This version of the page http://www.pravex.com/ukr/cards/business (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-05-05. The original page over time could change.
ПРАВЕКС-БАНК — Історія розвитку карткового бізнесу < Платіжнi картки

Платіжнi картки


Історія розвитку карткового бізнесу

Історія розвитку карткового бізнесу

Історія розвитку карткового бізнесу

ПРАВЕКС-БАНК має багаторічний досвід роботи із платіжними картками основних міжнародних платіжних систем, і сьогодні банк посідає 7 місце в Україні за обсягами емісії карток й 3 місце за розміром оборотів.

Повномасштабно бізнес платіжних карток був розгорнутий в декілька етапів:

2008
Грудень
ПРАВЕКС-БАНК реалізував проект із впровадження нового карткового продукту міжнародної платіжної системи MasterCard — MasterCard Unembossed. У рамках зазначеного продукту банком ініційований проект Instant Card Issuance для забезпечення можливості випуску «миттєвих» карток даного рівня.
ЛистопадПРАВЕКС-БАНК ініціював тендер на проведення аудита банку на відповідність стандарту PCI DSS — стандарту інформаційної безпеки індустрії платіжних карток.
ЛипеньПРАВЕКС-БАНК разом із КП «Київський метрополітен» підписав договір про співробітництво в рамках ко-брендінгового проекту про емісію карток, які є платіжними, кредитними, а також можуть використовуватися як проїзні квитки.
2007
Грудень
ПРАВЕКС-БАНК разом з мережею АЗС «КЛО» підписав угоду про співробітництво в рамках еквайрингового проекту по всій мережі АЗС «КЛО» і супермаркетів «Подорожник», розташованих на території АЗС.
ПРАВЕКС-БАНК разом із компанією ТОВ «ТУРТЕСС ТРЕВЕЛ» підписав угоду про співпрацю в рамках ко-брендінгового проекту.
Вересень-Грудень Об'єднано банкоматну мережу банку з банкоматами ВАТ АБ «Укргазбанк», ВАТ Банк «Фінанси та Кредит», АКІБ «УкрСиббанк» АКБСР«Укрсоцбанк» Загальна кількість банкоматів об'єднаної мережі станом на 01.01.08 - 3 181.
Жовтень ПРАВЕКС-БАНК разом із компанією ТОВ «Кіа Моторс Україна» реалізував ко-брендінговий проект.
Вересень Розширено асортимент електронних ваучерів, які можна придбати через банкоматну мережу банку .
Травень Реалізовано послугу «Переказ грошових коштів з картки на картку через банкомат» у системі АКБ «ПРАВЕКС-БАНК».
Березень ПРАВЕКС-БАНК разом із компанією ЗАТ «Світ електроніки» реалізував ко-брендінговий проект.
Лютий Запущено в роботу проект з об'єднання банкоматних мереж ПРАВЕКС-БАНКУ з АКБ «Укрсоцбанк» та ВАТ АБ «Укргазбанк». Загальна кількість банкоматів об'єднаної мережі станом на 01.03.07 - 1 300.
2006
Листопад Здійснено чипову сертифікацію з еквайрингу в платіжній системі MasterCard Incorporated.
Жовтень Запроваджено випуск нової платіжної кредитної картки «Розстрочка».
Вересень ПРАВЕКС-БАНК випустив першу мільйонну картку.
Впроваджено додаткову послугу, що надала клієнтам можливість розраховуватися в мережі Internet на сайті банку за комунальні та інші платежі.
Серпень Надано можливість клієнтам-користувачам платіжних карток ПРАВЕКС-БАНКУ розраховуватися на сайті банку за комунальні та інші платежі.
Запроваджено випуск нової платіжної кредитної картки «Універсальна».
Червень Розпочато емісію неіменних миттєвих карток Visa Classic Unembossed.

надрукувати сторінку »
ПРАВЭКС БАНК предлагает
кредитные карты