This version of the page http://kino.rovno.ua/ua/news/368/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-05-13. The original page over time could change.
Новини / КінопалаЦ Україна, м. Рівне. Кіно, фільми, мульти, анонс, сеанси.

Новини

12 квітня 2014
Найкращі авто і байк Капітана Америки

У новому фільмі "Перший месник: Друга війна" є кілька захоплюючих екшн-сцен, які були б неможливі без участі автомобілів. Як відомо, машини для Капітана Америки не головне, але в згаданій картині вони так само важливі, як його металевий круглий щит. Тому ми вирішили приділити увагу головному транспорту з "Другої війни" - чотирьом легковим автомобілям і одному «Харлею».



Chevrolet Tahoe

Якщо ви вже подивилися "Другу війну", то зрозумієте, чому це «Шевроле» згадується першим. З його участю знята, як погодилися американські кінокритики, «краща сцена погоні у фільмах Marvel». Чорне Chevrolet Tahoe - вірний супутник агента Щ.И.Т. Ніка Ф'юрі. Такому позашляховику позаздрив би президент будь-якої країни: кіношну шевроле неабияк прокачали. По-перше, бронювали корпус і скло. По-друге, оснастили розумною голосовою системою, яка за секунди визначає ступінь пошкоджень. І по-третє, кондиціонер в такій машині працює справно, навіть якщо ззовні авто обстрілюють з базуки.



Chevrolet Corvette Stingray C7

Не впевнені на рахунок фільму, але під час промо кампанії саме ця модель була повноправною зіркою. Кіношники, до речі, отримали це авто раніше, ніж воно було випущене. Офіційна презентація «Корвета» відбулася лише в минулому лютому на автошоу в Чикаго. Виробникові Chevrolet, General Motors, було вигідно пропхати свій новий елегантний спорткар в картину. Адже за його кермом виявилася героїня Скарлетт Йоханссон. А гарна, ще й знаменита дівчина - це найкращий піар для авто.



Chevrolet Silverado 1500

Цей повнорозмірний пікап отримує трохи уваги на екрані. Найнепримітніша з головних машин "Другої війни", Chevrolet Silverado допомагає героям нишком відправитися куди треба. За сюжетом, це авто кольору Blue Metallic належить сексапільній супергероїні Чорній вдові. У цьому вгадується іронія, враховуючи, що найвідоміша роль Chevrolet Silverado в кіно - знаменитий «Шмаровоз» з "Убити Білла".



Chevrolet Impala 2LT Sedan

Ця машина рятує у фільмі п'яту точку персонажа на ім'я Сокіл - соратника Кепа, з механічними крилами. Impala завершує автопарк позитивних героїв, що складається з одних Chevrolet. Справа в тому, що компанія, яка виробляє марку General Motors підписала з творцями "Першого месника" один з найбільших своїх рекламних контрактів за останні кілька років. Режисери фільму брати Руссо навіть зняли для Chevrolet рекламу, в якій Капітана Америку і Чорну вдову грають діти. І якщо у вас виникло питання, чи є у фільмі інші машини, крім цієї марки, то відповідь «так». Просто всі вони залишилися в масовці.



Harley Davidson Street 750

Власного авто у Стіва Роджерса, він же Капітан Америка, у фільмі немає. Як і великого житла, і дівчат. Кепа весь час хтось підвозить, але в один момент супергерой опиняється за кермом сам - і не якоїсь там тачки, а мотоцикла Harley Davidson. Розгін цього красеня складає всього 4,6 секунд, гальмівний шлях - 46 метрів. На екрані Капітан Америка видає на «Харлеї» віражі в стилі останнього "Форсажу". Воно і не дивно: мотоцикли цієї марки, якщо вірити коміксам, супроводжують Кепа ще з 1941 року.
Джерело: oKino.ua


усі новини »

Новини кіно:

"Поліцейський з Беверлі-Хіллз 4"
Зйомки "Нової Людини-павука 2"
Еволюція Людини-павука в кіно
Секрети створення "Саботажу"
За кадром фільму "Перший месник: Друга війна"
Найкращі авто і байк Капітана Америки
Як знімали "Ноя"
Актори "Поліцейської академії" сьогодні