This version of the page http://uwm.com.ua/page=7 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-05-20. The original page over time could change.
Український жіночий сайт
Ukrainian Women's Magazine
Догляд за волоссям народними засобами

Гарне волосся завжди були і залишаються одним з головних прикрас жінок. Але для того щоб вони чудово виглядали і були здоровими, необхідно забезпечувати їх належним доглядом.

Ідеальні ніжки

Якщо ноги жінки не ідеальної форми, то це може виявитися справжньою проблемою, здатної отруїти життя.

Сліпуча усмішка. Як її досягти

Сьогодні більшість людей в усьому світі об'єднує бажання мати білосніжну і сліпучу посмішку.

Рецепти масок для обличчя з мандаринів

Мандарини - цитрусові, улюблені нами з дитинства. Вони багаті флавоніди, клітковиною і вітаміном С.

Кефірні маски для обличчя

Кефір багато цінують як смачний і корисний кисломолочний продукт, але він ще є прекрасним помічником у збереженні молодості і краси шкіри.

Кавовий пілінг у домашніх умовах

У процесі життєдіяльності людини на поверхні шкірного покриву накопичуються ороговілі відмерлі клітини, що забивають пори.

Миття рук - процедура, гідна уваги

Дуже багато серйозних інфекційних хвороб заноситься в організм через брудні руки. Виконуючи вранці і ввечері гігієнічні процедури, чимало людей вважають, що цього цілком достатньо.

Смачна процедура - шоколадне обгортання

Вживання шоколаду стимулює вироблення організмом «гормону щастя» - ендорфіну, що знімає стрес, підвищує настрій і дарує відчуття радості.

Фруктові ванни для здоров'я, краси та задоволення

По-справжньому щаслива та людина, яка здатна доставити собі моменти істинного задоволення і насолоди. Це унікальне вміння несе за собою красу, здоров'я і неперевершений життєвий успіх.

Живильні маски для обличчя з оливковою олією

Для шкіри обличчя і тіла оливкова олія дуже корисно, тому що в ньому міститься сквапен (зволожуючий компонент), вітамін Е, здатний нейтралізувати вільні радикали, через наявність яких шкіра старіє шви

Таласотерапія - задоволення для улюбленого тіла

Таласотерапія - це цілий комплекс процедур по догляду за тілом з використанням теплої морської води, водоростей і грязей.

Трав'яні збори для прийняття ванни

Прийняття ванни з відварами травним допомагає шкірі очиститися, поліпшити кровообіг і обмін, а завдяки ароматам літнього різнотрав'я позбавитися від нервових стресів.

Ексфоліація шкіри обличчя сухою щіткою

Очищення входить до числа основних процедур, необхідних при догляді за шкірою обличчя, так як воно стимулює регенерацію шкіри, додає їй більш здоровий вигляд і перешкоджає засміченню пір.

Брови: прикраса і спосіб вираження

Жінки приділяють особливу увагу своєму обличчю, ретельно доглядаючи за шкірою і підбираючи правильний макіяж.

Як зробити педикюр в домашніх умовах

Не секрет, що красиві жіночі ніжки завжди притягують чоловічі погляди, але щоб домогтися успіху, потрібно за ними доглядати.

  • ‹ назад
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • далі ›
  • остання »