This version of the page http://uwm.com.ua/page=6 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-05-20. The original page over time could change.
Український жіночий сайт
Ukrainian Women's Magazine
Spa-процедури для волосся

Для spa-процедур чудово підійдуть маски домашнього приготування. Адже до їх складу входять тільки натуральні інгредієнти.

Обгортання для фарбованого волосся

Здорове та густе волосся - не природний дар, а результат важкого і постійної праці. Крім обов'язкових гігієнічних процедур, необхідно робити різні маски та обгортання.

Міфи і правда про суху шкіру

Люди, у яких суха шкіра, знають, що вона вимагає до себе більш ретельного догляду і більшої уваги. Саме навколо цього типу шкіри накопичилося безліч міфів.

Правила догляду за кінчиками волосся

Вишукана зовнішність складається з деталей. Правильно підібрані аксесуари, помірний макіяж, ідеальний крій сукні, рівна шкіра - список атрибутів стильною і доглянутої жінки досить великий.

Догляд за шкірою обличчя: кораловий пілінг

Процедура злущення шкіри допомагає домогтися гладкості і еластичності покривів, позбавитися від застоїв в глибинних шарах і поліпшити колір обличчя.

Домашній догляд за обличчям в 20 років

Щоб надовго зберегти красу шкіри, треба, починаючи з юності, своєчасно і регулярно за нею доглядати.

Зморшки навколо очей - як позбутися

Жіночий погляд - одне з найпотужніших знарядь, доступних представницям слабкої статі.

Як зробити макіяж природним

Класика актуальна завжди і скрізь.

Маски для волосся з риб'ячим жиром

Гідне місце серед засобів по догляду за волоссям займає риб'ячий жир, за своїми властивостями нічим не поступається рослинним оліям в процесі відновлення і живлення волосся.

Гірчичні маски для волосся

Гірчиця має розігріваються ефектом, у складі масок для волосся вона сприяє посиленню кровообігу в шкірі голови, активізуючи сплячі волосяні цибулини і покращуючи їх харчування.

Правильний догляд за чутливою шкірою

Якщо після вмивання виникає відчуття стягнутості шкіри обличчя, а після застосування крему, навіть дуже хорошого, з'являються прищики і червоні плями, - у вас чутлива шкіра.

Ламінування волосся в домашніх умовах

Ламінування надає волоссю здоровий блиск і дозволяє довше зберегти колір. Для проведення цієї процедури можна не відвідувати салон краси, а виконати її в домашніх умовах.

Лікування ламкості нігтів народними засобами

Проблема крихких нігтів знайома багатьом жінкам і доставляє масу незручностей. З такими нігтями проблематично зробити гарний манікюр.

Маски для обличчя з кефіру

Корисні властивості такого напою, як кефір, відомі ще з давніх часів, але не всім відомо, що також цей продукт можна використовувати і для догляду за обличчям.

Лікарські трави в косметології

Природа подбала про людину, надавши в його розпорядження численні рослини і трави, за допомогою яких можна не тільки поправити здоров'я, але і стати красивішим.

  • ‹ назад
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • далі ›
  • остання »