This version of the page http://www.tanhost.ua/data-center (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-05-15. The original page over time could change.
Дата центри України, Росії, США, Канади, Німеччини, Нідерландів, Голландії

ДАТА ЦЕНТРИ УКРАЇНИ, РОСІЇ, США, КАНАДИ, НІМЕЧЧИНИ, НІДЕРЛАНДІВ, ГОЛЛАНДІЇ


Наша компанія розміщує обладнання в кращих дата-центрах України, Росії, США, Канади, Німеччини, Нідерландів. При розміщенні обладнання, в наших дата центрах, Ви можете бути абсолютно спокійні в їх збереження, і впевнені в працездатності сервера. Команда наших фахівців зробить все для того, щоб Ваші сервера, розміщені в наших дата центрах, працювали 24 години на добу, 7 днів на тиждень, 365 днів на рік.


Дата центри України

Наш датацентр в Україні розташований у приміщенні датацентра "УТЕЛ". Наша компанія одна з найбільших клієнтів даного датацентра, тому орендувати сервера або замовляти послуги колокейшн через нашу компанію іноді вигідніше ніж напряму у датацентра "УТЕЛ", оскільки у нас є оптові знижки.

  • Дата-центр "УТЕЛ"

Дата центри Канади

Наш датацентр в Канаді розташований в кращому "carrier hotel" Канади в центрі міста Торонто.

  • Дата-центр "151 Front St W, Toronto"

Дата центри США

Виділені сервери в США ми надаємо в оренду в двох найкращих датацентрах США. Один з датацентрів знаходиться в Atlanta, Georgia, а інший в Dallas, Texas.

  • Дата-центр "Atlanta NAP"
  • Дата-центр "NetDepot"

Дата центри Германії

Ми пропонуємо виділені сервери в одному з кращих дата-центрів Німеччини:

  • Дата-центр "Avaya Tenovis"

Дата центри Нідерландів

Ми пропонуємо виділені сервери в одному з кращих дата-центрів Нідерландів:

  • Дата-центр "EvoSwitch"

Дата центри Росії

В Росії у нас втановлено сервери в одному з найкращих датацентрів м.Москви, див.

  • Дата-центр "DataHouse"

Крім того, для російських клієнтів ми також пропонуємо орендувати сервера в нашому українському датацентрі, де ми підключили прямий канал з Росії пропускною здатністю 200 Mbs.


Ми можемо дати протестувати доступ до серверів з Росії, щоб Ви переконалися, що швидкість доступу дуже висока, як ніби сервер розташований в Росії. Ми гарантуємо швидкий доступ до Російської частини мережі Інтернет з пінгом 22-25 msec.


Оскільки в Росії останнім часом провайдери пропонують менш вигідні умови по трафіку і часто обмеження по трафіку дуже критичні для проектів, які споживають значну кількість трафіку, то в разі розташування виділених серверів в нашому українському датацентрі ми можемо запропонувати "необмежений і повністю безкоштовний Інтернет трафік". І в той же час швидкий доступ до російської частини мережі Інтернет з пінгом 22-25 msec, як ніби сервер розташований в Росії.


Для наших українських клієнтів, які розвивають проекти орієнтовані на Росію та відповідно їм потрібен швидкий доступ на Росію, також зручніше розміщувати сервера не в Росії, а у нас в українському датацентрі, оскільки вони зможуть отримати такі переваги як:
    - Необмежений і повністю безкоштовний Інтернет трафік;
    - Оперативну технічну підтримку;
    - Доступ до сервера в будь-який зручний час (тепер не потрібно їхати в Москву, щоб замінити диск або додати пам'ять на сервер);


Підключення сервера до UAIX дасть можливість надати високошвидкісний доступ до сервера українським клієнтам.









уведомление о рисках