This version of the page http://www.ideabank.ua/uk/business/other/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-05-14. The original page over time could change.
Інші послуги від Idea Bank | ПАТ «Ідея Банк»
Отримай безкоштовну консультацію
Заповни форму
і наш консультант
зателефонує Тобі!

Інші послуги банку


Інші послуги банку

Відповідно до банківської ліцензії та письмового дозволу Національного банку України на здійснення операцій з валютними цінностями (генеральна ліцензія) №96-3 від 19 січня 2010 року, ПАТ “Ідея Банк” здійснює наступні операції:

  • купівля-продаж безготівкової іноземної валюти за гривню на міжбанківському валютному ринку України
  • обмін (конверсія) однієї безготівкової іноземної валюти на іншу на міжбанківському валютному ринку України та міжнародному ринку
Ідея Банк здійснює торгівлю іноземною валютою на умовах:

  • "тод" (поставка валюти/гривні в день укладання угоди або подачі заявки),
  • "том" (поставка валюти/гривні в перший робочий день після укладання угоди або подачі заявки),
  • "спот" (поставка валюти/гривні на другий робочий день після укладання угоди або подачі заявки).

Для здійснення купівлі безготівкової іноземної валюти за гривню клієнт подає операціоністу заявку на купівлю валюти і пакет документів, які підтверджують наявність зобов’язань в іноземній валюті. Для здійснення операції продажу безготівкової іноземної валюти клієнт подає до Банку заявку на продаж валюти. Обмін (конверсія) безготівкової іноземної валюти здійснюється при наявності цієї валюти на поточному рахунку клієнта і заявки на обмін (конверсію) іноземної валюти.