This version of the page http://zpl.com.ua/all-straight-lines (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-05-29. The original page over time could change.
Заробітна плата

ПРЯМА ЛІНІЯ


Кваліфіковані консультанти оперативно відповідають на запитання передплатників щодо оплати й організації праці, нарахування та оподаткування виплат працiвникам. Телефон прямої лінії — у журналі «Заработная плата». Для отримання відповіді на запитання необхідно назвати консультанту пароль, вказаний у журналі.

Запитання-відповіді прямої телефонної лінії за темами:

ОБЛІК ТА ПОДАТКИ
ОПЛАТА ПРАЦІ
ОРГАНІЗАЦІЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ ПРАЦІ
ПЕНСІЙНЕ І СОЦІАЛЬНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ
Чи нараховується ЄСВ на суму компенсації за використання власного автомобіля
Підприємство направляє працівника у відрядження на власному автомобілі. Як компенсувати працівникові вартість витраченого пального? Чи нараховувати ЄСВ на суму такої компенсації?
Причини для використання власного автомобіля працівника під час службового відрядження бувають різні: на балансі підприємства немає автотранспорту або автотранспорт є, але несправний чи не підходить для поїздки у відрядження. І на практиці така ситуація виникає доволі часто...
Читати далі...
Направлення сумісника на курси підвищення кваліфікації
Підприємство направляє зовнішнього сумісника на курси підвищення кваліфікації. Як це оформити? Чи потрібно та як оплачувати період перебування сумісника на таких курсах?
Професійне навчання працівників підприємств різних форм власності та підпорядкування проводиться з метою формування в них високого професіоналізму, майстерності, сучасного економічного мислення, вміння працювати в нових економічних умовах і забезпечення на цій основі...
Читати далі...
Хвороба під час додаткової соціальної відпустки
Працівниця — одинока мати захворіла під час перебування в додатковій соціальній відпустці. Чи можна їй перенести таку відпустку, якщо вона надасть лікарняний?
Так, відпустку можна перенести або продовжити. Державні гарантії прав працівників на відпустки, їхня тривалість і порядок надання визначені Законом України «Про відпустки» від 15.11.1996 р. № 504/96-ВР (далі — Закон про відпустки). Згідно зі ст. 19 цього Закону працівниця...
Читати далі...
Які документи вимагати від підприємців, щоб не утримувати ПДФО
Які документи вимагати від підприємців, що є платниками єдиного податку або перебувають на загальній системі оподаткування, щоб не утримувати ПДФО?
Питання оподаткування доходів підприємців на загальній системі оподаткування регулюється нормами ст. 177 ПКУ, а підприємців, які є платниками єдиного податку, — пп. 165.1.36, п. 176.2, ст. 297 ПКУ. Щоб податковий агент не утримував ПДФО в момент виплати доходу підприємцю...
Читати далі...

bottom menu

       

© 2012 Заработная плата