This version of the page http://24tv.ua/home/showNews.do?video&videoMenuId=86 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-05-29. The original page over time could change.
Відео - Відео
Підписка на новини дає унікальну можливість читати тільки ті новини, які Ви хочете бачити!
За замовчуванням усі новини будуть відображатись в розділі Мої новини,
а також, на Ваш вибір, в одному з запропонованих сервісів.
Зберегти налаштування
Для подальшої зміни способу отримання Моїх новин зайдіть в налаштування свого профілю.
Коментарі доступні для наступних соцмереж:
  • НОВИНИ
  • УКРАЇНА
  • СВІТ
  • БЛОГИ
  • ФУТБОЛ 24
УКР РУС
LIVE
Вхід
ОНЛАЙН
НОВИНИ
Україна
Шустер Live
Світ
Спорт
Шоу-біз
Технології
Життя
Підсумки
Крупним планом
Персона
Економіка
ПРОГРАМИ
Спортивні
Пізнавальні
Більше програм

ВІДЕО НОВИНИ

Слідкувати

Україна
Міноборони закупить бронежилетів на 80 мільйонів гривень
Міноборони збирається закупити для військових 17 тисяч бронежилетів типу "Корсар 4", які обійдуться у 80 мільйонів гривень.
11:03
Україна
Через АТО випускники на Донбасі складатимуть ЗНО пізніше
У Міністерстві освіти вирішили провести ЗНО у Донецькій і Луганській області у "другу сесію" через АТО.
10:58
Україна
Хроніка 28 травня: В Донецьк звозять військову техніку, Чуркін критикує українську владу
В Донецьку бойовики звозять військову техніку та будують блокпости, постійний представник Росії при ООН Віталій Чуркін вважає, що влада України несправедливо звинувачує РФ, в Одесі СБУ затримала групу диверсантів.
10:25
Україна
ЦВК опрацювала 100% протоколів в електронному вигляді
Як повідомив в.о. президента, спікер Верховної Ради Олександр Турчинов, Центральна виборча комісія опрацювала 100% протоколів дільничних виборчих комісій.
10:12
Україна
Рада може прискорити інавгурацію президента
Сьогодні Верховна Рада планує розглянути питання щодо інавгурації новообраного Президента України, яка може відбутися вже 2-3 червня, тобто на декілька днів раніше, ніж планувалося.
09:08
Україна
Після терористів на місцях бою знаходять російську зброю, — Аваков
За словами глави МВС Арсена Авакова, у Донецькому аеропорту, як і у інших місцях боїв терористів зі силовиками - знаходять докази того, що проти українців воюють найманці забезпечені російською зброєю.
09:05
Україна
В зоні проведення АТО нейтралізована група терористів, — Тимчук
Керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук повідомив, що в зоні проведення Антитерористичної операції нейтралізована група озброєних терористів.
08:44
Україна
У владних структурах окупованого Криму кримські татари втрачають позиції
Кримські татари втрачають позиції у владних структурах окупанта. Депутати розпущеного парламенту Криму звільнили з посади виконувача обов’язків заступника голови Ради міністрів Ленура Іслямова.
08:43
Україна
МЗС України висловили обурення щодо наміру РФ провести у Криму вибори
Офіційний Київ направив Москві ноту протесту. Українське МЗС обурили наміри Російської Федерації провести в окупованому Криму вибори в законодавчі органи півострова та Севастополя 14 вересня цього року.
08:21
Україна
Під час штурму ВЧ в Луганську загинуло кілька бойовиків, — Нацгвардія
Ввечері 28 травня терористи напали на конвойний батальйон Луганського полку Східного територіального об`єднання Національної гвардії України.
08:20
Україна
На всі енергетичні виклики будемо шукати відповідь разом з ЄС, — Яценюк
За словами прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, сьогодні ще є можливість стабілізувати ситуацію на сході України. Але ця ситуація залежить від "однієї з сусідніх держав".
08:05
Спорт
Легка атлетика. Українці, які змінили громадянство дебютують на чемпіонаті Росії
Атлети, які після окупації Криму вирішили змінити громадянство із українського на російське, готуються виступити на командному чемпіонаті своєї нової країни.
07:35
Матч дня
Матч дня. ЧС-2014. Шанси збірних в групі C
Збірна Колумбії повертається на Мундіаль. 16 років колумбійців не було на світових першостях, і цього літа в Бразилії на команду покладають чималі надії, не лише її фани.
07:27
Україна
Обама та Порошенко зустрінуться в Польщі, — ЗМІ
Зустріч президента США Барака Обами з Петром Порошенком, який лідирує на виборах президента України, відбудеться 3 червня у Варшаві.
07:14
Технології
Міжнародна космічна станція ремонтуватиме себе
Міжнародна космічна станція невдовзі сама себе ремонтуватиме. Канадський робот Dextre з приєднаною роботизованою рукою Canadarm2 зможе виконувати необхідне технічне обслуговування та усувати несправності при мінімальній участі людини.
06:33

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 3668
 

ТЕМИ ДНЯ

АТО НА СХОДІ УКРАЇНИ

У Слов'янську і Краматорську повномасштабна АТО Через АТО випускники на Донбасі складатимуть ЗНО пізніше    Збитий під Донецьком безпілотник відповідає моделі, яку випускає Росія, — Тимчук 

ГОЛОВНІ НОВИНИ

Кличка обрали мером Києва, — Турчинов ЦВК опрацювала 100% протоколів в електронному вигляді    Пономарьов пообіцяв відпустити затриманих спостерігачів ОБСЄ 

ВИБОРИ 2014

На виборах мера Києва лідирує Кличко з 56,49%, — дані з 918 дільниць Рада може прискорити інавгурацію президента     Обама та Порошенко зустрінуться в Польщі, — ЗМІ    

Якщо Ви виявили помилку на сайті, повідомте нас про це