This version of the page http://www.ua-gol.com/pro_nas.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-13. The original page over time could change.
Про сайт UA-GOL UA-GOL — Новини футболу
Вхід|Реєстрація
Поділитись |
Мобільна версія Додати до обраного

Україна

Новини
Результати
Таблиця
Команди
Перша ліга
Друга ліга
Кубок України

Англія

Новини
Результати
Таблиця
Команди

Іспанія

Новини
Результати
Таблиця
Команди

Італія

Новини
Результати
Таблиця
Команди

Німеччина

Новини
Результати
Таблиця
Команди

Франція

Новини
Результати
Таблиця
Команди

Росія

Новини
Результати
Таблиця
Команди

Решта Європи

Новини

Решта світу

Новини
Мундіаль-2014
Ліга чемпіонів
Ліга Європи
Збірна України
Гумор
Смішне відео
Про нас
Новини клубів
Барселона
Реал
Челсі
Ман. Юнайтед
Ліверпуль
Арсенал
Мілан
Ювентус
Інтер
Динамо
Шахтар
Карпати
Дніпро
Металіст
Баварія
Боруссія
Ліон
Останнє відео
Україна-Англія Україна-Сан-Марино Україна-Ізраїль Чорногорія-Україна Польща-Україна Англія-Україна Україна-Молдова Україна-Чорногорія Україна-Франція Україна-Швеція

Про сайт UA-GOL

Футбольний сайт ua-gol.com створений фанами футболу на добровільних засадах. Ми подаємо на ua-gol оперативну інформацію про новини світу футболу українською мовою. Наша команда журналістів оперативно висвітлює головні події українського і європейського футболу – результати матчів, огляди турів чемпіонатів, футбольні трансфери, інтерв’ю футболістів та тренерів, турнірні таблиці. Ми стежимо за багатьма турнірами: Чемпіонати України, Англії, Іспанії, Італії, Франції, Німеччини, Росії, Ліга чемпіонів, Ліга Європи, Євро-2012.

У розділі «Відео» ви маєте змогу переглядати відео останніх голів і матчів, а також смішні та курйозні моменти у футболі. Крім того, на сайті  для користувачів є детальні історії футбольних клубів з дуже цікавими деталями.

Для користувачів гарантована можливість залишати свої коментарі до новин та статей.

Ua-gol.com також пропонує взяти участь у "Конкурсі прогнозів". Використайте свої футбольні знання та дар провидця для того, щоб отримати перемогу у чемпіонаті уболівальників та визнання, а також призи. Перегляд матчів стане цікавішим, а перемога улюблених клубів матиме додаткову мотивацію та нагороду для вас! 

Більше того, набираючи бали, ви їх автоматично додаєте команді, за яку вболіваєте (вказується у профілі), а рейтинг клубу формується за сумою балів усіх його фанів. Тож, здобуваючи залікові бали до власного рейтингу і призи, Ви одночасно підвищуєте рейтинг популярності вашої улюбленої команди.

Вакансії:

Ми відкриті до співпраці і завжди потребуємо нових співробітників. Якщо Ви маєте бажання допомогти ua-gol - ласкаво просимо в нашу команду! Передусім нам потрібні шанувальники футбольних клубів, які хочуть висвітлювати матчі своєї улюбленої команди і писати огляди її найцікавіших матчів.

Основні вимоги: відданість своєму улюбленому футбольному клубу, грамотність, добре володіння українською мовою. Про побажання та пропозиції співпраці пишіть нам на мейл ua-gol@i.ua


Насолоджуйтеся футболом разом з ua-gol.com !

З повагою команда сайту!!!

Редактори: Назар Козак, Дмитро Бабелюк.

Журналісти: Роман Касіян, Петро Радейко, Тарас Савицький.

Новини від партнерів
Loading...
Погода, Новости, загрузка...
????????...
Погода
Погода у Києві

вологість:

тиск:

вітер:


JOB.ukr.net
Загрузка...
Чемпіонат місяця
# Вболівальник Очки
1
Apximekmop
7
2
bitawa
0
3
555
0
4
123
0
5
Alex
0
6
Vit
0
7
Kutuz58
0
8
Michel
0
9
nazarko
0
10
Sky
0

Програма телепередач на TVgid.ua.
Усі новини спорту на UKR.NET.
Будуй кар'єру разом з JOB.ukr.net.