This version of the page http://www.pravex.com/ukr/cards (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-02. The original page over time could change.
ПРАВЕКС-БАНК — Платіжнi картки
кредитные карты

Платіжнi картки

Платіжнi картки

Шановні клієнти-власники платіжних карт!

Увага! Важлива інформація!

Повідомляємо Вам, що з 01.04.2014 в Банку відбудуться зміни деяких тарифів на платіжні картки, а саме:

Скасовується комісія за зняття готівки у POS-терміналах відділень ПАТКБ «ПРАВЕКС-БАНК» з платіжних карток, відкритих в рамках пакетів послуг для фізичних осіб.

Вводиться комісія за поповнення, що здійснене третьою особою через каси відділень Банку, карткового рахунку, відкритому в рамках пакетів послуг для фізичних осіб на рівні 1% від суми транзакції. Плата розповсюджується на довірених осіб, а також власника рахунку без пред'явлення платіжної картки та документу, що його ідентифікує.

Відміняється розрахунково-касове обслуговування (річне) для рахунків в іноземній валюті (в доларах США або євро) для першого року обслуговування основної картки класу Gold для пакету послуг «Мікеланджело», основної картки класу Platinum – для пакету послуг «Леонардо».

Для клієнтів, власників приватних пакетів послуг «Рафаель», «Мікеланджело» та «Леонардо» надаються 10% знижки від загальної вартості пакета послуг у разі продовження строку дії пакета послуг на другий та будь-який наступний рік.

Для всіх тарифних планів* (окрім тарифного плану «пенсійні платіжні картки») плата за надання виписки з особового рахунку (інформація про залишок коштів на картковому рахунку), отримана через банкомат або POS-термінал ПАТКБ “ПРАВЕКС-БАНК”, складає 1 грн./ 0,1 $/ 0,1 €, через банкомат іншого банку – 8 грн./ 1 $/ 1 €.

* Всі тарифні плани включають «Пакети послуг для фізичних осіб-держателів приватних платіжних карток», «Пакети послуг для фізичних осіб-держателів зарплатних платіжних карток», «Пакети послуг для фізичних осіб - держателів зарплатних платіжних карток, що являються співробітниками банку або особами, які працюють на основі цивільно-правових відносин», «Приватні платіжні картки», «Приватні платіжні картки «Вільні гроші», «Приватні платіжні картки «Вільні гроші» Turtess», «Зарплатні платіжні картки клієнтів банку», «Зарплатні платіжні картки співробітників банку та осіб, що працюють на основі цивільно-правових договорів», «Депозитні платіжні картки», «Корпоративні платіжні картки».


надрукувати сторінку »