPT ESTATE. ЕКСТЕР'ЄР АВТОМОБІЛЯ ВИКОНАНИЙ У ДИЗАЙНІ ТА СТИЛІСТИЦІ ДВОХ ПОПЕРЕДНІХ КОНЦЕПТІВ, ЯКІ ВИКЛИКАЛИ СПРАВЖНІЙ ФУРОР. НА ЦЕЙ РАЗ ОКРІМ ЗОВНІШНЬОГО ВИГЛЯДУ, СВІТУ БУДЕ ПРЕДСТАВЛЕНО ІНТЕР’ЄР МАЙБУТНІХ VOLVO ТА ЙОГО ФУНКЦІОНАЛЬНІ МОЖЛИВОСТІ.

 

Найбільш вражаюча особливість дизайну інтер'єру Volvo Concept Estate – його простота. Замість традиційного комплекту кнопок та регуляторів на центральній консолі з'явилась велика панель управління на базі сенсорного екрана, що свідчить про орієнтованість інтер'єру на технології 21 сторіччя.
 
«Головна ідея полягає в упорядкуванні управління та виведенні інформації у простий та зрозумілий користувачеві спосіб. Тут усе знаходиться саме там, де ви очікували його знайти, а отже, кожна подорож приноситиме більше задоволення, буде безпечнішою та економічнішою», – говорить віце-президент Volvo Car Group з дизайну Томас Інгенлат (Thomas Ingenlath).

Завдяки спеціальному програмному забезпеченню сенсорний екран віднині виконуватиме функцію головної панелі управління нового інтерфейсу користувача Volvo. Він замінює собою усі кнопки і регулятори, окрім кількох найважливіших – регулятора гучності, кнопки відтворення/паузи, кнопки аварійної світлової сигналізації та вимикачів обігріву скла. До того ж сенсорний екран ідеально взаємодіє із цифровою комбінацією приладів, розташованою безпосередньо перед водієм.
 
«Завдяки тому, що для використання значно більшої кількості функцій відтепер не потрібно користуватися безліччю кнопок та  регуляторів, почуваєшся так, наче звільнився від наручників, – зазначає головний дизайнер інтер'єру Volvo Car Group Робін Пейдж (Robin Page). – Це дозволило створити чудову архітектуру інтер’єру навколо розміщеного екрана. Концептуальне авто демонструє, як цей інтерфейс користувача буде інтегровано у новому поколінні наших автомобілів».
 


Саме компанія Volvo оживила автомобілі в кузові універсал (Estate), поєднавши функціональність, витривалість та практичність із динамікою. Моделі V70 та XC70 належать до найпопулярніших «універсалів» сьогодення, і новий Concept Estate чітко демонструє, як компанія може скористатися цією спадщиною у майбутніх моделях.

Лінійкою нових концептуальних автомобілів компанія Volvo започаткувала справжню переможну серію. Під час Франкфуртського автосалону модель Concept Coupé отримала титул «Car of the Show» від провідного німецького автомобільного видання, а на Детройтському автосалоні модель Concept XC Coupé була нагороджена відзнакою «Eyes ON Design».
 
Концептуальні моделі Volvo викликали сплеск зацікавленості в усьому світі, оскільки з їхньою допомогою компанія наочно продемонструвала, який вигляд матимуть абсолютно новий довгоочікуваний позашляховик XC90 та наступні моделі. Новий XC90 буде представлено світові вже цього року.
 
Уроки історії


Задня частина Concept Estate має багато спільного з Volvo 1800 ES зразка початку 1970-х років.
 
«Моделі 1800-ї серії належать до культових і добре відомі завдяки прекрасним формам та оздобленню. Проте наявність елементів з екстер'єру та інтер'єру цих моделей не означає, що ми прагнемо повернутися до ретро. Ми використали ці ледь помітні зв'язки зі славетним минулим для створення майбутнього, у якому справжня краса стане невід’ємною частиною ідентичності Volvo», – наголошує Томас Інгенлат.
 


Запозичені у моделей 1800-ї серії витончені штрихи можна знайти і в салоні Concept Estate. До них, зокрема, належать двоспицеве кермо, комбінація приладів і самі циферблати.
 
Робін Пейдж пояснює: «Для перших чотирьох десятиліть історії Volvo характерними були класична майстерність виготовлення і високоякісні матеріали. Наразі ми поєднуємо ці важливі частини «ДНК» нашого бренду з актуальними для сучасності високими технологіями та інтелектуальною функціональністю. На додаток під час розробки Concept Estate ми постаралися продемонструвати притаманну скандинавам креативність. Результатом став екзотичний інтер'єр з оригінальними матеріалами та чудовими деталями оздоблення».

Краса та індивідуальність


Застосування такого підходу до культового універсала, що приховує у собі глибинну сутність багатогранної функціональності Volvo, дозволило створити автомобіль, водночас гарний і несхожий на інші.

Збільшена відстань від передньої панелі до осей, низький капот, стрімкий силует та скляний дах формують образ динамічного тридверного універсала з широкими можливостями. Контраст між глибоким темно-коричневим кольором грушевого дерева та яскравими п'ятиспицевими колісними дисками розміром 21" створює ауру сучасності.


 
Для «обличчя» Volvo Concept Estate, як і для його попередників Concept Coupé та Concept XC Coupé, характерні новий капот і «плаваюча» решітка радіатора, обабіч якої розмістилися фари головного світла з інтегрованими Т-подібними ліхтарями денного світла. Ще один оригінальний елемент, притаманний новому напрямку дизайну Volvo Cars, – унікальні задні ліхтарі.
 
Шведський на всі 100%


Потужним джерелом натхнення для усієї команди дизайнерів виступили характерні для сучасного шведського стилю життя і дизайну яскраві екстравертні тренди. Пасажирів кожного з чотирьох сидінь охоплюють жовтогарячі ремені безпеки. Такий же колір мають ексклюзивні килимки з овечої шерсті від шведського дизайнера Kasthall.

Кришталевий важіль перемикання передач від Orrefors/Kosta Boda також світиться оранжевим сяйвом, а обтягнуті шерстяною тканиною у чорну й білу клітинку стельова панель і задні поверхні спинок передніх сидінь додають атмосфері цієї «кімнати» особливої грайливості.
 
«Креативність набирає значної популярності у шведському суспільстві. Це стосується як дизайну та технологій, так і моди, музики та мистецтва в цілому. Ми використали усе це як джерело натхнення для створення нових, захоплюючих шляхів вираження шведського духу», – говорить Томас Інгенлат.
 
Атмосфера скандинавської житлової кімнати

Вишукані деталі ручної роботи, такі як обтягнута товстою гладенькою шкірою натурального оброблення від компанії Tärnsjö панель приладів, вставки з натурального зістареного дерева, вкритого воском, та мідні точені вставки також підкреслюють ексклюзивну шведську атмосферу, що панує всередині Concept Estate.
 
«Інтер'єр автомобіля надзвичайно яскравий. Навіть скляний дах та сидіння, оббиті легкою і м'якою шкірою від компанії Bridge of Weir, допомагають зберегти відчуття світла і комфорту, що є характерною ознакою шведської житлової кімнати. Місця, де почуваєшся настільки комфортно, що звідти не хочеться йти», – зазначає Робін Пейдж.
 
Переглянути відео:
Volvo Concept Estate: http://youtu.be/asEWToyN1uY
Volvo Concept Estate - інтер’єр: http://youtu.be/B1q4YjQX3iU

Автоцентр "Віннер Автомотів"
Адреса: пр-т Московський, 24 д
Київ, 04655, Україна
тел.:  496 00 06
факс: 496 45 83

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д