This version of the page http://www.uba.ua/ukr/EUCON/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-05-22. The original page over time could change.
Асоціація правників України
Для нормальної роботи з сайтом АПУ та адекватного відображення матеріалів на Вашому комп’ютері, користуйтесь, будь ласка, браузери Mozilla Firefox, Opera, Chrome чи Internet Explorer не нижче 7 версії. Дякуємо за співпрацю!
  • ENG
    УКР
    РУС


ЛОГІН
ПАРОЛЬ
НАГАДАТИ ПАРОЛЬ

Версія для друку

Міжнародний правовий центр «EUCON»

Міжнародний правовий центр «EUCON»

Рік заснування - 2006.

Компанія надає послуги в сегменті представництва інтересів та аутсорсінгу нерезидентів та резидентів, які здійснюють господарську діяльність в Україні, а також за кордоном.

Визначальною ознакою послуг, які надаються нашою компанією є комплексність вивчення проблем, з якими до нас звертаються клієнти . Йдеться, зокрема, про залучення аудиторів, фінансових радників, податкових радників, глибоке доктринальне дослідження поставлених завдань.

Такий підхід в роботі обумовив структуру нашої компанії, до складу якої входить адвокатський сектор, аудиторський сектор, податковий сектор та сектор наукових радників, які комбінованими зусиллями знаходять не тільки ефективні, але і грамотні рішення.

Інтелектуальним центром компанії є група наукових радників, яка в своєму доробку має наукові праці в галузі інвестиційної політики, земельного права, податкового права, права інтелектуальної власності, господарського права, а також в сфері державно-приватного партнерства.