This version of the page http://uwm.com.ua/page=2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-05-20. The original page over time could change.
Український жіночий сайт
Ukrainian Women's Magazine
Макіяж Мадонни

Макіяж Мадонни є унікальним з тієї причини, що відображає загальні тенденції та віяння моди. Її стиль поєднує в собі відразу декілька стилів (кантрі, романтичний образ, жінка-вамп).

Як правильно наносити помаду

Помада може тривалий час залишатися на губах, якщо її правильно нанести. Крім того, це дозволить зробити недоліки губ непомітними для оточуючих.

Ультразвукове нарощування волосся

Довге, розкішне волосся - заповітна мрія багатьох жінок, яку досить просто здійснити завдяки сучасним технологіям.

Секрети макіяжу: що старить, а що молодить

Жінкам, які вміло користуються косметикою, вдається виглядати набагато молодшою. Бувають випадки, коли треба візуально додати кілька років, косметика і тут може прийти на допомогу.

Фруктові маски для різних типів шкіри

Жінки використовують всі можливі способи, щоб залишатися привабливими. На жаль, сучасні салонні процедури не всім доступні, тому що коштують недешево.

Малинова краса чи маски для обличчя з малини

Широко відомі цілющі властивості малини, використовувані як для лікування простудних та інших захворювань, так і в косметології.

Як фарбувати вії правильно

На жаль, не кожна жінка може похвалитися розкішними віями. Надати їм густоту і об'єм можна за допомогою туші. Щоб досягти бажаного ефекту, необхідно навчитися правильно фарбувати вії.

Маски для обличчя з фруктів і овочів

Доброчинна дія на шкіру коштів з фруктів і овочів відчули на собі багато жінок. У цих продуктах немає консервантів, тому всі корисні речовини дістаються нашому особі.

Ліфтинг обличчя: технологія інфрачервоного омолодження

Інфрачервоний ліфтинг обличчя став однією з новітніх розробок в області косметології.

Косметика без ризику

Косметика допомагає жінкам підкреслити свою індивідуальність і стати більш красивими, але вона ж, на жаль, може бути причиною багатьох неприємностей, пов'язаних зі здоров'ям.

Якою має бути зимова косметика

Холод не кращим чином діє на обличчя - звужуються судини, внаслідок чого шкіра стає сухішою, червоніє, а іноді тріскається і лущиться.

Відбілююча зубна паста: яку вибрати?

Відомо, що ще в стародавньому Єгипті люди вибілювали зуби, застосовуючи суміш з товченої пемзи і винного оцту.

Чому шаруються нігті?

Стан нігтів відображає стан вашого здоров'я. Якщо вони постійно відстають, значить, в організмі стався збій і необхідно встановити його причину.

10 кроків до стрункості, або як прискорити схуднення

Багато людей довго і безуспішно намагаються боротися з надмірною вагою, катуючи себе виснажливими дієтами, часто сумнівними щодо ефективності і шкідливими з точки зору медиків.

Гарний манікюр або домашня робота

Миючі засоби, пральні порошки і навіть проста гаряча вода руйнують структуру нігтів, роблять їх ламкими й тонкими.

  • ‹ назад
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • далі ›
  • остання »