Про проект

Інтернет проект "Вiртуальне мiсто Рiвне" © www.rivne.org розпочав своє iснування у всесвiтнiй мережi Iнтернет влiтку 2000 року. Проект мiстить електронну карту, сервiс пошуку вулиць та окремих будинкiв. Ілюстрована iсторична довiдка та пiдбiрка лiтератури про Рiвне гармонiйно доповнюють проект з метою познайомити з нашим мiстом мешканцiв iнших регiонiв та країн свiту. Особливе мiсце у проектi займає фотоальбом, який налiчує близько тисячi фото з видами Рiвного починаючи з XIX столiття. Взимку 2005 року наш проект вперше в регіоні розпочав формування електронної енциклопедії Рівного, яка у листопаді 2007 року побачила світ у вигляді книжки. 2010 року Iнтернет проект "Вiртуальне мiсто Рiвне" © www.rivne.org відсвяткував своє десятиріччя з дня заснування.

 Спiвпраця

Якщо у Вас є цiкавi матерiали якими можна доповнити Iнтернет проект "Вiртуальне мiсто Рiвне", просимо зв'язатись з нами за адресою info@rivne.org. Розбудуємо "Вiртуальне мiсто" разом !

 Важливе застереження

Цитування або передрук iнформацiї, що розмiщена на сторiнках Iнтернет проекту "Вiртуальне мiсто Рiвне" дозволяється лише за умови зазначення наступного рядка: "Вiртуальне мiсто Рiвне" © www.rivne.org

<< Повернутись


Новый hower h3 по доступным ценам на acsombrero ru. | Смешаная международная перевозка.