This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/volvo_news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-13. The original page over time could change.
СПЕЦІАЛЬНІ ПРОПОЗИЦІЇ ВІД VOLVO / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти Книга рекордів
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини Запис до сервiс центру



 
Новини

СПЕЦІАЛЬНІ ПРОПОЗИЦІЇ ВІД VOLVO

ТУРБУЄ ПИТАННЯ ЗБЕРЕЖЕННЯ ЦІННОСТІ ВАШИХ ЗАОЩАДЖЕНЬ?
СПЕЦІАЛЬНІ ПРОПОЗИЦІЇ НА АВТОМОБІЛІ VOLVO – КРАЩА ІНВЕСТИЦІЯ У ВАШУ ЕЛІТНУ РУХОМУСТЬ!

Нестабільна економічна ситуація та коливання курсу валют щодня ставлять під загрозу цінність Ваших збережень. Спеціальні пропозиції на всі моделі Volvo 2014 модельного року дозволяють вигідно інвестувати та зберегти Ваші заощадження.

 

Тільки зараз Ви маєте унікальну можливість вигідно придбати автомобілі Volvo за спеціальною пропозицією, яка поширюється на лімітований склад автомобілів!

Обираєте авто для себе чи для сім’ї? Авто, яке пристосоване до будь-яких погодних умов? Стильне та динамічне? Комфортне та розкішне? Серед модельного ряду Volvo Ви знайдете авто створене саме для Вас та Вашого стилю життя!

Завітайте до автоцентру "Віннер Автомотів", де досвідчені консультанти з продажу нададуть Вам розгорнуту інформацію та допоможуть обрати саме Ваш автомобіль.

Автоцентр "Віннер Автомотів" - офіційний диллер автомобілів Volvo

Адреса: пр-т Московський, 24 д
Київ, 04655, Україна
тел.:  496 00 06
факс: 496 45 83

 

 

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д