This version of the page http://ogp.gov.ua/experts (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-03. The original page over time could change.
Думки експертів | Партнерство Відкритий Уряд
  • English
  • Українська

Думки експертів

Юрій Лавренюк: "Лише об'єднавши зусилля ми зможемо досягти вагомих результатів"

1.Що для Вас означає Ініціатива «Партнерство «Відкритий Уряд»?

Можливість реалізувати антикорупційні ініціативи, підтримані більшістю держав світу, в Україні. З метою більш ефективного впровадження державної антикорупційної політики, що приведе до суттєвого зниження корупції в Україні.

2.Чому ви це підтримуєте?

Олена Тищенко: «Особисто для мене ініціатива – це можливість на правах громадянки України брати участь у процесах державного управління!»

1.Що для вас означає ініціатива «Відкритий Уряд»?

Олександр Барно: «Міжнародна ініціатива «Партнерство «Відкритий Уряд» - це шанс для України стати дійсно демократичною!»

Громадське Партнерство «Відкритий Уряд» вирішило підготувати серію інформаційних матеріалів з усіма зацікавленими сторонами та експертами у впровадженні міжнародної ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд». На питання відповідає доктор педагогічних наук, доктор філософії, експерт Олександр Барно

Ольга Резнікова: «Ефективність впровадження міжнародної ініціативи залежатиме від влади!»

Громадське Партнерство «Відкритий Уряд» вирішило підготувати серію інформаційних матеріалів з усіма зацікавленими сторонами та експертами у впровадженні міжнародної ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд». На питання відповідає засновник Хмельницького обласного осередку Всеукраїнської організації «Мама-86» Ольга Резнікова.

Володимир Притула: запровадження міжнародної ініціативи «партнерство «відкритий уряд» дозволить звичайним людям, виборцям реалізувати власні права та потреби

Громадське Партнерство «Відкритий Уряд» вирішило підготувати серію інформаційних матеріалів з усіма зацікавленими сторонами та експертами у впровадженні міжнародної ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд». На питання відповідає політичний та медіа експерт Володимир Притула

1.Що для вас означає ініціатива «Відкритий Уряд»?