This version of the page http://kino.rovno.ua/ru/news/366/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-04. The original page over time could change.
Новости / КинопалаЦ Украина, г. Ровно. Кино, фильмы, мульты, анонс, сеансы.

Новости

23 марта 2014
Актори "Поліцейської академії" сьогодні

Сьогодні виповнюється тридцять років з прем'єри першої частини легендарної комедійної франшизи "Поліцейська академія". За цей час вийшло сім фільмів, виросло не одне покоління глядачів, а сама серія стрічок про копів-невдах знайшла культовий статус. На честь ювілею ми вирішили дізнатися, чим живуть сьогодні виконавці головних ролей в "Поліцейської академії".

Стів Гуттенберг




Хто: Кері Махоуні
Головна зірка перших чотирьох фільмів, лідер копів-новобранців і улюбленець жінок. Для Гуттенберга роль в серіалі стала квитком у світ великого кіно. Сьогодні його кар'єра йде на спад, а 55 -річний актор виглядає, м'яко кажучи, не дуже. При цьому він продовжує грати головні ролі, проте вже у відверто другосортних стрічках на кшталт ромкома "Це не ти" чи драми "Лякливий".

Кім Кетролл



Хто: курсант Карен Томпсон
Зіграла тільки в першій частині саги і стала, мабуть, найбільш пам'ятною подружкою Махоні. Сьогодні ж, завдяки серіалу "Секс у великому місті" саме Кетролл вважається найбільш успішною зіркою "Поліцейської академії". Із закриттям шоу про чотирьох подруг вона продовжує свою кар'єру на ТБ (серіал "Ніжна шкіра") і намагається не згадувати про старі і вічно прохідні ролі.

Джордж Бейлі



Хто: лейтенант Тадеуш Харріс
У "Поліцейську академію" Бейлі прийшов уже як зірка серіалу "МЕШ". Ці два проекти і стали його візитною карткою на все життя. В останнє десятиліття 69-річний актор куди більше запам'ятався благодійною діяльністю. Після того, як його хрещениці діагностували лейкемію, він відкрив фонд, який підтримує дітей, хворих на рак.

Джордж Гейнз



Хто: комендант Ерік Лассард
Зворушливий старий, який завжди заступався за молодих курсантів. Глава академії і просто найчарівніший коп на світі. Гейнс пройшов всі серії "Академії". Зараз йому 96 років, він уже десять років як не знімається в кіно і спокійно доживає свій вік у колі сім'ї.

Леслі Істербрук



Хто: сержант Деббі Каллахан
У "Поліцейській академії" Істербрук грала таку собі мегеру, яка домагалася майже всіх юних курсантів. Завдяки значним формам, подібні ж ролі вона отримувала в інших фільмах і серіалах. Сьогодні вона продовжує активно зніматися і носить негласний статус зірки фільмів категорії B. Кілька років тому вона навіть отримала відповідний приз «Fangoria Chainsaw Awards» за роль у стрічці "Вигнані дияволом".

Майкл Уінслоу



Хто: Ларвелль Джонс
У франшизу про копів Уінслоу потрапив виключно за свій талант імітувати різні звуки. На цьому ж він намагався зробити собі кар'єру, так як його акторські дані завжди залишали бажати кращого. В результаті, актор продовжує перебиватися між невеликими епізодами в кіно і на ТБ і озвученням мультфільмів. Серед останніх - культовий "Робоцип".

Бубба Сміт



Хто: Мозес Хайтауер
Здоровань Хайтауер був одним з найбільш колоритних персонажів саги. Ще до того як потрапити в кіно, Сміт вважався успішним гравцем в американський футбол. Але через травму був змушений завчасно завершити кар'єру. Як актор він зіграв у 50 фільмах, але майже ніколи не спромігся ключових ролей, про які мріяв. Актор помер в 2011 році у віці 66 років.

Девід Граф



Хто: Юджин Теклберрі
Як і у більшості акторів "Поліцейської академії", кар'єра Графа після закінчення серіалу була досить плачевною. Він знімався на других ролях в прохідних фільмах, страждав алкоголізмом і помер у 2011 на 51 році життя.

Боб Голдтуейт



Хто: Зед МакГланк
Після ролі ватажка бандитів, який з часом став копом, Голдтуейт досяг куди більшого як стенд-ап комік, ніж як актор. Сьогодні він багато працює на ТБ, де озвучує мультиплікаційних героїв. Саме його голосом говорять, наприклад, Ед з "Країни пригод" і Гері з "Закусочної Боба".
Джерело: oKino.ua


все новости »

Новости кино:

"Люди Ікс" за кадром
10 невідомих фактів про Людей Ікс
25 історичних подій зі світу "Людей Ікс"
У "Ґодзілли" з'явиться продовження
Зйомки "Ґодзілли"
12 блокбастерів цього літа
"Поліцейський з Беверлі-Хіллз 4"
Зйомки "Нової Людини-павука 2"