This version of the page http://24tv.ua/home/showNews.do?sportivni&videoMenuId=40 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-05-28. The original page over time could change.
Відео - Програми - Спортивні
Підписка на новини дає унікальну можливість читати тільки ті новини, які Ви хочете бачити!
За замовчуванням усі новини будуть відображатись в розділі Мої новини,
а також, на Ваш вибір, в одному з запропонованих сервісів.
Зберегти налаштування
Для подальшої зміни способу отримання Моїх новин зайдіть в налаштування свого профілю.
Коментарі доступні для наступних соцмереж:
  • НОВИНИ
  • УКРАЇНА
  • СВІТ
  • БЛОГИ
  • ФУТБОЛ 24
УКР РУС EN
LIVE
Вхід
ОНЛАЙН
НОВИНИ
ПРОГРАМИ
Спортивні
Мундіаль
Зірки футболу
Кращі голи
Матч дня
Команда
Футбол
Пізнавальні
Більше програм

СПОРТИВНІ

Слідкувати

Матч дня
Матч дня. Чемпіонат світу-2014, група B
Рання зустріч фіналістів. Іспанія та Нідерланди, які в очній дуелі розіграли попередній титул Чемпіона світу, на цьогорічному Мундіалі зійдуться вже на груповому етапі.
06:25
Матч дня
Мундіаль: Фаворити групи А
Від них на батьківщині цього літа чекають не інакше як тріумфу. Збірна Бразилії на домашньому Мундіалі матиме чудовий шанс здобути шостий Кубок світу. Саме Неймар, Вілліан та компанія дадуть початок цьому чемпіонату світу, зігравши у матчі-відкритті проти Хорватії.
27.05.14 07:11
Мундіаль
Довгий шлях збірної Італії до перемоги на Мундіалі
Для того, щоб стати чемпіоном світу, команді потрібно пройти довгий шлях – починаючи із відбірного циклу і завершуючи фінальною битвою. Суперників при цьому чимало і кожного із них потрібно обіграти.
26.05.14 23:21
Матч дня
Стали відомі фаворити Мундіалю
​Його величність Мундіаль усе ближче! Менше трьох тижнів залишилось до старту Чемпіонату Світу з футболу. Тридцять дві найуспішніші національні команди от-от вирушать у перегони за головним трофеєм планети.
26.05.14 07:09
Зірки футболу
Хаві – він не виборов титулів, але заслужив всесвітнє визнання
Він не найшвидший гравець на планеті. Він не забиває багато голів. У нього немає грізних антропометричних даних. На його рахунку немає вирішальних м’ячів у фінальних поєдинках.
24.05.14 23:56
Матч дня
Матч дня. Баскетбол. "Маямі" – "Індіана"
В Маямі буде гаряче. В ніч з суботи на неділю тут стартує третє протистояння півфіналу плей-оф NBA між місцевими "Хіт" та "Індіаною Пейсерс".
24.05.14 07:04
Мундіаль
Мундіаль: кращі серії пенальті
Вперше за післяматчевою серією пенальті уболівальники спостерігали на Мундіалі 1982 року в Іспанії. В одній другій фіналу зійшлись команди Німеччини та Франції.
24.05.14 00:15
Зірки футболу
Наймолодший дебютант, що побив рекорд Марадони
Нове покоління хлопчаків, уявляючи себе у біло-голубій футболці із десяткою на спині, вправно ганяло м’яча на аргентинських вулицях та мріяло про те, щоб повторити шлях свого ідола. Великого Дієго.
23.05.14 22:41
Матч дня
Матч дня. "Реал" проти "Атлетіко"
Такого Європа ще не бачила. Вперше в історії звання найкращої команди континенту розіграють дві команди з одного міста. Мадридські "Реал" та "Атлетіко" зустрінуться в фіналі Ліги чемпіонів.
23.05.14 06:33
Матч дня
Матч дня. Хокей. Канада проти Фінляндії
На чемпіонаті світу з хокею, що триває у Білорусії, визначилась вісімка найсильніших команд планети. В одному із чвертьфіналів зійдуться національні збірні Канади та Фінляндії. Родоначальники гри із шайбою, клинові листки, фаворити протистояння – вважають експерти.
22.05.14 08:14
Мундіаль
Рекорд зі знаком мінус: двічі на ЧС було показано одразу 16 попереджень за один матч
Інколи жага стати чемпіоном світу настільки велика, що футболісти переступають межу, забувають про чесну гру. Тоді на авансцену виходять арбітри. Про рекорд зі знаком мінус - за кількістю карточок - далі.
22.05.14 02:15
Матч дня
Матч дня. Україна проти республіки Нігер
Екзотичний гість. 22 травня збірна України зустрінеться із представником африканського континенту - командою республіки Нігер.
21.05.14 06:15
Матч дня
Матч дня. Хокей. Білорусь проти Росії
Завдати першої поразки росіянам. Саме таке завдання на чемпіонаті світу для себе ставить команда Білорусі. Поки що триколірним у групі В рівних немає. підопічні Олега Знарока виграли 6 із 6 матчів.
20.05.14 07:35
Матч дня
Матч дня. На майбутньому Мундіалі позмагаються найкращі голеадори світу
Вперед за Золотою бутсою. Вже зовсім скоро на бразильських полях свою майстерність демонструватимуть справжні мастаки забитих голів.
19.05.14 08:11
Мундіаль
Збірна Бразилії – команда-рекордсмен переможних серій на Чемпіонатах світу
Бразилія – не лише господар, але й головний фаворит цьогорічного Чемпіонату світу з футболу. "Пентакампеоне" не просто єдина команда, яка виграла п'ять Мундіалів.
18.05.14 22:55

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 994
 

ТЕМИ ДНЯ

АТО НА СХОДІ УКРАЇНИ

Підсумки 27 травня: переломний момент в АТО і роль Росії в подіях на сході України Силовики не укладали перемир'я з терористами, — Сюмар   Ляшко впіймав “кадировця” у Маріуполі [Фото] 

ГОЛОВНІ НОВИНИ

Лідери ЄС одноголосно підтримали вибори в Україні і Порошенка Західні лідери привітали Порошенка з перемогою і пообіцяли підтримку  ВИБОРИ-2014: Активність виборців по регіонах [Інфографіка] 

ВИБОРИ 2014

Монтян про вибори в Київраду: людей продовжують купувати і вони радо продаються    Обама і Порошенко домовилися про зустріч  ЦВК отримала паперовий протокол з Донеччини 

Якщо Ви виявили помилку на сайті, повідомте нас про це