Рік: 2010

Виробництво: Кіностудія RWS

Режисер: Анна Легчилова

Актори: Любов Толкаліна, Ельвіра Болгова, Наталія Курдюбова, Олена Панова, Ігор Бочкин, Олександр Яцко, Євдокія Германова, Марія Ілюхіна, Іван Суханов та ін.

Колишні однокурсниці – Катя, Віка, Люба та Маруся – дружать майже п’ятнадцять років. Колись вони разом закінчили факультет журналістики МГУ, але зараз журналістикою займається тільки одна Катя. Віка та Люба – успішні бізнес-вумен, а Маруся сама себе називає «працюючою домогосподаркою». Подруги часто зустрічаються і – якщо треба – допомагають один одному. Є у них і своя традиція – регулярно збиратися на «дівочі вечори». Трапляється так, що напередодні одного з таких «дівочих вечорів», доля зводить кожну з чотирьох героїнь з якимось важким випробуванням… Віка втрачає дитину й розлучається зі своїм чоловіком. Катя йде від коханця, з’ясувавши, що той таємно торгував її ім’ям і впливом на телебаченні. Люба, всього два роки тому виставила свого екзотичного, але боязливого японського чоловіка, переживає чергове розчарування в чоловіках. А терпляча та віддана Маруся забирає двох маленьких дітей та йде від чоловіка, з яким прожила більше десяти років…

Чи вдасться подругам подолати всі труднощі та забути розчарування і коли-небудь знову провести разом безтурботний вечір?