This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/Ford_Focus_Ecoboost (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-13. The original page over time could change.
КОМПАНІЯ FORD ВИПУСТИЛА ДЛЯ ЄВРОПИ МІЛЬЙОННИЙ FOCUS СУЧАСНОГО ПОКОЛІННЯ / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти Книга рекордів
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини Запис до сервiс центру



 
Новини

КОМПАНІЯ FORD ВИПУСТИЛА ДЛЯ ЄВРОПИ МІЛЬЙОННИЙ FOCUS СУЧАСНОГО ПОКОЛІННЯ

КЕЛЬН, Німеччина, 13 січня 2014 року – Нещодавно європейське відділення компанії Ford випустило мільйонний Ford Focus сучасного покоління – популярний автомобіль середнього розміру, що став найбільш запитаним у світі.

Мільйонний Focus, хетчбек з 1,0-літровим двигуном EcoBoost, був зібраний у місті Саарлуї, Німеччина. Крім того, компанія Ford виробляє автомобілі для Європи на заводі Ford Sollers, розташованому поблизу міста Санкт-Петербург.

«Focus – це зручний у керуванні сімейний автомобіль з таким рівнем багатофункціональності, що задовольнить потреби величезної кількості клієнтів, - розповідає Барб Самарджич, директор з виробничих питань європейського відділення компанії Ford. – Минулого року ми представили модель Focus Electric з нульовими викидами, що завершить лінійку автомобілів Focus, до якої входить модель Focus ST потужністю 250 кінських сил».

Відповідно до останньої інформації, внесеної до всесвітньої бази даних реєстрації автомобілів Polk за результатами першого півріччя 2013 року, новий Focus, представлений у Європі в 2010 році – це найбільш затребуваний автомобіль у масштабах світу.

У цьому місяці компанія Ford планує презентувати нову версію моделі Focus з 1,0-літровим двигуном EcoBoost, що отримав визнання Міжнародного двигуна 2012 та 2013 років. Це буде перший сімейний автомобіль з бензиновим двигуном у Європі, що забезпечить викиди CO2 в обсязі 99 г/км.

Модель Focus обладнується такими технологіями, як система активної допомоги при паркуванні, що використовує ультразвукові датчики для виявлення відповідного паркувального місця та автоматично заводить на нього автомобіль, у той час як водій контролює коробку передач, а також педалі газу та зчеплення. Крім того, автомобіль пропонує систему активної зупинки у місті, що 50 разів у секунду сканує дорогу попереду, допомагаючи уникати зіткнень на швидкості до 15 км/г та зменшуючи потужність удару на швидкості до 30 км/г.

Компанія Ford представила Focus у 1998 році, і з тих часів вона продала у Європі загалом майже 6,9 мільйонів автомобілів цієї моделі та 12 мільйонів – у всьому світі.

Автоцентр «Віннер Автомотів» чекає на Вас!
Адреса: пр-т Московський, 24 д
Київ, 04655, Україна
тел. 496 00 06
факс. 496 45 83

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д