This version of the page http://ucu.edu.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-07. The original page over time could change.
Український Католицький Університет є відкритою академічною спільнотою, яка живе східно-християнською традицією і виховує провідників суспільства, професіоналів, для служіння в Україні та за її межами – в ім’я слави Божої, спільного добра і людської гідности.
  • укр
  • eng

Анонси


Важливо


Події в УКУ

Сьогодні - 17 червня
Прийом документів абітурієнтів для навчання на заочній формі за базовою програмою Катехитично-педагогічного інституту УКУ. Організовує Катехитично-педагогічний інститут УКУ. Місце головний корпус УКУ (вул. Свєнціцького, 17).
Сьогодні - 7 червня
В рамках проекту «Навчальна програма для жіночих монаших чинів та згромаджень УГКЦ» відбудеться навчальний тур по країнах Західної Європи з метою вивчення соціального підприємництва у жіночих та чоловічих монастирях в Польщі, Чехії, Німеччині та Австрії. Організатор – Інститут лідерства та управління УКУ
Сьогодні - 8 червня
Набір учасників на Літню Школу Лідерства, яка проходитиме у молодіжному будинку м. Новояворівськ, з 14 по 24 липня 2014 р. До участі запрошуються активні, молоді люди зі Західної та Східної України, віком від 18 до 35 років. Детальніше: http://management.lviv.ua. За додатковою інформацією звертатись до Олени Карнаух: okarnaukh@ucu.edu.ua. Організатор: Інститут лідерства та управління УКУ. Набір триватиме до кінця червня
Сьогодні - 8 червня
Літня школа (Післядипломний додатковий курс) з культурології в рамках спільної маґістерської програми ГФ УКУ та факультету «Artes Liberales» Варшавського університету. Організовує – кафедра КлаВіС (керівник – Андрій Ясіновський). Школа триватиме до 21 червня.

Новини УКУ

6 червня 2014

Владика Борис Ґудзяк: Після Майдану кожен політик повинен збідніти

У інтерв’ю каналу Еспресо TV, президент УКУ розповів, чому  підтримував Петра Порошенка на президентських виборах.  «Він живе з дружиною більше  25 років, виховав  чотирьох дітей. Порошенко – Богом обдарована людина,…

Студентське радіо “УКУпочці”

УКУ в особах і цитатах

Франс Герадтс, професор філософії, один із засновників організації Governance and Integrity Netherlands

УКУ є особливим університетом з багатьох причин. Одна з них – те, що цей університет не скорумповний. Тут ти не зможеш купити свого іспиту, тут ти повинен вчитися.


Тексти


Навчальні програми

Відео

Фотогалереї