This version of the page http://uwm.com.ua/page=1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-05-20. The original page over time could change.
Український жіночий сайт
Ukrainian Women's Magazine
Найкраща губна помада

У сучасному світі, мабуть, важко відшукати жінку, в косметичці якої не знайшлося б місця для губної помади.

Спа-салон вдома. Неможливе можливо?

Буває так, що прочитавши сотні статей про спа-салон на дому ви, нарешті, наважуєтеся влаштувати собі цілий день відпочинку.

Догляд за волоссям на відпочинку

Літній час - найважчий для нашого волосся. Під дією сонця волосся стає сухим, січеться, жорсткими. Тому під час літньої відпустки їм необхідний спеціальний догляд.

Мезотерапія: плюси і мінуси

Мезотерапія в салонах краси користується великою популярністю. З її допомогою зупиняють старіння, згладжують зморшки, оздоровлюють організм і худнуть.

Як доглядати за світлим волоссям

Світлі волосся виглядає привабливо і сексуально, вони молодять жінку і надають свіжий колір обличчя. До всіх плюсів можна додати те, що за ними потрібен спеціальний догляд.

Маски для обличчя з яблук і бананів

Користь масок з натуральних фруктів очевидна і давно визнана косметологами. Вони рясніють органічними кислотами, вітамінами, які роблять шкіру обличчя свіже та привабливішим.

Домашні тоніки для обличчя

Тоніки відіграють важливу роль в очищенні шкіри. Вони ефективно усувають забруднення, надлишки жиру, стягують пори і тонізують шкіру.

Бразильська депіляція зони бікіні

З кожним роком все більше і більше жінок перед початком пляжного сезону віддають свою перевагу так званій бразильської депіляції або бразильському воску - методу дуже болючого, але ефективного.

Що таке лазерна шліфовка

Лазерна шліфовка шкіри є усунення старих шарів шкіри і стимуляція відновлення клітин за допомогою лазерного променя, в звичайно результаті практично повністю оновлюється клітинний склад.

Як визначити тип шкіри обличчя

Кожна дівчина готова витратити багато сил і грошей, щоб шкіра її обличчя була ідеально чистою, рівною і гладкою.

Довге волосся зобов'язуює

У натуральній косметології застосовуються найрізноманітніші продукти рослинного і тваринного походження. Одними з найбільш ефективних і доступних домашніх засобів для накладення масок є курячі яйця.

Причини появи перших зморшок

На жаль, люди мають властивість старіти і зморшки рано чи пізно з'являються у всіх. Як скоро вони засмутять своєю появою, більшою мірою залежить від типу шкіри.

Пейзажна розпис нігтів: ідеї та матеріали

Оригінально нафарбовані нігті завжди привертають увагу. Дівчата старанно вигадують нові елементи дизайну манікюру або звертаються до професійного майстра, після чого хваляться перед своїми подругами.

Топ-5 головних помилок в зачісці

Невдало підібраний колір волосся, відросло коріння або безглузді аксесуари - все це не робить жіночу зачіску привабливою.

Про стрижку "боб"

Стрижка "боб" відома вже дуже-дуже давно, але, незважаючи на всю свою багаторічну історію, залишається модною і сучасною.

  • ‹ назад
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • далі ›
  • остання »