This version of the page http://zz.te.ua/128657/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-09. The original page over time could change.
Зима “закручує гайки”. На Тернопільщині – аварії та знеструмлення | Новини Тернополя і області – За Збручем

Зима “закручує гайки”. На Тернопільщині – аварії та знеструмлення

21/01/2014 0
Розмір тексту:
версія для друку

На дорогах області – часті аварії, окремі населені пункти знеструмленні – такі наслідки негоди.

Працівники ДАІ закликають жителів Тернопільщини без потреби не вирушати в дорогу, пішоходів просять бути максимально обережними. Оскільки збільшується ризик потрапити у дорожньо-транспортну пригоду.

Через ожеледицю ускладнилася ситуація на дорогах. Відтак працівники ДАІ просять проявляти максимальну обережність.

«Всіх жителів області закликаємо бути максимально обережними, дотримуватися правил дорожнього руху, вибирати безпечну швидкість, не вибігати особливо на проїзну частину. У сьогоднішніх погодних умовах водій не завжди може вчасно зупинити транспортний засіб. Тому просимо, будьте обережними. Нагадуємо, на вихідних в області сталося три аварії, одна людина загинула, шестеро травмувалися. Водій автомобіля «ЗАЗ», який рухався у напрямку Кременця, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з вантажівкою. Від сильного удару 37-річний водій загинув. Трьох пасажирів з численними тілесними ушкодженнями доправили до лікарні», – каже начальник сектору профілактичної роботи управління ДАІ в області Василь Барановський.

Дорога в обласному центрі наразі у поганому стані, посипається та очищається від снігу невчасно, – кажуть водії.

«Дороги в Тернополі і так псують наші автомобілі. А в зимову пору ситуація ще погіршилася. Останні два дні їздити по Тернополі майже неможливо. Боюся, що навесні доведеться робити капітальний ремонт машини», – каже один з водіїв таксі.

Метеорологи і надалі прогнозують ожеледицю. Тож комунальники повинні докласти максимум зусиль, що дороги були проїзними.

  • Теги:

Додати свій коментар

Клацніть, щоб скасувати відповідь.

Name

Email


*

Коментар

Погода, Новости, загрузка...

Погода

Опитування

  • Чого ви очікуєте від президента Петра Порошенка?

    Результати

     Loading ...
  • Архів опитувань
Пошук роботи в Тернополі
Sysadmin
Промоутер
Ветеринарний лікар
Диспетчер
Кредитний експерт
работа Львов инженер-энергетик