This version of the page http://pik.cn.ua/7139/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-07. The original page over time could change.
Причиною смерті Ігоря Слісаренка став тромб | Події і коментарі
Ви можете додати свою інформацію на сайт, або надіслати повідомлення адміністрації.
Тема:
Ваш e-mail:
Ім`я:
Додати фото:
Текст:
(Оновити зображення коду)
Всі поля окрім фото обов'язкові до заповнення

Субота, 07 червня 2014, 20:54
Вхід Реєстрація
  • Головна

  • Чернігів

  • Ніжин

  • Прилуки

  • Фото-Відео

  • Вибори

  • Інтерв'ю

  • Блоги

  • Вибори 2014

  • Профілі

  • Контакти

;

E-mail:

Пароль:

Я забув пароль
Увійти
Зареєеструватися
Реєстрація користувача
Зареєструватися

Вкажіть ваш E-mail:

На вказаний E-mail буде відправлено посилання за яким ви зможете втсановити новий пароль.
Нагадати пароль
Зареєеструватися

Популярні

Причиною смерті Ігоря Слісаренка став тромб

09:50 26.12.2013    Версія для друку  Коментарі Оцінок:
0

20 грудня пішов з життя 47-річний журналіст і телеведучий Ігор Слісаренко. Його дитинство проходило в Щорсі та в Хоробичах Городнянського району. Зі Щорса родом був його батько Юрій Миколайович, з Хоробич — мати Валентина Михайлівна. Родина жила у Щорсі, перед першим класом Ігоря переїхали до Києва.

Трагедія сталася під час святкування новорічного корпоративу. Ігор Юрійович разом з друзями вийшов на сцену заспівати пісню в караоке. Його серце зупинилося під час виконання пісні Любові Успенської «Кабріолет». Після слів «Почему так путаются мысли, почему так часто меркнет свет...» Слісаренко упав.

— Три місяці назад його бачив, — розповідає сільський голова Хоробич Михайло ГОРОВЕНКО. — Відзначали ювілей його двоюрідного брата Стасика. Гуляли в Києві. Він такий веселий, життєрадісний тоді був. Жартував. Він взагалі був людиною дуже простою. Без зірковості. І це ж треба таке — вийшов на сцену, почав співати, відірвався тромб — і людини нема.

Михайло Михайлович каже, що Слісаренко часто приїздив до Хоробич. У дитинстві — на літні канікули, як став дорослим — на гробки.

— Він родич моєї дружини: дід Ігоря і батько моєї жінки — двоюрідні брати. Хотів з'їздити на похорон 23 грудня до Києва, та не вийшло. Пом'янули покійного тут.

Михайло Горовенко каже, що й дід з бабою були хорошими людьми. Дід, Микола Максимович, був сільським головою. Бабуся, Олена Михайлівна, працювала медиком. Як дід помер, бабусю забрали до себе Ігореві батьки.

— У столиці на Лісовому кладовищі її й поховали, — розповідає Михайло Михайлович. — Там підхоронили й Ігоря. Щоб поряд похована рідня була. Ігор був видатною людиною, журналістом, науковцем. От тільки сім'ї не мав. Жінки в нього були, а дружини і дітей — ні. Не встиг.

Покійний закінчив Лондонську школу економіки і політичних наук, захистив кандидатську дисертацію, володів англійською і польською мовами. Довгий час працював головним редактором «ТСН» на каналі «1+1». Далі — ведучим новин «5 каналу». Звідки зі скандалом змушений був піти. Нібито через те, що в ефірі розголосив суму, яку платить екс-президент України Віктор Ющенко за навчання своїх доньок. Офіційно — написав заяву на звільнення за власним бажанням. Був радником колишнього омбудсмена Ніни Карпачової. Приклав руку до звільнення Юрія Луценка.

Прощання з Ігорем Слісаренком відбулося 23 грудня у ритуальному залі Київської міської клінічної лікарні №18. Прощатися з покійним прийшло дуже багато людей.


Автор: Вікторія Товстоног, Вісник Ч
До теми:
У минулому році від туберкульозу на Чернігівщині померли 132 хворі
Водителя троллейбуса Викторию Норову осудили за смерть пенсионерки
Загинули через газ дві бабусі в Чернігові
В перший день лютого пожежі забрали життя двох бабусь
Умер известный черниговский журналист Владимир Савченко
Твитнуть

КОМЕНТАРI

 | 

КОМЕНТАРI FACEBOOK

 | 

КОМЕНТАРI ВКОНТАКТЕ

Коментарів ще немає
Додати коментар
Ім'я
Код

(Оновити зображення коду)
Максимальний розмір коментаря 250 символів

Читайте також

Sinoptik: Погода в Чернігові та Чернігівській області на вихідні, 7 і 8 червня

У вихідні в Чернігівській області буде хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в Чернігові, Острі, Борзні, Бобровиці, Щорсі, Сосниці, Прилуках, Семенівці, Ніжині, Городні можливий дрібний...

Резюме кандидатів посаду директора КП Чернігівської обласної ради РЛП «Ялівщина» приймаються до 10 червня

Громадська рада при Чернігівській облдержадміністрації у зв’язку з зміною терміну розгляду питання обласною радою скорочує термін збору пропозицій щодо кандидатур на посаду директора...

Міліція розпочала боротьбу з незаконною торгівлею

Зважаючи на значне підвищення температури, почастішали випадки харчових отруєнь, зокрема, продуктами, купленими «з рук» на стихійних ринках. У зв’язку з цим міліція провела...

Під час розчистки спортивного майданчика у школі знайшли 140 набоїв до стрілецької зброї часів війни

05 червня о 18:15 у Прилуцькому районі фахівці групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Чернігівській області знешкодили 140 набоїв до...

Оголошено Всеукраїнський конкурс на спорудження Меморіального комплексу Героям Небесної Сотні

Київська міська державна адміністрація та Міністерство культури України ініціює проведення Всеукраїнського відкритого конкурсу на визначення кращої ідеї Меморіального комплексу Героям Небесної...

Звільнено восьмеро екс-беркутівців з Чернігівської області - відмовилися їхати в зону АТО

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звільняє 8 колишніх співробітників «Беркута» з Чернігівської області за відмову їхати в зону проведення антитерористичної операції....  (Коментарів: 8)

У одного з чернігівських випускників знайшли мобільний телефон під час здачі ЗНО

Замість студентського квитка - військова служба. Така перспектива відкривається перед одним з чернігівських випускників, у якого під час здачі тесту з української мови та літератури, в кишені...

Черговий міф російських ЗМІ: У Чернігові провели мітинг проти АТО

В інтернеті, деякими ЗМІ було поширено повідомлення про те, що нібито в Чернігові відбувся мітинг «зібралися жінки, які протестували проти політики Києва у проведенні АТО на сході...  (Коментарів: 6)

Чернігівські афганці прийняли рішення посилити підтримку безпеці та правопорядку у місті

П’ятого червня відбулися загальні збори Чернігівської міської організації УСВА (воїнів-інтернаціоналістів).З доповіддю «Про підсумки роботи президії Чернігівської міської організації...

В Чернигове военному делу может обучить «СОТа»

«В связи со сложной внешнеполитической ситуацией в нашем государстве, общественная организация "ВСК "СОТа", которая объединяет в своих рядах как представителей спецподразделений, так и...