This version of the page http://uamedia.visti.net/gazeta_volyn (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-12. The original page over time could change.
Газета "Волинь"

Газета "Волинь"

МУДРІСТЬ: ось така рівновага...

Волинь

ЩО ВІЩУВАВ ХРЕСТ В ОГІРКОВІ?

Напередодні Великодня, у Чистий четвер, під час сніданку я попросив дружину Ольгу дати до картоплі трохи огірків. Вона вийняла з банки один і почала кришити в мою тарілку. На темно-зеленуватому зрізі я відразу помітив чіткий симетричний хрест із білих зерняток...

Петро КРАВЧУК

Намагався зацікавити побаченим свою другу половинку, та, втомлена передсвятковими клопотами, навіть не глянувши, вона пояснила все по- революційному просто: "Їж! У мене таких хрестів он повна банка!". Тож я дочекався, коли жінка пішла на роботу, і заповзявся перевіряти правдивість її теорії. Перерізав півбанки огірків, але зображень хрестів більше не знайшов. Не вірилось, що огірок у такий спосіб може віщувати біду, та в душу чомусь відразу закралося якесь тривожно-болісне передчуття.
І розгадка не забарилася. Насправді то було попередження про велике родинне горе, адже після цього дала ускладнення хвороба у нашого меншого брата Леоніда, і 1 травня, саме в четвер, він помер у реанімації від інфаркту. Ми намагалися його спасти, але не змогли.
Ось така незвичайна історія трапилася в нашій родині. Є у ній, на мій погляд, щось таємниче і святе.
смт Любешів.

Волинь

АНОНС: стань краплею у нашому океані

Волинь