• Дізнатися погоду
  • Слухати радіо
  • Товарна система
  • Про проект

RedTram – пошукова система новин, що дозволяє користувачам швидко знаходити в Мережі найсвіжішу інформацію на будь-яку тему, що їх цікавить. Швидкий пошук новин за допомогою RedTram можна здійснити, використовуючи пошукову стрічку.
Якісний відбір інформації
Для того, щоб потрапити в каталог RedTram джерела ретельно вивчаються щодо якості та оперативності надання ними новин.
Багатомовність RedTram
На сьогодні RedTram є багатомовним ресурсом, що транслює анонси новин англійською, французькою, німецькою, італійською, іспанською, польською, українською та російською мовами. У процесі розвитку проекту поступово збільшується кількість мовних версій RedTram.
RedTram - це проект, що динамічно розвивається. Кількість оброблених джерел новин на різних мовних версіях постійно збільшується, розширюється спектр наших рекламних послуг та сервісів для користувачів сайту.

Нашi сервiси
Інформер новин RedTram – це стрічка найбільш популярних новин для Вашого сайту. Новини на будь-яку тему, що містяться в інформері, дозволять зробити контент Вашого ресурсу більш цікавим та корисним для користувачів. Такий інформер новин легко вбудовується в архітектуру будь-якого сайту та гармонічно поєднується з його дизайном.
RedTram Goods – це товарна система on-line, що дозволяє рекламодавцям вигідно продати, а власникам сайтів – заробити.
Погода – найбільш актуальний та повний прогноз погоди від провідних метеоджерел, погода на популярних курортах.
RedTram Radio – читаючи новини, завжди залишайся на хвилі улюбленого радіо!

Інформаційне агентство RT.KORR надає читачам головні новини дня, містить власний пошуковий механізм, можливість коментувати новини та додавати власні статті.

Головний принцип бізнесу компанії RedTram – задоволення потреб користувачів Інтернету, які шукають найсвіжішу та високоякісну інформацію.
Місія компанії RedTram – робити інформацію доступною!
Вхід