This version of the page http://www.pravex.com/ukr/cards/business-cards (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-10. The original page over time could change.
ПРАВЕКС-БАНК — Картки для бізнесу < Платіжнi картки

Платіжнi картки


Картки для бізнесу

Картки для бізнесу

Корпоративна платіжна картка ПАТКБ «ПРАВЕКС-БАНК» - це зручний та сучасний спосіб використання корпоративних коштів

Корпоративна картка ПАТКБ «ПРАВЕКС-БАНК» - оптимальний засіб для спрощення процедури оплати розрахунків організації, пов'язаних з діловими поїздками та адміністративними витратами.

Корпоративна картка надасть можливість:

  • оформити відрядження за мить;
  • негайно переказати гроші співробітнику у відрядженні;
  • отримати цілодобовий доступ до корпоративних коштів по всій території України і за кордоном;
  • проводити розрахунки за товари та послуги в торговельно-сервісній мережі України або будь-якої країни світу.

Корпоративна картка є незамінною при виїзді за кордон:

  • картка може декларуватися усно без зазначення суми розміщених на ній коштів;
  • немає необхідності перевозити з собою готівку та обмінювати її на місцеву валюту, оскільки при одержанні готівки з карткового рахунку гроші автоматично конвертуються у місцеву валюту, причому курс конвертації, встановлений платіжною системою, традиційно є більш вигідним, ніж курс в обмінному пункті;
  • картка дає можливість розрахуватись у безготівковій формі у торговельно-сервісних точках світу (магазини, ресторани, готелі тощо), де розміщені логотипи міжнародних платіжних систем Visa та MasterCard;
  • безпека розрахунків - одна з найважливіших переваг електронних грошей. Виїжджати у відрядження, робити покупки з карткою набагато простіше і безпечніше, ніж з готівкою. Збереження коштів гарантоване навіть при втраті або крадіжці картки. Рахунок блокується за дзвінком власника у будь-який час доби.

Яку картку обрати?

Visa Business Electron і MasterCard Electronic Business - поєднують у собі престиж і статус Visa/MasterCard Business та доступність Visa Electron/MasterCard Electronic. Ідеальні картки для менеджерів нижчої ланки підприємств будь-якої сфери діяльності і приватних підприємців, а також для підприємств, що лише розпочинають свою діяльність і ще не мають кредитної історії.

Visa Business Silver і MasterCard Business - корпоративні картки так званого срібного класу. Найкращі картки для власників малих підприємств, а також середніх і великих компаній з регулярними представницькими витратами, витратами на відрядження та ін. Розраховані на менеджерів підприємств.

Visa Business Gold - картка преміум-класу для топ-менеджерів та засновників підприємств.

Visa Business Gold забезпечить Вам бездоганний рівень обслуговування та надасть широке коло додаткових послуг: участь у міжнародних дисконтних програмах платіжних систем, бронювання готелів, замовлення квитків та ін.

Каталог привілеїв для власників корпоративних карток Visa Business

Картки ПАТКБ «ПРАВЕКС-БАНК» - Ваш особливий статус у світі фінансів.


надрукувати сторінку »
ПРАВЭКС БАНК предлагает
кредитные карты